Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
tesekkur ederim
nifedipine xr - 60 mg
hydralazine 25 gr
labetalol 200 mg

ben kanada dayim belki ayni ilaclar yoktur .
Adalat ben 3-4 sene once kullaniyordum. bas donmesi cok yapmisti bende o yuzden baska bisiyle degistirmisti doktorum
Bunun üzerinde de yazıyor nifidepin diye etken madde aynı sanırım

Kızlarr yaa benim 2 gündür değişik sarı akıntım geliyo ama uzatılan birşeyy bu nişan olabilirmi?
Nişan konusunda tecrübeli değilim kuzu çünkü ne nişan ne suyum gelmişti benim ilkte. Akıntım normalde de fazla olurdu hamileyken de oldu nişansa bile anlamam pek

Reactions: Jou
Bende hiçbirşey anlamıyorumm anamm normal bi akıntı sanıyorumm
Olada bilir sonuçta hamilelikte akinti sık oluyor
Heee evett kuzu 28 mayıs sezon finali dedi ramazna evleneyyy amaa biyerde yolda kalıyolarr gene macera
Hee youtube dan bakarim fragmana ben. Son reklamdan sora yativerdim

Heee evett kuzu 28 mayıs sezon finali dedi ramazan evleneyyy amaa biyerde yolda kalıyolarr gene macera
yuppiiii sizde Gönül Dağı aşıklarısınız He süper bn zahide nin doğum sahnesinde çok ağladım ya ağlamadan izlediğim bi bölüm olmuyo gerçi de. Bi de Meryem e acayip gıcığım

Evett yaa nesekii pazartesi gidicez bakalım doktor son kez nediyecekk

Uzun sürdü zaten yaaa reklam
Canım bak bnm alttaki gebelik açıklamasını okutsan orda da diyo son haftalarda vajinal akıntı mukus artar diye . Ondan olabilir senin de. Bnm de oluyo akıntı o tarz

yuppiiii sizde Gönül Dağı aşıklarısınız He süper bn zahide nin doğum sahnesinde çok ağladım ya ağlamadan izlediğim bi bölüm olmuyo gerçi de. Bi de Meryem e acayip gıcığım
Ooo bayılırımmmm bende ama bana meryemm deme kıll oldum ona zatenn çikıp geleceğide belliydidee bekliyorduk zaten terbiyesizzz
Küfürü bigüzel saldırdım sağolsun
Orda bende ağladım nasıl doğurdu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…