Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok sevindim ne güzel doktorun motive etmesi de

Evet kuzum çok şükür riskli zamanlar geride kaldı
Oğluş bu sefer de bekletecek bizi herhalde gelsin diye köyümüz yakın canım yoksa gönderir miyim hiç,zaten diyorum her an doğum olabilir hazırlıklı ol diye. Bende senin gibi düşünüyorum doğum olacak olsa illaki anlarız. Bu sancılar inşallah açılmaya sebep olurda hastanede kısa sürede dogururuz
Şu ara kalabalığa hiç gelemiyorum iyice ağırlaştım evimde yayıla yayıla yatmakta iyi geliyor bana. Çocuklar da yokken kafa dinliyorum. Beklemeye devam bakalım önce hangimiz doguracak
Yakın zamanda gelir artık bu kadar belirtiye bizde yaz sonu güneydoğuya gidelim diyoruz ama henüz karar vermedik bebeğimizin huyuna göre karar vercez
Aslında biz de mutlaka tatile gideriz diyorduk ama mantıklı düşününce 8,9 saat bebişle zor olur,bebekte sıcakta bunalır hasta ederiz diye korktuk vazgeçtik. Malum cocuk sayısı da çok olunca

Kızlar şaka maka çoğumuzun 15 gün ve daha az kaldı heee
Evet yaaa gerçekten çabuk geçiyor diyorlardı da inanmıyordum daha battaniyesini öremedim yavrumun Eylül de almıştım ipini
Artık yakın yerlere falan dediğin gibi pikniktir falan yapcak bir şey yok ya ne güzel kalabalık ailelere bayılıyorum

Yaa 33 te çıkıp 37 ye kadar beklemişler çok iyi benim aslında protein kaçağı çıkmadı henüz gebeliğe bağlı hipertansiyon dedi ve sürekli yüksek kalmıyor benim tansiyonum yükseliyor 10 15 dk içinde kendi kendine düşüyor sonra tekrar yükseliyor falan oynuyor yani

Aynı valla ablam bende böyleydim bak bebem gezmeci oldu seninki de öyle olcak diyo perşembe günü Ankaraya gezmeye gittik eşim suyun sancın gelse napcaz diyo

Annem gelecek bu hafta yanıma. Diyor ki navigasyona hastaneyi kaydediyim bari seni belli yolda hastaneye goturucez doğrudan

Çok şükür canım, neredeyse 2 ay kadar hastanede yattım dediğin gibi, bugünlere gelebilmek bile hayaldi aslında..
Çok geçmiş olsun kuzu sen ve kızların çok güçlüsünüz Allahın izniyle bu günleri atlatıp kavuşursunuz

Gözün aydın canım sağ salim kavuş insallah bebeklerine⚘

Hayırlı olsun canım bebişlerini bir an önce kollarına alırsın inşallah

Kızlar biraz sorunlu bir gün geçirdim yazamadım sizlere @zzekta1 @EddaHayaL N Nurhafsa @scblog @Hubble-Bubble hepinizi tebrik ederim. Bebişleri ve sizleri kocaman öpüyorum
Forumu çok takip edemiyorum kızlar da, hepinize çok teşekkür ederim herkes hayırlısıyla sağlıkla alsın inşallah kucaklarına bebişlerini. Doğum yapan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun

Dün gece tuvalete kalktığımda sanırım nişan gibi bir şey geldi benden. Şeffaf gibi beyazımsı bir şey geldi peçeteye ama uyku sersemi sabah idrak ettim. Sertleşme, kasık ağrısı hepsi var ama bana çokmuş gibi gelmiyor. Çarşambayı bekleyecek mi beklemeyecek mi çok merak ediyorum. Sabahtan beri ishalim de var. 3 kilo vermişim bir de. Ağrı çok gelmiyor diye suyum gelene kadar bekleyeceğim bakalım.

Obanada geliyo hattaa sarı sümükümsü ağrılarında eşlik ediyorsa seninde yakın o zaman

Canım ishal doğum belirtisi ama yine de sen bilirsin yarın yine de Bi doktorunu arasan mı

Obanada geliyo hattaa sarı sümükümsü ağrılarında eşlik ediyorsa seninde yakın o zaman
Sarı değildi az pişmiş yumurta beyazı gibi sümüksü idi. Normal alıntımdan daha koyu kıvamlı. Ağrım var. Özellikle çatı bölgemde baya ağrı var ama ben ameliyat olduktan sonra dikişini cımbızla alan biriyim. Acı eşiğim baya yüksek. Közü elime alabiliyorum, sen hesapla işte bünyemin manyaklığını. Nolur nolmaz diye valizi bagaja koyduk ama bekliycem suyum gelene kadar. Hareketleri baya çok çünkü. Çarşambayı bekleyecek mi cimcime görücez.

Canım ishal doğum belirtisi ama yine de sen bilirsin yarın yine de Bi doktorunu arasan mı
Netten baktım öyleymiş. Afedersin öyle vıcık vıcık değil. Ama tuvalete her gittiğimde tuvaletimi de yapıyorum baya fazla. Ki normalde kronik kabızlık çeken biriyim. Daha aşağı inmedi hanımefendi. Kaburgamın altında oynuyor sürekli. Ama eşim bile diyor karnın kibarlaştı. 38 beden kot giyiyordum 10 gündür dünden beri 36 bedeni çıkardım onu giyiyorum. 38 düşecek gibi üstümden. Yarına değişiklik olmazsa arıycam doktoru bakalım.

Kız kalk da git doktora açıklık olur da bilmezsin yollarda doğurma

Kizzz neeeyyy aldınmı ayyy vallahaa büyük cesaret haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…