Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bugün kadın doğumda ve çocuk doktorunda randevum var
Birazdan oraya gideceğim bakalım neler söyleyecekler
Yalnız bugün yeni bir şey daha öğrendim
Doktor dikişlere ultrasonla bakıyormuş
Aaaa bak bunu da bilmiyordum yeni şeyler öğreniyoruz
Aynen şuan düzensizleşti süresi öyle 5 dk da olmuyor en son 57 geçe oldu işte
O zaman yalancı
Galactagoyu ilk doğumda kullandm ama sanki pek işe yaramadi bende
Öyle mi kullananların yalancısıyım
Kızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Ayyy hadi gözün aydın geçmiş olsun

Şimdi sancı dediniz gece yatarken kaç kere arka arkaya sol kasık ve sol alttan dürttüler beni aha dedim geliyor bugünde iş yerine geçiyordum arabada bi yokladı ahh diye bağırdım eşim tekme mi attı dedi
Yalanı buysa gerçeğini düşünemiyorum

Benimkide inmiyor aşşağılaraaa
Benimki de kızzzz... ben in dedikçe bu ağzıma doğru çıkıyor
Bende bugün dilime doladım "Gelmezsen geeelmeeee"
Ay benim de öyle 2 haftadır. Ödem miymiş o

Ya işte sabah oldu 5-10 dk içinde yine oldu sonra kalktım yürüdüm biraz o ara yarım saat olmadı şimdi yine aralıklı geçiyo tekrar geliyo ya daha erken kızlar çok korkuyorum
Bide kızlar sabah idrarımı yaptıktan sonra birden çok afedersiniz sümük gibi koyu kıvamlı bişey aktı baş parmak kadar diyim böyle nişan olurmu
Kız niye korkuyon büyük kavuşma için bunlar öyle düşün
Hazırla tamamen kuzum bebeğim.
O kahverengi acaba nişan olabilir mi
Selam kızlar. Bugün regl sancısından daha fazla sancilarla uyandım. Ilık bir duş aldım biraz rahatladım ama ağrım hala var. Bu saatten sonra her gün doğumu beklerim ben
Selam canım bekle artık bi zahmet
Bir de senin kız gününü beklemeden suyun geliyormuş bebişte dönüyormuş ,sen normal ben sezeryan doguruyormusum ahahah
Ben Jou için öyle hissediyorum
Ama sen yine normal canım
Canım gözün aydın hikayeni bekliyoruz
Kuzum bende Amazing family gibi biliyorum. Su geldikten sonra beklemek olmaz. Mutlaka doktorun kontrol etmesi gerek
Benim 2. Oğlumda suyum gelmişti açılma vs hiç bir şey olmadığı halde eve göndermediler yatış yaptılar

Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı
Gözünüz aydın kızlar, güle güle büyütün inşallah. Darısı bizim başımıza

Herkes tek tek doğum yapıyor kendimi ilkokulda öğretmenin bizi sıraya dizip tek tek çikolata dağıtması anında hissettim acaba sıra bana ne zaman gelecek
Aslında tam olarak yazılı sorularını yan sınıftan almaya calisiyoruz, gibi. Nerelerden sordu? Nasıl geçti? Kaç dakika sürüyor vb

Sade frappe şaşırma kuzum o anlamda demedim. Sezeryanda kötü değil elbet yeni ameliyatlar güzel oluyor baya eskisi gibi ağrı cekmiyorlar diye biliyorum. Sadece normal doğuma kıyasla demek istedim korkutmayayım

Evet, kordon dolanma yanlış hatırlamıyorsam 25.haftalarımda fln bende de olmuştu. 2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde düzelmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…