Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sürekli oluyorsa muhtemelen düzenlidir. Bazen kasılma ile sancı hissetmeyebiliyorsun farkında olmadan o kasılmalar ile açılman olabiliyor. Duzenliyse hastaneye gitmende yarar var. Belki de gitmişsindir,haber bekliyorum canım merak ettim seni
Yok canım biraz ailevi konularla uğraşmak zorunda kaldım can sıkıcı işler doğuma 10 gün kala
Sıkma canını kuzum ya bebise ve kendine odaklan,benim de kendi ailemle alakalı o kadar sıkıntılı durumlarım var ki yok gibi davranmaktan başka seçeneğim yok bebeğimi düşünüyorum hep,uzmuyorum kendimi
Kızlar biri yazmış kimdi hatırlayamadım suyum gelmemişti çatalda ben ıkınırken ebe patlattı keseyi sanırım çünkü baya su aktı benden kanamam başlamıştı ama lavman yapıldıktan sonra
ayaza yazmıştı canım. Benim ilk doğumda da doğumda patlattılar:)
Iyi barii yaa hastanede patlattılar evden hastaneye gidene kadar heryer su olurdu

Inşaallahh balımm benimm ya
Yok kız aklında bulunsun,suyun evde gelirse ped koyda git,sürekli geliyor çünkü
Hastaneye kadar ped koydum rahat ettim.

Ama foşur foşur geliyo pedii taşarrr

Ama foşur foşur geliyo pedii taşarrr
Soyle söyleyeyim,benim oğlum da sızarak geldi sürekli. Kızımda evde baya su boşaldı,daha fazla gelmez diye dusunuyordum ama asla öyle olmadı,doğum anına kadar sürekli ıslandım. Doktor eliyle boşalttı suyumu ona rağmen gelmeye devam etti. Bu su ha deyince bitecek bir şey değil ama pedden tasacak kadar da olmuyor kuzu bende öyle olmadı hiç,hastaneye kadar ped koymakta yarar var

Reactions: Jou
Maşallah barekallah
Ne güzel bir doğum olmuş.
Hayırlı mübarek olsun
Bizim için de öp kokla minnoşu
fatma86 foto istedin sanırım seni mi kırıcam kız
Ayyyy canım benim kırmazmış fatmuşunu
Kurban olurum verene.

âââaa
Ha 2 hafta önce ha sonra ne olacak kuzu illa doğacak zamanı gelince:) bol bol merdiven in çık sen:)
Kızzzz seniii döverriiimmm vaktiyle gelsin iştee ne zorluyonn
Hiç bir şey yapmam daha. Ne zaman gelirse gelsin. Zaten geçti artık ikizler burcuna

Hahahahaha sen ikizlerden mi kaçtınn

Anladımm canımm ben takarımm pazartesi gidene kadarr

benim kız da ikizler gören çok sakin bir çocuk zanneder kendisini genelde de öyledir ama bazen bir geliyorlar,yerlere yatıp höykürerek ağlıyor ergen kızlar gibi henüz 2 yaşında

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Gece saat tutarken uyuya kalmışım. sanırım şimdilik tehlike yok. Bugün dikkatli olacağım. Eğer geceki gibi taş gibi olursa doktoru ararım artık.

Kaçamadım yakalandım

Sağol yaaa
Amaann kişiden kişiye değişiyor ben burclara inanmıyorumm.bazılarına sadece benzerr benim kuzenim ikizler ve delidoludurr giriskendir asla kafasına birşey takmazz hayatını olduğu gibi devam eder çalışkandırr yaniii insanları güldürürr enerji yüsektir hepp ben asla burçtan yana olduğuna inanmıyorum bu karakterle ilgili bi durum gözünü korkutmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…