- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #57.081
Anladım canımNormal prima küçük ama care olan geniş oluyor. 1 paket aldım ben de o yüzden.
Sürekli oluyorsa muhtemelen düzenlidir. Bazen kasılma ile sancı hissetmeyebiliyorsun farkında olmadan o kasılmalar ile açılman olabiliyor. Duzenliyse hastaneye gitmende yarar var. Belki de gitmişsindir,haber bekliyorum canım merak ettim seniHiç saatle kontrol etmedim. Ama sertleşme çok sık oluyor. Taş gibi oluyor sürekli, ağrıdan değil de sıkışma hissinden nefesim kesiliyor. Kontrol edeyim saatle. Teşekkür ederim bilgi için. Suyun gelmesi garanti durum değil demek ki.
Sıkma canını kuzum ya bebise ve kendine odaklan,benim de kendi ailemle alakalı o kadar sıkıntılı durumlarım var ki yok gibi davranmaktan başka seçeneğim yok bebeğimi düşünüyorum hep,uzmuyorum kendimiYok canım biraz ailevi konularla uğraşmak zorunda kaldım can sıkıcı işler doğuma 10 gün kala
Kızlar biri yazmış kimdi hatırlayamadım suyum gelmemişti çatalda ben ıkınırken ebe patlattı keseyi sanırım çünkü baya su aktı benden kanamam başlamıştı ama lavman yapıldıktan sonra
Yok kız aklında bulunsun,suyun evde gelirse ped koyda git,sürekli geliyor çünküIyi barii yaa hastanede patlattılar evden hastaneye gidene kadar heryer su olurdu
Inşaallahh balımm benimm ya
Ama foşur foşur geliyo pedii taşarrrSürekli oluyorsa muhtemelen düzenlidir. Bazen kasılma ile sancı hissetmeyebiliyorsun farkında olmadan o kasılmalar ile açılman olabiliyor. Duzenliyse hastaneye gitmende yarar var. Belki de gitmişsindir,haber bekliyorum canım merak ettim seni
Sıkma canını kuzum ya bebise ve kendine odaklan,benim de kendi ailemle alakalı o kadar sıkıntılı durumlarım var ki yok gibi davranmaktan başka seçeneğim yok bebeğimi düşünüyorum hep,uzmuyorum kendimi
ayaza yazmıştı canım. Benim ilk doğumda da doğumda patlattılar:)
Yok kız aklında bulunsun,suyun evde gelirse ped koyda git,sürekli geliyor çünkü
Hastaneye kadar ped koydum rahat ettim.
Soyle söyleyeyim,benim oğlum da sızarak geldi sürekli. Kızımda evde baya su boşaldı,daha fazla gelmez diye dusunuyordum ama asla öyle olmadı,doğum anına kadar sürekli ıslandım. Doktor eliyle boşalttı suyumu ona rağmen gelmeye devam etti. Bu su ha deyince bitecek bir şey değil ama pedden tasacak kadar da olmuyor kuzu bende öyle olmadı hiç,hastaneye kadar ped koymakta yarar varAma foşur foşur geliyo pedii taşarrr
Saglikli olsunlardaHahahahh hadi yaaa beninkide 180 insallahh babasınin boyuna benzer yaaa seninki baya varmis 53 cm abooobenimde geçen pazartesi gittiğimde 49 cmdi
Maşallah barekallahKızlar biliyosunuz sancım vardı hemde düzensiz hiç inanmayın 5 dk olayına neyse sağlık ocağına çağırmıştı hemşire son cuma gelmen lazım diyince gittim öncesinde duş aldım bakımımı yaptım çünkü sancım normal değildi belim karnım çok fena ağırdı baktım geçmiyo aralıklı olsada geliyo dr yi aradım gel dedi gittim işte muayene etti kafa baya aşada dedi bide çatına bakalım ni baktı ama nasıl itiyo sancım arttı surat ifadesi değişti birden senin 5 cm
Açılman var dedi ben şok oldum o an asistan diyo nasıl dayandın evde bu sancıya neyse suni sancı taktılar ama ben orda bittim yatağı ısırıcaktım artık sonra 8 cm oldu açıklık doğum haneye aldılar ebeler hemşireler başımda ıkın diyolar artık kafam patlicaktı kaldırdılar çömelttiler ama ben varya artık bayılıcam dedim yapamıyorum beni sezeryana alın dedim bi ara saçmaladımda baya velhasıl doğurdum doğduktan sonra müthiş bi rahatlık kucağıma verince herşeyi unuttum o ana değermiş çektiğim tüm sancılar
Ayyyy canım benim kırmazmış fatmuşunu
âââaa
Ha 2 hafta önce ha sonra ne olacak kuzu illa doğacak zamanı gelince:) bol bol merdiven in çık sen:)
Hiç bir şey yapmam daha. Ne zaman gelirse gelsin. Zaten geçti artık ikizler burcunaKızzzz seniii döverriiimmm vaktiyle gelsin iştee ne zorluyonn
Hahahahaha sen ikizlerden mi kaçtınnMaşallah barekallah
Ne güzel bir doğum olmuş.
Hayırlı mübarek olsun
Bizim için de öp kokla minnoşu
Kurban olurum verene.
Hiç bir şey yapmam daha. Ne zaman gelirse gelsin. Zaten geçti artık ikizler burcuna
Evett kuzuu bakalımm pazartesi durum neolcakkSaglikli olsunlardauzamistir ama bi hafta geçmiş kuzu.
Anladımm canımm ben takarımm pazartesi gidene kadarrSoyle söyleyeyim,benim oğlum da sızarak geldi sürekli. Kızımda evde baya su boşaldı,daha fazla gelmez diye dusunuyordum ama asla öyle olmadı,doğum anına kadar sürekli ıslandım. Doktor eliyle boşalttı suyumu ona rağmen gelmeye devam etti. Bu su ha deyince bitecek bir şey değil ama pedden tasacak kadar da olmuyor kuzu bende öyle olmadı hiç,hastaneye kadar ped koymakta yarar var
benim kız da ikizler gören çok sakin bir çocuk zanneder kendisini genelde de öyledir ama bazen bir geliyorlar,yerlere yatıp höykürerek ağlıyor ergen kızlar gibi henüz 2 yaşındaMaşallah barekallah
Ne güzel bir doğum olmuş.
Hayırlı mübarek olsun
Bizim için de öp kokla minnoşu
Kurban olurum verene.
Hiç bir şey yapmam daha. Ne zaman gelirse gelsin. Zaten geçti artık ikizler burcuna
Suyun gelirse tak,gelmezse sal gitsinAnladımm canımm ben takarımm pazartesi gidene kadarr
Amaaannnn gelirse gelsinn gelecegi yokk zaten tepelere çıktı hanfendiii bide karadeniz şarkısını açtım şuan oynayıp kıvrandı anası gibiSuyun gelirse tak,gelmezse sal gitsin
Cekirdekten yetistir oynasinAmaaannnn gelirse gelsinn gelecegi yokk zaten tepelere çıktı hanfendiii bide karadeniz şarkısını açtım şuan oynayıp kıvrandı anası gibi
Evett benimde oluyo o kızzz hahahahaah hapşurduğun gibi bide doğum geliyormuşCekirdekten yetistir oynasintabi bnde hapsurdm korktu sanriim toplandi
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Gece saat tutarken uyuya kalmışım.İlk dogumumda ne aşıri sancı cektim ne suyum geldi. Sadece kasiklarima 2 3dkka da bi giren acı kasılmalar oluyordu. Karnim taş gibiydi. Ve bende beklemek istedim banyoydu sağlik ocagina gidip danismaydi oyalandim 2saat kadar. Sonra hastaneye gittim sancilarim cikti nst de. Ve 6cm acilmam olmus. Ebe bu sanciya bu açilma çok güzel dedi. Yani herkesin dogumu gerçekten farkli oluyor. Suyum falanda gelmedi hastanede ebe patlatti. Tabi sonrasi malum sezeryana alindim icine ilk dıskısını yaptığı için
Şu karnınızın taş gibi sertleşmesi var ya o da doğumun başlangici diyebilirim. Ha 1 2gün sonra başlar sancilar su gelmeler onu bilemem. Ama benim 2gün sert taslaşmiş bir karından sonra sancilarim başlamıstı.
Kaçamadım yakalandımHahahahaha sen ikizlerden mi kaçtınn
Sağol yaaabenim kız da ikizler gören çok sakin bir çocuk zanneder kendisini genelde de öyledir ama bazen bir geliyorlar,yerlere yatıp höykürerek ağlıyor ergen kızlar gibi henüz 2 yaşında
Amaann kişiden kişiye değişiyor ben burclara inanmıyorumm.bazılarına sadece benzerr benim kuzenim ikizler ve delidoludurr giriskendir asla kafasına birşey takmazz hayatını olduğu gibi devam eder çalışkandırr yaniii insanları güldürürr enerji yüsektir hepp ben asla burçtan yana olduğuna inanmıyorum bu karakterle ilgili bi durum gözünü korkutmasınKaçamadım yakalandım
Sağol yaaa
Ahh nerde keske norml olsaydiEvett benimde oluyo o kızzz hahahahaah hapşurduğun gibi bide doğum geliyormuş
Olsun kuzu yaa gene şanslı annelerdenizzAhh nerde keske norml olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?