Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktor rahat konuştu tansiyondan dolayı geri kalmış olabilir ki 5 6 günlük Bi gerilik sıkıntı değil dedi canm aslında beni rahatlatmak için çok konuştu şimdi alsam bebeği 2 3 gün küvezde kalır alırsın kucağına sıkıntı yok bebek zayıfda olabilir falan tarzı konuştu ama işte insanın kafası takılıyor bir defa çok güzel açıkladı canm çok çok teşekkür ederim senin de böyle Bi durumun vardı sanırım kaç şuan kilosu senin

İnşallah canm iyi olacak inşallah bende inanıyorum artık kilo alması için elimden geleni yapacağım gerisi Allah'a kalmış Allah'a emanet bebeklerimiz

Canım bende öyle uğraşıyorum. 1.5 saat kaşıkla mama vermeye çalışıyorum dediğin gibi ağzında tutuyor yutmuyor yada püskürtüyor. 3 saatte bir besliyorum bende. Çocuğa mama yedirdim gazını çıkardım derken neredeyse yine mama saati geliyor doğru düzgün uyuyamıyorlarda huzursuz oluyor. Çok üzülüyorum doğru düzgün uyuyamıyor diye bende birlikte kalkıp zorlanırken bebek nasıl zorlanmasın

Evet doktorda 2800 2900 civarında doğar muhtemelen dedi canm tabi gelişmesinde herhangi bir sıkıntı sorun çıkmazsa tekrardan

Alfabet kullanıyorum cnm ben 250 mg dr üstüne basa basa söyledi hamileler için bu sıkıntı yaratacak bi hap değil hatta bazen dozu artırıyoruz yeterli gelmediği durumlarda diye ben peyniri suda bekletip tuzunu alıyorum zeytin falan yemiyorum zaten hamilelik başın beri tuza dikkat ediyordum ama hamur işi ve tatlı yiyordum onlarda etkiliyor şimdi onlarda dikkat ediyorum şimdi nasıl tansiyonun ilaçlar düşürmedi mi

Bende aslında küçük bir bebekmişim 2400 doğmuşum ama babası 3600 doğmuş artık bana çekti heralde. Kilosundan ziyade ben acaba sağlıklı mı diye takıldım ama doktor baya rahatlattı bakalım inşallah bir sorun çıkmaz

Şuan 126 80 çıkıyor canm benimki kendi kendine oynuyor bende anlamadım sürekli yüksek kalmıyor yükseliyor 10 15 dk sonra hemen düşüyor mesela kardiyoloji de 16 8 çıktı 15 dk sonra nst de hemşire ölçtü 12 7 çıktı

Kız sürekli yiyorum aslında ceviz fındık falan ne bileyim inşallah başka herhangi bir sorun yoktur doktor kötü konuşmadı aslında ama üzüldüm ya tansiyonla alakalıymış sanırım
Doktor demediyse içini ferah tut canımm dediği gibi herhangi birşey olursa gidersinn tuzunu iyice azaltt

Amin inşaallahh yaaa kordonunu yesunlerrr yaramazz bebe yav

Kordon kanı niye saklanıyorki kızz
Bazı hastalıklar için lösemi falan
Ay aynı valla yeğenimde öyleydi bayılmış gibiydi bizimkiler sarımsak soyup küçük bi yemeni gibi bişeyle üstüne takarlar sarılık için kokusu gittikçe burnuna sarılığı düşürür derler. Bi dene zararı olmaz

Aayyyy ne güzelmiş bu hiç bilmiyordumm allah korusun tabii allahımm kullanmak zorunda bırakmasın benimde okadar durumum olsa bende elbetki yaptırırdımm

Merhaba Eylul,
Ben ekim yada kasim annesi olacagim.
Bak bende yillardir kronik tansiyon var . Gebelik baslayinca ilaclarimi degsitirdiler , suan gunde 6 tane tansiyon ilaci iciyorum anca dusuyor tansiyonum. 36. haftayi gorebilirsem heralde gunde 15 tane fln ilac iciyor olurum

Sen hic canini skma 36. haftadasin , bebegin artik dogsa zaten coook saglikli bir sekilde yasamina devam edicek stress bebekleri daha cok uzer hem de tansiyonunu yukseltir.

Benim doktorum 24 haftayi gecsen bize yeter , bebek hayata tutuyor dedi. O yuzden sen hicc moralini bozma , elinden geleni yapiyorsun zaten

Ayrica asyalilarin bebekleri genelde 2200-2400 civari doguyor , hic de sorun olmuyor. Hepsi buyuyor saglikla

Şuan yıllık en az 2000-3000dir muhtemelen. Her yılda artarak gidecektir tabi. Başta verilen paralar da azımsanacak kadar degilmiş. Keşke bu tarz şeyleri devlet desteklese de cüzi bir miktara isteyen herkes saklayabilse

Evet doktorda 2800 2900 civarında doğar muhtemelen dedi canm tabi gelişmesinde herhangi bir sıkıntı sorun çıkmazsa tekrardan
Çıkmaz canım içini ferah tut sen. Stres yaparsan bebeğin daha çok etkilenir unutma,kucagina alınca boşuna stres yapmışım diyeceksin bak gör

Benim en son 33+6 da ölçüldü 1400 gr. Bir sonraki de perşembe günü ölçülecek 35+6 da iki hafta arayla bakıyorlarmış. Büyüme hızı da gitgide yavaşlıyor demişti doktor. 16 günde 200 gr almıştı. Ona rağmen kordondaki kan akımı iyi çıktı. Beslendiği için doğum başlatılmadı. Gittiği kadar gidecek haftalık takiplerle. Doğum kilosu düşük bekleniyor biraz desteğe ihtiyacı olabilir doğum sonrası.

Negüzelll gelipte moral verenler oluyo birşekilde çok teşekkür ederizz canımm aksine gelipte görenler hemen yazıyolar moral veriyolar bu kk iyiki var

Şuan yıllık en az 2000-3000dir muhtemelen. Her yılda artarak gidecektir tabi. Başta verilen paralar da azımsanacak kadar degilmiş. Keşke bu tarz şeyleri devlet desteklese de cüzi bir miktara isteyen herkes saklayabilse
Çokmuş gerçekten ya bencede bu tür şeyleri devlet desteklemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…