- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.771
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #57.121
Hayır canım kese patlatmadan önce ben zaten 5 cm le geldim aslında kendi sancım çok acılı değildi suni sancı verdiler hemen nst yede bağladılar sancım 100 lere çıktı düştü sonra 60 lara çıktı ama felaketti nişanım gelmişti zaten hastane wc sinde.. doğumda kesi atılmadı dr ıkın sadece ıkın dediki kesmek zorunda kalmiyim artık nefesim patlarcasına ıkındım onlar bebeğin saçını görüyolar ama benim ıkınmam nefes alamadığım içim yarım kalıyodu 5 cm açılmadan sonra 2 saat içinde doğum gerçekleşti kuzu
Amin amin muhteşem bi duygu göğsümde uyuyo oyle huzurlu duruyoki
Çok sağol canıım
İkinci ikizler geliyor bana ben ne yapayım bacım sen söyleKaçamadım yakalandım
Sağol yaaa
Sürekli ve düzenli sertleşip gevseme varsa doktoruna gidip muayene ol mutlaka canım çarşambayı bekleme :)Uyuyup kalmışım gece.Uyandım, hala sertlik var ama zilli içerde kıpır kıpır; o sertleşip gevşiyor sürekli. Bugün sürekli yatıp takip edeceğim kendimi bakalım. Çarşambaya kadar bekler inşallah cimcime.
İkizler olsun bizim olsunBanada diyen varr bayramda biri demiştii bende aynı bu şekilde lafimi yapiştırdımm rahatladımm oohhhsen kimsin oğlumm benim evladıma ikizler olcak diye kötüdiyon yanii terbiyesizzz
Bak kendin diyorsun sütün yeni gelmiş. Sık sık emzirmeye çalış, moralini bozma. Mama takviyesi de yap toparlanana kadar. Doktorun önerdiği doza dikkat et mama için fazla yada eksik verme. Ancak ilk hedefin kendi sütün olsun. Sütü etkileyen en önemli şey senin moralin. Hiç moralini bozmadan, sayılara takılmadan bebeğine konuşarak, dua ederek emzir inşallah. Allah kolaylaştırsın :)Kızlar dün bebişi doktora götürdük. Canım sıkıldı
2540 doğmuştu 4 günde yalnızca 40 gr almış
Şuan 2580 gr
Pazartesiye kadar en az 150 gr almış olması gerekiyor dedi
Haftalık alması gereken kilo miktarı 250-500 gr arasıymış.
Sarılık için test yaptılar 12 çıktı. Sınır 15miş.
15 olunca hastaneye yatırıyorlar
Doktor 2 saate bir mama vereceksin üstünede emzireceksin diyor
Sütüm daha dün geldi.
Ama benim bebek sarılık yüzünden o kadar uyuyorki bırakın emmeyi mama bile yemiyor
Uyansın diye 4 günlük bebeğe yaptıklarımızı 3-4 aylık bebeğe yapmaya korkarsınız yani
Nasıl toparlayacağız bilmiyorum
Hee bak işteee bunlar deyin heleeİkizler olsun bizim olsun
Güzel özellikleri çok hee mesela en önemli şeyleri uyku,yemek vs. sıkıntımız yok,gezmeye gittiğimizde çok uslu durur ❤
Iyi bari canımm öylee vallahaa bakalımm bizim nasıl olcak amrkete giricez hangisi kısmetseBende güzelce olsun diye prima aldımBir müddet öyle gidicem. Çok sık değişcem diye düşünme.. Alternatif olarak aklında olsun ben baya bir kafayı takmıştım bez işine.. prima alternatif olarak baby turcoyu kafamda kenara koydum. Bu arada ıslak havlu olarak baby turco almıştım. 1 paketi açtım evde kullanıyorum. Gayet güzel beğendim.
Benden olabilirGunayydinnnnn bu günün bebeleri kimlerden gelecek acaba
Sakın haaaaaBenden olabilir
Yarın geçiyor kız ikizlere bugün sonMaşallah barekallah
Ne güzel bir doğum olmuş.
Hayırlı mübarek olsun
Bizim için de öp kokla minnoşu
Ayyyy canım benim kırmazmış fatmuşunu
Kurban olurum verene.
Hiç bir şey yapmam daha. Ne zaman gelirse gelsin. Zaten geçti artık ikizler burcuna
Geliyor geliyorKızlar dünden beri acaip kasılmalar vardı. Uygulama indirdim takip ediyorum. 1 saat önce uyandım acaip belim ağrıyor ama kasılma yok
Takipteyim bakalım
Aha geldi gene doğurtmayaaaGeliyor geliyor
Sleepy bio natural sanırım çok sorunlu. Ben natural olandan almıştım bakalım belki iyi çıkar bizdeAyyy ben de sleepy aldım bakalım ne olcak
Ama doğduğu kilo da kaldı mı düşüyor ki o kilodan ona göre niye kıyaslamış emin ol alır sen mamaya ağırlık ver düzenli ver sarılık için. Yeğenimde uyanmazdı zorla ağzına sokardık biberonuKızlar dün bebişi doktora götürdük. Canım sıkıldı
2540 doğmuştu 4 günde yalnızca 40 gr almış
Şuan 2580 gr
Pazartesiye kadar en az 150 gr almış olması gerekiyor dedi
Haftalık alması gereken kilo miktarı 250-500 gr arasıymış.
Sarılık için test yaptılar 12 çıktı. Sınır 15miş.
15 olunca hastaneye yatırıyorlar
Doktor 2 saate bir mama vereceksin üstünede emzireceksin diyor
Sütüm daha dün geldi.
Ama benim bebek sarılık yüzünden o kadar uyuyorki bırakın emmeyi mama bile yemiyor
Uyansın diye 4 günlük bebeğe yaptıklarımızı 3-4 aylık bebeğe yapmaya korkarsınız yani
Nasıl toparlayacağız bilmiyorum
Valla sancı var sanki bilmiyorumSakın haaaaa
Dur kuzu sakinn ol üzme kendini bugüne kadar tehlikeyi atlattınn bundan sorası gelsede olurr gelsinn canım benimm hayırlı güzel haberler all inşaallahhKızlar maalesef iyi haberlerle gelmedim bebek 5 6 gün geride kalmış tansiyonum yüksek doktor tansiyon ilacı başladınst de bebek hareket etmedi tekrar yemek ye gel Bi daha çekelim ama uzun çekilsin dedi olmazsa yatırırım dedi
Benimde sabahtan beri belim kasığım ağrıyo bianlık donuma ıslaklık oluyorr vallahaa sini giricem duşa temizlencem haSleepy bio natural sanırım çok sorunlu. Ben natural olandan almıştım bakalım belki iyi çıkar bizde
Ama doğduğu kilo da kaldı mı düşüyor ki o kilodan ona göre niye kıyaslamış emin ol alır sen mamaya ağırlık ver düzenli ver sarılık için. Yeğenimde uyanmazdı zorla ağzına sokardık biberonu
Valla sancı var sanki bilmiyorum
Kızlar maalesef iyi haberlerle gelmedim bebek 5 6 gün geride kalmış tansiyonum yüksek doktor tansiyon ilacı başladınst de bebek hareket etmedi tekrar yemek ye gel Bi daha çekelim ama uzun çekilsin dedi olmazsa yatırırım dedi
Oh iyi demişsinBanada diyen varr bayramda biri demiştii bende aynı bu şekilde lafimi yapiştırdımm rahatladımm oohhhsen kimsin oğlumm benim evladıma ikizler olcak diye kötüdiyon yanii terbiyesizzz
Ayrılmak mı yooo yoo yoo sen tecrübelilerden oldun. Bize yol göstercen artıkHepiniz aklıma geldiniz benimki biraz aceleci çıktı aranızdan ayrılmak zorunda kaldım
Ahahaha ikinci ikizlerin hayırlı olsun o zaman tatlımİkinci ikizler geliyor bana ben ne yapayım bacım sen söyle
Sürekli ve düzenli sertleşip gevseme varsa doktoruna gidip muayene ol mutlaka canım çarşambayı bekleme :)
Hadi bağalımİkizler olsun bizim olsun
Güzel özellikleri çok hee mesela en önemli şeyleri uyku,yemek vs. sıkıntımız yok,gezmeye gittiğimizde çok uslu durur ❤
Ben burçlara inanıyorum. Tabii fıtrat daha önemli ama nasıl ki atalarımızdan dedelerimizden huyunu suyunu çekiyoruz illa ki burçlardan da alıyor. Ama sonuçta Rabbimin dediği oluyor. Ben sırf burç için istemedim doğsun bi an önce diye. Ben Ağırlaştım diye istedim asılYa kızlar şu burç muhabbetlerine bakıyorum da, burada ikizlere şöyle böyle diyenler var. Genel olarak duyarlı davranan insanlar olduklarını varsayarak bu tür genellemelerle insanları tek tipleştirip, neredeyse karaktersiz muamelesi yapmak doğru mu? Üstelik yeni doğacak bebeklerimizden bahsediyoruz ve ne bilimsel bir dayanağı var söylenenlerin de ne de sosyolojik temelleri.
Allah'ın bizlere nasib ettiği bu nimetleri sırf kendimiz ya da etraftan duyduklarımız sebebiyle 'ay şöyle oluyorlar, ay böyle oluyorlar' demek ne kadar doğru?
Bazı burçlara sahip insanlarda çok övülüyor mesela, yani bir yerde ifrat bir yerde tefrit var hepsi de genelleme içeriyor ve yanlış şeyler. Bahsettiğimiz 'insan' olunca, işin içine bir sürü bileşen giriyor. Lütfen bu konularda biraz daha dikkatli olalım.
Oooo nörüyon kızzzzBenden olabilir
Bende agırlaştim vallahaa kuzu biran önce gelsede bitse gitse bu iş biran önce lohusa bitse yanii lohusam bitene kadar bayram geliyoOh iyi demişsin
Ayrılmak mı yooo yoo yoo sen tecrübelilerden oldun. Bize yol göstercen artık
Ahahaha ikinci ikizlerin hayırlı olsun o zaman tatlım
Hadi bağalım
Ben burçlara inanıyorum. Tabii fıtrat daha önemli ama nasıl ki atalarımızdan dedelerimizden huyunu suyunu çekiyoruz illa ki burçlardan da alıyor. Ama sonuçta Rabbimin dediği oluyor. Ben sırf burç için istemedim doğsun bi an önce diye. Ben Ağırlaştım diye istedim asıl
Oooo nörüyon kızzzz
Didin didin kendin mi gidiyon doğuma acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?