Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam kızlar
Topiğe cevap yazamıyorum çok ama takip ediyorum
Doğum yapan herkesi kutluyorum darısı henüz yapmayanlara sağlıkla inşallah
Bi şey sormak istiyorum aklıma takılıyor bu ara
36.haftadayım
Karnıma dokunup dürttüğüm zaman bebek bana tepki vermiyor kendi kafasına göre tekme atıyor
Ama ben hatırlıyorum arkadaşlarımdan dokununca bebek de geri tepki veriyordu
Sizde durumlar nasıl?

İçerideki 1 gün dışarıdaki 1 haftaya bedel diyorlar zaten

Benimkide pek tepki vermiyorr her bebeğin tepkisi farklı takılcak bi durum yok

Benim de hareket halindeyse dürtünce geri tepki veriyor normalde vermiyor

Hayırlı günler kızlar
Bugün hava pek bir güzel,eşim çocuklarla köye gitti benim ağrım çok olduğu için ben gidemedim
Son günlerim çok ağrılı geçiyor,sürekli bir kasık bel ağrısı,karnımda toplanma. Düzenli de değil ki gideyim hastaneye. Perşembe randevum var o zamana kadar dogmazsa nstye giricem bakalım oradada çıkacak mı ağrılarım.
Bana kalsa şu aralar salmak istiyorum artık perşembe 38 haftaya giricem. Eşimde otur oturduğun yerde karnında durması onun için iyi vakit var diyor
Bugün evi toparlayıp belki çocukların dolabını düzenlerim. Yine gevezeligim üstümde haa neyse öptüm hepinizi

Senin kaçıncı haftadan sonra gelişmesi yavaşladı canm benimki 34+2 de yavaşlamış gelişmesi sağlığı iyi olsun da ben kilosunda değilim napalm yeterki sağlıklı olsun

Canım merak ettim ilk bebeğin küvözde kaldı mı? Sağlık problemi olmadığı halde sırf kilosundan dolayı ek bir işlem gördü mü?

Demek ki gelmeye hazırlanıyor kuzu iyice artmış ağrıların. Bende bugün evdeyim sıkıldım valla dışarısı çok güzel

Meryem in döneceğini bekliyordum da ama yani korkum Rıfat ın Mihriban ı üzmesi ya. Mihriban nasıl güzel nasıl masum dimi .

Demek ki gelmeye hazırlanıyor kuzu iyice artmış ağrıların. Bende bugün evdeyim sıkıldım valla dışarısı çok güzel
Çık canım dışarı bak sonra bi süre çıkamazsın son günleri değerlendir . Bnde bunaldım ya evde, beşiği koyduk odamıza fln onlarla uğraştık

Çık canım dışarı bak sonra bi süre çıkamazsın son günleri değerlendir . Bnde bunaldım ya evde, beşiği koyduk odamıza fln onlarla uğraştık
Valla hiç girmiyorum eve öyle bi gezme isteği var ki anlatamam bugün eşimin işi var arabanın biri onda diğer ikisi eğitimde çıkamadım yoksa kesin çıkardım bi yerlere giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…