Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Su ya engel olunmuyor diyorlar bebekte yuvardaysa sizinti seklinde gelmez galiba kuzu cistir büyük olasılık. Artik kaslar gevsiyormu napyo bazen engel olamiyorm kaciyor bndede

Reactions: Jou
Su ya engel olunmuyor diyorlar bebekte yuvardaysa sizinti seklinde gelmez galiba kuzu cistir büyük olasılık. Artik kaslar gevsiyormu napyo bazen engel olamiyorm kaciyor bndede
Vuuyyyy başımıza gele yavvv
Pazartesi tekrar nst ye görüncezz doktora görüncem bakalımm neler olcak

İnş bir önce toparlanırsın canım dediğin gibi vardır bir bildikleri

Öylemi amaaa benimki 3.500 kilo dogcak 2 numara tam olur herhalde o zaman primada
Bir numaralr bes kiloya kadar oluyr sanirim bn ne olur olmaz die iki numarada aldm bnm bebede dun olcmde 3600 du olur sanirim olmazsa sirada dogm yapacak kuzen var ona hediye ederm

Aayyy inşaallahh kızzz hahah gelecekse gelsin ogün bariii ora bura uğraştırmasın benii
Ayy valla ban zaman gcmii normali bekelrsek 40. Haftayi gecer bu bebek dedi dun dr. Bi haftada gunde 600 gram almisim hepsini bebe almis bekelsej iri olacak catida dar mis. Dedik alalm ozmn surda bes gun var ama doguranlari gorunce gelsn istiyorm

Bir numaralr bes kiloya kadar oluyr sanirim bn ne olur olmaz die iki numarada aldm bnm bebede dun olcmde 3600 du olur sanirim olmazsa sirada dogm yapacak kuzen var ona hediye ederm
Eveett kuzu böyle birşey oluyormuş

Acaba dogrumu diyorum biyandan çünkü bazı bebelerin yapısına bağlı olabiyorr

Yanii 2 numaramı al diyosun

Buarada kuzumm nasıll gidiyorr ya bebe nasıll

Yani rahat rahat kullanman açısından olabilir sıkmasın minnoşun bacağını :) iyi gidiyor ama klasik gaz olayları başladı bizimkinin. Daha çok küçük yaw kucağıma aldığım zaman hala karnımda sanıyor bacağını iyice çekiyor kendine top gibi oluyor yavrım ya :)

Ayy valla ban zaman gcmii normali bekelrsek 40. Haftayi gecer bu bebek dedi dun dr. Bi haftada gunde 600 gram almisim hepsini bebe almis bekelsej iri olacak catida dar mis. Dedik alalm ozmn surda bes gun var ama doguranlari gorunce gelsn istiyorm
Yaaaaaaaa seninde 5 gün var hayırlısıylaa gelsinn bee kuzu ya seninkide baya iri bebek olcak o zaman herkes doğurunca burda insan cesaret alıyor resmen

Yaaa
Yaaaaaaaa seninde 5 gün var hayırlısıylaa gelsinn bee kuzu ya seninkide baya iri bebek olcak o zaman herkes doğurunca burda insan cesaret alıyor resmen
Bana hic cekmemis bebe dr iri ve uzun olacak dedi babaya cekmis babasi uzun 186 anasi bi buck mtre 53 cm di dun dalga geçiyor annem nerdeyse kendin kadar cocuk dogurcan die

İlk dogumumda ne aşıri sancı cektim ne suyum geldi. Sadece kasiklarima 2 3dkka da bi giren acı kasılmalar oluyordu. Karnim taş gibiydi. Ve bende beklemek istedim banyoydu sağlik ocagina gidip danismaydi oyalandim 2saat kadar. Sonra hastaneye gittim sancilarim cikti nst de. Ve 6cm acilmam olmus. Ebe bu sanciya bu açilma çok güzel dedi. Yani herkesin dogumu gerçekten farkli oluyor. Suyum falanda gelmedi hastanede ebe patlatti. Tabi sonrasi malum sezeryana alindim icine ilk dıskısını yaptığı için
Şu karnınızın taş gibi sertleşmesi var ya o da doğumun başlangici diyebilirim. Ha 1 2gün sonra başlar sancilar su gelmeler onu bilemem. Ama benim 2gün sert taslaşmiş bir karından sonra sancilarim başlamıstı.

Yaaa
Bana hic cekmemis bebe dr iri ve uzun olacak dedi babaya cekmis babasi uzun 186 anasi bi buck mtre 53 cm di dun dalga geçiyor annem nerdeyse kendin kadar cocuk dogurcan die
Hahahahh hadi yaaa beninkide 180 insallahh babasınin boyuna benzer yaaa seninki baya varmis 53 cm abooobenimde geçen pazartesi gittiğimde 49 cmdi

Ooyyyyu yerimmm onu bennn ammaaa minnakk kuzumm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…