Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen canm çok çok dikkat etmem lazım zaten yiyordum aslında ama benim tuzdan da uzak durmam gerekiyor peynir nasıl yiyeceğim bilmiyorum doktor tuzu tamamen hayatından çıkaracaksın dedi
Eşim tedavi gördüğü dönemde tuzsuz yemesi gerekiyordu. Ben ona lor yapıyordum, zeytin yemiyordu. Lor peyniri protein açısından da zengin. Tahin pekmez, domates, Salatalık vs ile tüketebilirsiniz. Bir de aklınızda olsun tahinde de kalsiyum var. Bozkır tahini var o daha sağlıklı. Kendi yediklerinize tuz koymayın. Ekmek içinde kendinize bazlama yapın tuzsuz şekilde, atın buzluğa fazlasını, ısıtıp ısıtıp tüketirsiniz Bunları bir fikir olsun diye söyledim İnşallah sağlıkla afiyetle kavuşursunuz kuzunuza :)

Negüzelll gelipte moral verenler oluyo birşekilde çok teşekkür ederizz canımm aksine gelipte görenler hemen yazıyolar moral veriyolar bu kk iyiki var
Bir faydamiz olsa ne mutlu bizlere
Sizlerin hikayeleri de bizlere ilham oluyor ve guc veriyor , ben 36. haftayi gorsem zaten daha ne isterim rabbimden

Hepimiz saglikla yavrularimizi kucaklarimiza alalim , daha ne kakalar, sirta cikan ishaller konusuruz

Amin inşaallahh canım

Doktor rahat konuştu ama benim içim sıkıldı Bi defa Bi yerden tansiyon çıkınca Bi yerden bebek geri kalınca kafam durdu resmen bugün
Yok hiç takılma kilo dediğin nedir ki illa doğunca toparlar ki küçük doğanlar sonradan çok çabuk toparlayıp yaşıtlarına göre daha iyi olabiliyorlar. Ayrıca kilo boy gibi şeylerde genetik de önemli . Onun dışında bebeğin değerleri sağlığı iyiyse hiç sorun yapma.
Ama sen kendi tansiyonumu sürekli takip et canım

Tenine altın değsin canım. Zibininin iç kısmına gelecek şekilde tak altını,sarılığa iyi geliyor
Bunun tam tersini söyleyende var ya
Ne yapsam bilemedim
Ben kaşıkla hiç yediremiyorum
Biberonu yine az çok yiyor
Bu seferde meme reddi olacak diyede çok korkuyorum
3 saat ara çok değilmi peki
Doktor bana 2 demişti
Şimdi 1.5 saate düşürdü
Çıkmaz korkma demekki sana benzemiş
Bak bende 36. Haftada doğurdum
36dan sonra doğanlar geç prematüre diye kayıtlı oluyormuş
Yani prematüre bile saymıyorlar neredeyse
Bir araştırıp deneyeyim cnm bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…