- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 34
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #57.101
Cok şükürOlsun kuzu yaa gene şanslı annelerdenizz
Uyuyup kalmışım gece.Sürekli oluyorsa muhtemelen düzenlidir. Bazen kasılma ile sancı hissetmeyebiliyorsun farkında olmadan o kasılmalar ile açılman olabiliyor. Duzenliyse hastaneye gitmende yarar var. Belki de gitmişsindir,haber bekliyorum canım merak ettim seni
Sıkma canını kuzum ya bebise ve kendine odaklan,benim de kendi ailemle alakalı o kadar sıkıntılı durumlarım var ki yok gibi davranmaktan başka seçeneğim yok bebeğimi düşünüyorum hep,uzmuyorum kendimi
ayaza yazmıştı canım. Benim ilk doğumda da doğumda patlattılar:)
Yok kız aklında bulunsun,suyun evde gelirse ped koyda git,sürekli geliyor çünkü
Hastaneye kadar ped koydum rahat ettim.
Hemde ne balll baldan tatluu oyyyCok şükürbal bal evlatlarmz olacak
Bende senle aynı durumdayım vallaUyuyup kalmışım gece.Uyandım, hala sertlik var ama zilli içerde kıpır kıpır; o sertleşip gevşiyor sürekli. Bugün sürekli yatıp takip edeceğim kendimi bakalım. Çarşambaya kadar bekler inşallah cimcime.
Yaaa böyle söyleyenler de varAmaann kişiden kişiye değişiyor ben burclara inanmıyorumm.bazılarına sadece benzerr benim kuzenim ikizler ve delidoludurr giriskendir asla kafasına birşey takmazz hayatını olduğu gibi devam eder çalışkandırr yaniii insanları güldürürr enerji yüsektir hepp ben asla burçtan yana olduğuna inanmıyorum bu karakterle ilgili bi durum gözünü korkutmasın
Banada diyen varr bayramda biri demiştii bende aynı bu şekilde lafimi yapiştırdımm rahatladımm oohhhYaaa böyle söyleyenler de var
Valla mutlu oluyorum böyle duyunca
Çünkü herkes ikizler olacak deyince Allah yardımcın olsun diyo. Bilinçaltıma öyle yerleştirdiler zalımlar
Aman Allahım
Cidden öyle olmuşSen bebeni emzirirkenn burda kıyamet koptuuu
Ben buraya toptan mayısta doğurcaz gibi demiştim kimse inanmamıştıNurhafsa da vardıhaberi o da dün vermisti yanlış hatırlamıyosam.
Benimki şuan 2580 1 no çok büyük geliyor1 numarayı şimdi benimkine kullanmaya başladım 0 numara bacağını sıktığı için. Ve 2300 daha beybim. Haberim olsun kuzu :)
Ayyyy fıstık şey giymiş cicilerini çokkk güzel sağlıklı bir ömrü olsun
Şöyle yapabilirsin ara ara indirime giriyor çok az da olsa prima.. Ama tabi artık günümüz yaklaştıPazartesi kesin alacağumm amaa bu gidişle goon değill primaya geçerim herhalde eşim tutturdu goon yeni çiktı güvenmem ona diyo primaya taktı
Abooo bukadar değiştirmekte iyi miki ama ya canımm nebileyimm primayı aldiğım gibi devam edebilirim yanii ister pahalı olsun napayim kızımın kukusu poposu daha önemli benim.içinŞöyle yapabilirsin ara ara indirime giriyor çok az da olsa prima.. Ama tabi artık günümüz yaklaştıBen geçen internetten 1 numara harmoni olanından aldım elimde çok yok ama 1-2 gün idare eder 2 pakette 2 numara var. Yorumları çok iyidi güzel tutuyor çişi diye. Baby turconunda yorumları fena değil. 2 numaraya geçene kadar prima devam edip, 2 numarada baby turco alabilirim. Sabah baby turko, akşamları prima şeklinde olabilir aslında..
Aman Allahım
Tebrik ederim kızlar
Allah anneli babalı büyütsün bebişlerimizi
Cidden öyle olmuş
Ben buraya toptan mayısta doğurcaz gibi demiştim kimse inanmamıştı
Benimki şuan 2580 1 no çok büyük geliyor
Bende 0 numara mı alsam diye düşünüyorum
1 numara 2-5 kg arası yazıyor pakette kuzu yanlış hatırlamıyorsam, 2 numarada da 4-8 kg yazıyordu. Benim aldıklarımda..Öylemi amaaa benimki 3.500 kilo dogcak 2 numara tam olur herhalde o zaman primada
Sen genede doktorun dediginle gitt sürekli uyandırr onuKızlar dün bebişi doktora götürdük. Canım sıkıldı
2540 doğmuştu 4 günde yalnızca 40 gr almış
Şuan 2580 gr
Pazartesiye kadar en az 150 gr almış olması gerekiyor dedi
Haftalık alması gereken kilo miktarı 250-500 gr arasıymış.
Sarılık için test yaptılar 12 çıktı. Sınır 15miş.
15 olunca hastaneye yatırıyorlar
Doktor 2 saate bir mama vereceksin üstünede emzireceksin diyor
Sütüm daha dün geldi.
Ama benim bebek sarılık yüzünden o kadar uyuyorki bırakın emmeyi mama bile yemiyor
Uyansın diye 4 günlük bebeğe yaptıklarımızı 3-4 aylık bebeğe yapmaya korkarsınız yani
Nasıl toparlayacağız bilmiyorum
Ebett kuzumm doğruuu oyüzden 1 numara alacamm listede öyle yazıyorr1 numara 2-5 kg arası yazıyor pakette kuzu yanlış hatırlamıyorsam, 2 numarada da 4-8 kg yazıyordu. Benim aldıklarımda..
Bende güzelce olsun diye prima aldımAbooo bukadar değiştirmekte iyi miki ama ya canımm nebileyimm primayı aldiğım gibi devam edebilirim yanii ister pahalı olsun napayim kızımın kukusu poposu daha önemli benim.için
Bunu yazmayaydın iyiydi geceden beri karnım sertİlk dogumumda ne aşıri sancı cektim ne suyum geldi. Sadece kasiklarima 2 3dkka da bi giren acı kasılmalar oluyordu. Karnim taş gibiydi. Ve bende beklemek istedim banyoydu sağlik ocagina gidip danismaydi oyalandim 2saat kadar. Sonra hastaneye gittim sancilarim cikti nst de. Ve 6cm acilmam olmus. Ebe bu sanciya bu açilma çok güzel dedi. Yani herkesin dogumu gerçekten farkli oluyor. Suyum falanda gelmedi hastanede ebe patlatti. Tabi sonrasi malum sezeryana alindim icine ilk dıskısını yaptığı için
Şu karnınızın taş gibi sertleşmesi var ya o da doğumun başlangici diyebilirim. Ha 1 2gün sonra başlar sancilar su gelmeler onu bilemem. Ama benim 2gün sert taslaşmiş bir karından sonra sancilarim başlamıstı.
Hayır canım kese patlatmadan önce ben zaten 5 cm le geldim aslında kendi sancım çok acılı değildi suni sancı verdiler hemen nst yede bağladılar sancım 100 lere çıktı düştü sonra 60 lara çıktı ama felaketti nişanım gelmişti zaten hastane wc sinde.. doğumda kesi atılmadı dr ıkın sadece ıkın dediki kesmek zorunda kalmiyim artık nefesim patlarcasına ıkındım onlar bebeğin saçını görüyolar ama benim ıkınmam nefes alamadığım içim yarım kalıyodu 5 cm açılmadan sonra 2 saat içinde doğum gerçekleşti kuzuGözün aydın canım, gayet güzel bir doğum anısı olmuş bencehemen hemen benim kurduğum hayali yaşamıssın diyebilirim, darısı başımıza inşallah peki bu sancılar çok fenaydı diyorsun ya, dayanılmayacak düzeye geldiği duzey bu kesenin patlatılmasından sonraki aşamada mı oldu? Doğum esnasında kesi fln atıldı mı? Bir de 4 cm acilmadan sonra doğum ne kadar sürdü?
Amin amin muhteşem bi duygu göğsümde uyuyo oyle huzurlu duruyokiOyyyy kurban olduğum ya nasıl bir duygu kim bilir.
Çok duygulandım darısı bizlere kızlar hayırlısı ile
Çok sağol canıımMaşallah kuzuyaAllah analı babalı büyütsün. Hayırlı mutlu bir evlat olsun inşallah.
Hepiniz aklıma geldiniz benimki biraz aceleci çıktı aranızdan ayrılmak zorunda kaldımMaşallah barekallah
Ne güzel bir doğum olmuş.
Hayırlı mübarek olsun
Bizim için de öp kokla minnoşu
Ayyyy canım benim kırmazmış fatmuşunu
Kurban olurum verene.
Hiç bir şey yapmam daha. Ne zaman gelirse gelsin. Zaten geçti artık ikizler burcuna
Hepinizin yerine yiyeceğim çıkıyoruz öğlen inşallahAyyyy fıstık şey giymiş cicilerini çokkk güzel sağlıklı bir ömrü olsunBir lokmalık ye annesi onu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?