Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dur kuzu sakinn ol üzme kendini bugüne kadar tehlikeyi atlattınn bundan sorası gelsede olurr gelsinn canım benimm hayırlı güzel haberler all inşaallahh
Moralim dip oldu canm ikinci nst de sıkıntı çıkmadı eve gideceğim inşallah kilo alır 34. Haftada kalmış maalesef gelişmemiş yavrum

Tansiyondan dolayı almıyor sanırım kilo öyle anladım kafam durdu zaten Bi sürü şey söylediler de anlamadım beynim durmuş gibi artık

2300 gram kalmış oğlum ya büyüyememiş 1 haftadır tansiyon için aynen önlem alınması iyi oldu Bi yerde
Kız o doğunca mama meme ile bol bol kilo alır korkma Bi bakarsın ki evlenecek düğün zamanı anne ben spora gidiyorum damatlıkta iyi durmaz diyecek sende bugünleri hatırlamayıp git oğlum diyeceksin

Kız o doğunca mama meme ile bol bol kilo alır korkma Bi bakarsın ki evlenecek düğün zamanı anne ben spora gidiyorum damatlıkta iyi durmaz diyecek sende bugünleri hatırlamayıp git oğlum diyeceksin
İnşallah inşallah canm sağlıklı olsun da kilo önemli değil benim için ama bealenemiyor öu acaba düşüncesi üzüyor beni

Ara ara sert canım
O zaman korkma bence
2300 gram kalmış oğlum ya büyüyememiş 1 haftadır tansiyon için aynen önlem alınması iyi oldu Bi yerde
Ölçümden pozisyondan kaynaklı da olabilir belki. Canını sıkma. Kordonda falan sıkıntı olup alamasa sorun olurdu. 1 haftadan sorun olmaz Allahın izniyle sen bu ara kaşar, kuru yemiş, avokado, muz falan ye bol bol

Moralim dip oldu canm ikinci nst de sıkıntı çıkmadı eve gideceğim inşallah kilo alır 34. Haftada kalmış maalesef gelişmemiş yavrum
Hic canini sklma kuzum bol. Meyve kuru yemiş muz yoğurt avakado peynir ye. Bn bu ara meyveye düştüm yoğurt ozellikle ev yapımı maşallah aldigm kilonun tamammini bebek almis bu hafta seninde alir uzme kendini strese sokma kendini ve bebeği

Ay ne güzel bebişler gelmeye başladı teker teker taze annelere geçmiş olsun bi an önce bebişleriyle yuvalarına mutlu mutlu dönsünler inşallah…darısı bizlerin başına artık Allah kimseyi bu yolda oyalamasın valla artık son dönemeçteyiz hayat kalitemiz düştü iyice
Canım kafanı takma ben de 2 akşam 14/10 a yükseldi tansiyonum gündüz de 13/9 oluyordu perşembe doktora gittim banada tansiyon ilacı verdi olurda tansiyonum 15/10 olursa gel acil sezeryana alacağız dedi….sabah akşam kullanıyorum tansiyon ilacımı 12/7 gibi çıkıyor düzene girdi birde tuzsuz ye diyet yap bebeğin gelişiminde yanlış ölçülmüş olabilir çünkü bi önceki hafta bana kısa boylu bebek hiç uzamamış demişti bu hafta 47cm yanlış olmuş geçen haftaki ölçüm dedi …birde üstüne benim bebiş kordon dolamış boynuna aynısı bir önceki muayene de kilo konusunda olmuştu bir sonraki hafta kilosuda fazla fazla çıkmıştı bebişin duruşundan tam ölçemiyorlar bazen içini ferah tut önlemlerini al bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…