Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uyuyup kalmışım gece. Uyandım, hala sertlik var ama zilli içerde kıpır kıpır; o sertleşip gevşiyor sürekli. Bugün sürekli yatıp takip edeceğim kendimi bakalım. Çarşambaya kadar bekler inşallah cimcime.

Bende senle aynı durumdayım valla
Bakalım günün sürprizleri biz mi olcaz

Yaaa böyle söyleyenler de var
Valla mutlu oluyorum böyle duyunca
Çünkü herkes ikizler olacak deyince Allah yardımcın olsun diyo. Bilinçaltıma öyle yerleştirdiler zalımlar

Reactions: Jou
Yaaa böyle söyleyenler de var
Valla mutlu oluyorum böyle duyunca
Çünkü herkes ikizler olacak deyince Allah yardımcın olsun diyo. Bilinçaltıma öyle yerleştirdiler zalımlar
Banada diyen varr bayramda biri demiştii bende aynı bu şekilde lafimi yapiştırdımm rahatladımm oohhh sen kimsin oğlumm benim evladıma ikizler olcak diye kötüdiyon yanii terbiyesizzz

Aman Allahım
Tebrik ederim kızlar
Allah anneli babalı büyütsün bebişlerimizi
Sen bebeni emzirirkenn burda kıyamet koptuuu
Cidden öyle olmuş
Nurhafsa da vardı haberi o da dün vermisti yanlış hatırlamıyosam.
Ben buraya toptan mayısta doğurcaz gibi demiştim kimse inanmamıştı
1 numarayı şimdi benimkine kullanmaya başladım 0 numara bacağını sıktığı için. Ve 2300 daha beybim. Haberim olsun kuzu :)
Benimki şuan 2580 1 no çok büyük geliyor
Bende 0 numara mı alsam diye düşünüyorum

Pazartesi kesin alacağumm amaa bu gidişle goon değill primaya geçerim herhalde eşim tutturdu goon yeni çiktı güvenmem ona diyo primaya taktı
Şöyle yapabilirsin ara ara indirime giriyor çok az da olsa prima.. Ama tabi artık günümüz yaklaştı Ben geçen internetten 1 numara harmoni olanından aldım elimde çok yok ama 1-2 gün idare eder 2 pakette 2 numara var. Yorumları çok iyidi güzel tutuyor çişi diye. Baby turconunda yorumları fena değil. 2 numaraya geçene kadar prima devam edip, 2 numarada baby turco alabilirim. Sabah baby turko, akşamları prima şeklinde olabilir aslında..

Kızlar dün bebişi doktora götürdük. Canım sıkıldı
2540 doğmuştu 4 günde yalnızca 40 gr almış
Şuan 2580 gr
Pazartesiye kadar en az 150 gr almış olması gerekiyor dedi
Haftalık alması gereken kilo miktarı 250-500 gr arasıymış.

Sarılık için test yaptılar 12 çıktı. Sınır 15miş.
15 olunca hastaneye yatırıyorlar
Doktor 2 saate bir mama vereceksin üstünede emzireceksin diyor

Sütüm daha dün geldi.
Ama benim bebek sarılık yüzünden o kadar uyuyorki bırakın emmeyi mama bile yemiyor
Uyansın diye 4 günlük bebeğe yaptıklarımızı 3-4 aylık bebeğe yapmaya korkarsınız yani

Nasıl toparlayacağız bilmiyorum

Abooo bukadar değiştirmekte iyi miki ama ya canımm nebileyimm primayı aldiğım gibi devam edebilirim yanii ister pahalı olsun napayim kızımın kukusu poposu daha önemli benim.için

Hangi marka senin peki markadan markaya değişiyor bence :)

Sen genede doktorun dediginle gitt sürekli uyandırr onu

Abooo bukadar değiştirmekte iyi miki ama ya canımm nebileyimm primayı aldiğım gibi devam edebilirim yanii ister pahalı olsun napayim kızımın kukusu poposu daha önemli benim.için
Bende güzelce olsun diye prima aldım Bir müddet öyle gidicem. Çok sık değişcem diye düşünme.. Alternatif olarak aklında olsun ben baya bir kafayı takmıştım bez işine.. prima alternatif olarak baby turcoyu kafamda kenara koydum. Bu arada ıslak havlu olarak baby turco almıştım. 1 paketi açtım evde kullanıyorum. Gayet güzel beğendim.

Bunu yazmayaydın iyiydi geceden beri karnım sert

Hayır canım kese patlatmadan önce ben zaten 5 cm le geldim aslında kendi sancım çok acılı değildi suni sancı verdiler hemen nst yede bağladılar sancım 100 lere çıktı düştü sonra 60 lara çıktı ama felaketti nişanım gelmişti zaten hastane wc sinde.. doğumda kesi atılmadı dr ıkın sadece ıkın dediki kesmek zorunda kalmiyim artık nefesim patlarcasına ıkındım onlar bebeğin saçını görüyolar ama benim ıkınmam nefes alamadığım içim yarım kalıyodu 5 cm açılmadan sonra 2 saat içinde doğum gerçekleşti kuzu
Oyyyy kurban olduğum ya nasıl bir duygu kim bilir.
Çok duygulandım darısı bizlere kızlar hayırlısı ile
Amin amin muhteşem bi duygu göğsümde uyuyo oyle huzurlu duruyoki
Maşallah kuzuyaAllah analı babalı büyütsün. Hayırlı mutlu bir evlat olsun inşallah.
Çok sağol canıım

Hepiniz aklıma geldiniz benimki biraz aceleci çıktı aranızdan ayrılmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…