- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 34
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #56.641
Gozun aydin canmmŞükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı
Evettt çok merak ediyorr insann nasıl güzel bi bebe olcak diyeAnne dedi bana yeni doğmus bebem çok tuhafti ya Allah hayirlara cikarsinYaklaştikça gün insan sabırsızlanıyor
Gozun aydin canimmmKızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Aaaa bak bunu da bilmiyordum yeni şeyler öğreniyoruzKızlar bugün kadın doğumda ve çocuk doktorunda randevum var
Birazdan oraya gideceğim bakalım neler söyleyecekler
Yalnız bugün yeni bir şey daha öğrendim
Doktor dikişlere ultrasonla bakıyormuş
O zaman yalancıAynen şuan düzensizleşti süresi öyle 5 dk da olmuyor en son 57 geçe oldu işte
Öyle mi kullananların yalancısıyımGalactagoyu ilk doğumda kullandm ama sanki pek işe yaramadi bende
Ayyy hadi gözün aydın geçmiş olsunKızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Tekme atarsa ahh demeyizz yaniiŞimdi sancı dediniz gece yatarken kaç kere arka arkaya sol kasık ve sol alttan dürttüler beni aha dedim geliyorbugünde iş yerine geçiyordum arabada bi yokladı ahh diye bağırdım eşim tekme mi attı dedi
Hahahahahaha sen otur çekirdek çıtla ben öyle yapıyornuşum gibi ediyorumm hergün bi haberlerHerkes tek tek doğum yapıyor kendimi ilkokulda öğretmenin bizi sıraya dizip tek tek çikolata dağıtması anında hissettim acaba sıra bana ne zaman gelecek
BencedeAaaa bak bunu da bilmiyordum yeni şeyler öğreniyoruz
O zaman yalancı
Öyle mi kullananların yalancısıyım
Ayyy hadi gözün aydın geçmiş olsun
Yalanı buysa gerçeğini düşünemiyorumŞimdi sancı dediniz gece yatarken kaç kere arka arkaya sol kasık ve sol alttan dürttüler beni aha dedim geliyorbugünde iş yerine geçiyordum arabada bi yokladı ahh diye bağırdım eşim tekme mi attı dedi
Benimki de kızzzz... ben in dedikçe bu ağzıma doğru çıkıyorBenimkide inmiyor aşşağılaraaa
Ay benim de öyle 2 haftadır. Ödem miymiş oKızlar parmaklarım bileklerim çok garip parmaklarımı katlayamıyorum takılıyo sanki kemikleri bi süredir böyle dizlerimde ağırıyo eklem yerlerimde bi sıkıntı var doktor kontrolümede daha var bu neden olur bilen varsa yazsın lütfen
Ya işte sabah oldu 5-10 dk içinde yine oldu sonra kalktım yürüdüm biraz o ara yarım saat olmadı şimdi yine aralıklı geçiyo tekrar geliyo ya daha erken kızlar çok korkuyorum
Kız niye korkuyon büyük kavuşma için bunlar öyle düşünBide kızlar sabah idrarımı yaptıktan sonra birden çok afedersiniz sümük gibi koyu kıvamlı bişey aktı baş parmak kadar diyim böyle nişan olurmu
Hazırla tamamen kuzum bebeğim.Koyucam yarın bebeğim.Bugün kahverengi akıntım geldi regl gibi sancılandım.Ardından akşam saatlerinde iç çamaşırımın büyük bir bölümünün ıslandığını farkettim.Yaklaşık 2 saattir de kasılmam var. Bugün çok fazla ayakta kaldım temizlik yapıyorum ondan oldu sanırım...
Anlayacağın gözüm korktu artık
Ay ne biçim hastaneymiş herşey pahalı olunca güya tedbir almışlar sanırım.Normal annesi gece ile gündüzü pek ayırt edemezler 40 ından önce.10 günü bulmuştu benim ağrı da bakalım bunda nasıl olacak.Vermidon içmiştim ben 1 hafta.
Selam canım bekle artık bi zahmetSelam kızlar. Bugün regl sancısından daha fazla sancilarla uyandım. Ilık bir duş aldım biraz rahatladım ama ağrım hala var. Bu saatten sonra her gün doğumu beklerim ben
BenBir de senin kız gününü beklemeden suyun geliyormuş bebişte dönüyormuş ,sen normal ben sezeryan doguruyormusum ahahah
Canım gözün aydın hikayeni bekliyoruzKızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Kuzum bendeBu vitamini duymadım hiç. Şimdi içeriğine baktım da, ismini daha önce duymadığım bir yağ çeşidi kullanmışlar. Belli o yağ ağır geliyordur.
Benimkinde ayçiçek yağı var. Zaten çocuklara kullanılan d vitamini bendeki, içeriği de temiz. İstersen bi bak.
Bu çok nadir bir durummuş ama yinede temkinli olmakta fayda var. Sağolasın bilgi için
Bu arada grupta bu güne kadar doğum yapanlar hep sezaryen mi oldular?
Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı
Gözünüz aydın kızlar, güle güle büyütün inşallah. Darısı bizim başımızaKızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Aslında tam olarak yazılı sorularını yan sınıftan almaya calisiyoruz, gibi. Nerelerden sordu? Nasıl geçti? Kaç dakika sürüyor vbHerkes tek tek doğum yapıyor kendimi ilkokulda öğretmenin bizi sıraya dizip tek tek çikolata dağıtması anında hissettim acaba sıra bana ne zaman gelecek
Ah canım benim gözünüz aydınnnnnŞükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı
Canım gözün aydın olsun canım benimKızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Sszeryani bilsen teşekkür ederdin bence bana normale yönlendirdiğim içinNe gülerriimmm amaa yaaa aklıma direk sen gelirsinvallahaaa sana sorardım ama ben normal dogur sonunu bekle diyonya banaa
Kızlar dün geceden beri alt karında ağrı mi desem sancı mi desem bir şey var yani. Aslında daha önce yaşadım ama o suni sancı olduğu için emin olamıyorum anlayamıyorum, sabah uyandım hala geçmemiş. Regl ağrısı dolanıyor gibi bir agri
Bir de bebiş kordon dolamis boynuna o da stres yaptı beni, başka kordon dolanan var mi
Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?