Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
30zu geçmeden bitmez bu doğum

Ayyy benimde bugün hep kalçam balcağım ağrıyoreee hayırlısı pazartesi geleydide bi bakahh nstyi
Bitmez tabi canım olur yine sona doğru

Bende bugün iş yerine geldim oturmaktan popom ağrıdı bacağım falan ağrıdı. Kız bide arabaya binince sancılar geliyor gibi oluyor

Kızlaarrr yaaa nasıl anlatsam bilemedim karnım büyüdü ama uyuşma gibii dokununca sanki uyuşturulmuşta kendi karnım değilmiş gibii sizdede öyle bi his varmı ?
Bende geçen farkettim uyuşuk benim değil gibi üst kısımlar özellikle. Kaşıyor muydum neydi onda dikkatimi çekti

Reactions: Jou
Lumix
@hoppala aha bi atak yapmazsa bebeleri en sona onlar olacak
Eveet dogum tarihimi 26 haziran gosteriyo takvim ama benimkini erken bekliyolar, kafa asagi hazirda bekliyo
Yine de belli olmaz dursa iyi olur tabiki

Bugun gittim hastaneye bende dogumhaneyi odalari falan gordum, anaam hem korkuyorum hem heyecanlaniyorum, bakalim bakalim

Aman güzel güzel en iyi zamanda gelsinler atraksiyona gerek yok

Off çoğumuzda var sanırım korku ve heyecan bir arada

Geçen hafta kontrole gittik. Doktor 2 saatte bir yedirebilirsin dedi bende 3 saatte bir düzenine alıştık deyince iyi dedi. Ona göre mamasını hazırlıyorum. Kilosunu gayet iyi aldığı için devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…