Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sende gec dogurcan belliki bekle dur artik uff ne sıkıcı
Hahaha yok canımm benimki bellii 3 haziran da kesin amaa yarın bidaha gircem nst ye bakalımm duruma göre nedicek

Bizim kızçe dönmedii makat şeklinde mecburiyetten sezo olcak

Hahaha yok canımm benimki bellii 3 haziran da kesin amaa yarın bidaha gircem nst ye bakalımm duruma göre nedicek

Bizim kızçe dönmedii makat şeklinde mecburiyetten sezo olcak
Himm senin durum farkliymis canim ya hakkinizda hayirlisi kazasiz belasiz insallah 2 haziranda cok ya neden o kadar bekletiyor ki .. aslinda makat gelisli bebeklri dogurtan doktorlarda var arastirdin mi ?

Reactions: Jou
Himm senin durum farkliymis canim ya hakkinizda hayirlisi kazasiz belasiz insallah 2 haziranda cok ya neden o kadar bekletiyor ki .. aslinda makat gelisli bebeklri dogurtan doktorlarda var arastirdin mi ?
Yok canım okadar dengesizlik hareketlere geçmem kendimi şartlandırmıyorum canım nasıl gelmek isterse

Anca kiz 39 haftalık oluyorum o zaman ilk bebe olduğu için bir sorun yoksa zaten iyi bebe de içerde nekadar gelişirse okadar iyidir bakma 1 hafta önden gidiyorum normalde buhafta 36 olmam gerekirken 37 bitmiş oluyor benim kafalar devreler yandı zaten

Son düzenleme:
Gunayydinn kizlar bn göğüs kalkani
gümüş kapak almadm sizce gerekli mi yada nasl bakmamis lazm memislere yeni dogum yapan ve önceden yapmış olan arkadaslar tecrubelerinizi paylasirmisnz
Hiç kullanmadım.Gögüs ucu kremi yeterli bence.Bir de meme ucuna anne sütü sürün iiyi gelir diyorlar ya meme ucunda o kuruyup beklediği için bakteri ürüyor yıkamadan bebeğe vermeyin.

O nasil oluyo kiz benim devreleride yaktin

Reactions: Jou
Gunayydinn kizlar bn göğüs kalkani
gümüş kapak almadm sizce gerekli mi yada nasl bakmamis lazm memislere yeni dogum yapan ve önceden yapmış olan arkadaslar tecrubelerinizi paylasirmisnz
günaydın canım ben gümüş kapaklardan alacaktım ama sonradan plastik kalkanları araştırınca onlardan aldım. hem sızan sütü topluyor hemde yaranın iyileşmesini hızlandırıyormuş. kremide başladım haftada bi kaç gün sürmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…