Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bunun üzerinde de yazıyor nifidepin diye etken madde aynı sanırım
olabilir canim , zaten hamilelikte kullanilanilen 5-6 tane tansiyon ilaci var.
birde bana doktorum gunde yarim saat yuruyus yap dedi, hicbir ilac egzersiz kadar etkili olmaz dedi ama sen simdi son 4 haftadasin doktoruna sor istersen kan akisina yardimci oluyormus hafif yuruyus tarzi seyler

Doğurdum doğurdum kuzum çok sağol bebeğim Rabbim bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin

Valla askerlik anısı gibi oldu soruyo herkes oturup anlatıyorum

dizilerde pıt diye doğuveriyor ya ne güzel sorma ağlıyordum baya Meryem i bi gördüm ağlamayı fln geçtim gıcık ya ne çirkin geliyo artık gözüme

Reactions: Jou
Jou’cumm bütün gün iş yaptım, evi temizledim toparladım yarın annem gelmeden. Canım çıktı, ölüyorum şuan ağrıdan. Sayfaya bi gireyim dedim 40 sayfa olmuş okuyamadım, geri işe daldım.

Zekta’cım doğurmuş, diğer arkadaşların nicklerini hatırlayamadım umarım herkes iyidir

Bende araştırdım canm havalar şuan çok sıcak ama günlük hareketlerimi artıracağım dışarıya çıkamasam bile evde hareketli olmaya çalışacağım elimden geldiğince bakalım 2 sine kontrol olacak inşallah düzelmiş olur o zamana kadar

Kızlar 37 hafta tamamlandıktan sonra doğan ama kilosu 2 veya daha aşağı olan bebeklerde ne gibi prosedür uygulanıyor bilen var mı?

yuppiiii sizde Gönül Dağı aşıklarısınız He süper bn zahide nin doğum sahnesinde çok ağladım ya ağlamadan izlediğim bi bölüm olmuyo gerçi de. Bi de Meryem e acayip gıcığım
Meryemi hic beklemiyordum onu gorunce bi tuhaf oldum yüzsüz bide rifatin karsisina cikiyo oglani daglara cikarcak yine Allhtan mihriban var .. zahideye bende agladim kendi dogumum geldi gozumun onune keske o kadar kolay olsa diye agladim ben ama

Oooo yorma kendini canım benimm vallahaa zzekta sürpriz oldu

Gunayydinn kizlar bn göğüs kalkani
gümüş kapak almadm sizce gerekli mi yada nasl bakmamis lazm memislere yeni dogum yapan ve önceden yapmış olan arkadaslar tecrubelerinizi paylasirmisnz
Vallahaa kuzu ben göğüs kalkanı almıştım ve göğüs kremide aldım ve benim gögsümün ucu acımaya başladı artık sanki sürmeye başladımm şimdiden sanırim yara olcak benim

dizilerde pıt diye doğuveriyor ya ne güzel sorma ağlıyordum baya Meryem i bi gördüm ağlamayı fln geçtim gıcık ya ne çirkin geliyo artık gözüme
Hahahahah dimii hapşuruk gibi doğurdu karı meryem olsa burda saç baş yolmuştum

Vallahaa kuzu ben göğüs kalkanı almıştım ve göğüs kremide aldım ve benim gögsümün ucu acımaya başladı artık sanki sürmeye başladımm şimdiden sanırim yara olcak benim
Bndr krem aldm da yara olmasndan da korkuyorm v sürüyorum arada krem. Yara olayi cok fena kuru tutmk onemliymis kapak vs almadmda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…