Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

2 saat miiii? mükemmelll

Kaçamadım yakalandım

Sağol yaaa
İkinci ikizler geliyor bana ben ne yapayım bacım sen söyle
Sürekli ve düzenli sertleşip gevseme varsa doktoruna gidip muayene ol mutlaka canım çarşambayı bekleme :)

Banada diyen varr bayramda biri demiştii bende aynı bu şekilde lafimi yapiştırdımm rahatladımm oohhh sen kimsin oğlumm benim evladıma ikizler olcak diye kötüdiyon yanii terbiyesizzz
İkizler olsun bizim olsun
Güzel özellikleri çok hee mesela en önemli şeyleri uyku,yemek vs. sıkıntımız yok,gezmeye gittiğimizde çok uslu durur ❤

Bak kendin diyorsun sütün yeni gelmiş. Sık sık emzirmeye çalış, moralini bozma. Mama takviyesi de yap toparlanana kadar. Doktorun önerdiği doza dikkat et mama için fazla yada eksik verme. Ancak ilk hedefin kendi sütün olsun. Sütü etkileyen en önemli şey senin moralin. Hiç moralini bozmadan, sayılara takılmadan bebeğine konuşarak, dua ederek emzir inşallah. Allah kolaylaştırsın :)

Ya kızlar şu burç muhabbetlerine bakıyorum da, burada ikizlere şöyle böyle diyenler var. Genel olarak duyarlı davranan insanlar olduklarını varsayarak bu tür genellemelerle insanları tek tipleştirip, neredeyse karaktersiz muamelesi yapmak doğru mu? Üstelik yeni doğacak bebeklerimizden bahsediyoruz ve ne bilimsel bir dayanağı var söylenenlerin de ne de sosyolojik temelleri.
Allah'ın bizlere nasib ettiği bu nimetleri sırf kendimiz ya da etraftan duyduklarımız sebebiyle 'ay şöyle oluyorlar, ay böyle oluyorlar' demek ne kadar doğru?
Bazı burçlara sahip insanlarda çok övülüyor mesela, yani bir yerde ifrat bir yerde tefrit var hepsi de genelleme içeriyor ve yanlış şeyler. Bahsettiğimiz 'insan' olunca, işin içine bir sürü bileşen giriyor. Lütfen bu konularda biraz daha dikkatli olalım.

Iyi bari canımm öylee vallahaa bakalımm bizim nasıl olcak amrkete giricez hangisi kısmetse

Yarın geçiyor kız ikizlere bugün son

Kızlar maalesef iyi haberlerle gelmedim bebek 5 6 gün geride kalmış tansiyonum yüksek doktor tansiyon ilacı başladı nst de bebek hareket etmedi tekrar yemek ye gel Bi daha çekelim ama uzun çekilsin dedi olmazsa yatırırım dedi

Reactions: Jou
Ayyy ben de sleepy aldım bakalım ne olcak
Sleepy bio natural sanırım çok sorunlu. Ben natural olandan almıştım bakalım belki iyi çıkar bizde
Ama doğduğu kilo da kaldı mı düşüyor ki o kilodan ona göre niye kıyaslamış emin ol alır sen mamaya ağırlık ver düzenli ver sarılık için. Yeğenimde uyanmazdı zorla ağzına sokardık biberonu
Valla sancı var sanki bilmiyorum

Dur kuzu sakinn ol üzme kendini bugüne kadar tehlikeyi atlattınn bundan sorası gelsede olurr gelsinn canım benimm hayırlı güzel haberler all inşaallahh

Benimde sabahtan beri belim kasığım ağrıyo bianlık donuma ıslaklık oluyorr vallahaa sini giricem duşa temizlencem ha

Doktorun kilo almamasiyla alakalı bir yorumda bulunmadi mi peki canim? Son zamanlarda iştahsızlık kusma fln olmus muydu? Kilo aldirici seyler ye duzelir muhtemelen henüz haftan da çok ileri değil nasıl olsa. Hareket etmemesi de gayet normal bir durum olabilir sonucta o yuzden simdiden strese sokma sakın kendini. Neticede bir anlari bir anlarina uymuyor ki.

Banada diyen varr bayramda biri demiştii bende aynı bu şekilde lafimi yapiştırdımm rahatladımm oohhh sen kimsin oğlumm benim evladıma ikizler olcak diye kötüdiyon yanii terbiyesizzz
Oh iyi demişsin
Hepiniz aklıma geldiniz benimki biraz aceleci çıktı aranızdan ayrılmak zorunda kaldım
Ayrılmak mı yooo yoo yoo sen tecrübelilerden oldun. Bize yol göstercen artık
İkinci ikizler geliyor bana ben ne yapayım bacım sen söyle

Sürekli ve düzenli sertleşip gevseme varsa doktoruna gidip muayene ol mutlaka canım çarşambayı bekleme :)
Ahahaha ikinci ikizlerin hayırlı olsun o zaman tatlım
İkizler olsun bizim olsun
Güzel özellikleri çok hee mesela en önemli şeyleri uyku,yemek vs. sıkıntımız yok,gezmeye gittiğimizde çok uslu durur ❤
Hadi bağalım
Ben burçlara inanıyorum. Tabii fıtrat daha önemli ama nasıl ki atalarımızdan dedelerimizden huyunu suyunu çekiyoruz illa ki burçlardan da alıyor. Ama sonuçta Rabbimin dediği oluyor. Ben sırf burç için istemedim doğsun bi an önce diye. Ben Ağırlaştım diye istedim asıl
Oooo nörüyon kızzzz
Didin didin kendin mi gidiyon doğuma acaba?

Bende agırlaştim vallahaa kuzu biran önce gelsede bitse gitse bu iş biran önce lohusa bitse yanii lohusam bitene kadar bayram geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…