Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sweetcigim sıra sende mi yoksa

Kızlar normal doğum oldu 18:13 de 3.500 kg doğdu bebeğim iyiyiz şimdilik hepinizi öpüyorum
Canimmmm şimdi gördüm öylesine bakmaya girdim doğurmuşsun ayyyy Allah'ım anaları babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah oh mis kokulu ne güzel hadi gözün aydın çok güzel dogumun olmuş darısı bekleyen tüm hamilelere

Canını sıkma çok geri değil. Tansiyon içinde önlem alması iyi yoksa sıkıntı biliyorsun. Hiç moralini bozma sorun olmayacak umarım

Benimde sabahtan beri belim kasığım ağrıyo bianlık donuma ıslaklık oluyorr vallahaa sini giricem duşa temizlencem ha
Benimde 2 gecedir hafiften böyle sert tekme gibi falan oluyor. Dün biraz fazla oldu ve aşırı hareketli hareketleri rahatsız etti beni. Şimdi de dışardayım popomdan hafif arada sancı girdi karnıma falan. Dedim bişeyler oluyor. Yarım saattir yok bakalım. Olursa gitcem hastaneye eve gidip duş falan alam diyom bende hemen plan yaptım

Reactions: Jou
Valla bilmiyorum ya hafiften var gibi bişeyler emin değilim artarsa gitcem

Hayirlısı olsunn 1haziran gelsinde sakince git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…