- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.253
- 333
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #57.481
Çok sevindim ne güzel doktorun motive etmesi deyalnış hatırlamıyorsam 33 felan dı belki de daha erken protein kaçağı ve tansiyon yükselmeside o haftalarda cıkmıştı ortaya. içini ferah tut Rabbimin izni ile inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın evladını
yok canım dr. gerek duymadı belki başka dr. olsaydı küvöze gerek duyardı ama sağolsun hep kilo konusunda da bizi motive etti. zaman zaman kilo alımı yavaşladığında kilo aldırıcı mama felan kulandık.
Yaaa inşallaahhhhBen tam gaz devam valla fellik felliksonrasında da akıllı uslu bebeklerimiz olur da çıkar çıkar gezeriz inşallah
Valla hiç girmiyorum eve öyle bi gezme isteği var ki anlatamambugün eşimin işi var arabanın biri onda diğer ikisi eğitimde çıkamadım yoksa kesin çıkardım bi yerlere giderdim
Evet kuzum çok şükür riskli zamanlar geride kaldıCanım takvim zaten 38. Hafta içinde olduğunu gösteriyor. Erken doğum riski falan derken sen bayağı bayağı bekliycen artık gelsin diye. 39a giriyorsun e gelsin bi zahmet
Benim de senin gibi 3 gündür acaip kasılmalarım var. Bel ve kasık ağrısı. Sessiz sessiz bekliyorum. Acı eşiğim yüksek acaba ondan mı yoksa yalancı kasılmalar mı bilemedim bende. Sonuçta doğum sancısı olsa böyle olmaz. Onu biliyoruz en azından.
Eşin de köye gitmiş umarım yakındır bi şey olsa hemen gelebilecek kadar yakindir inşallah
Bende öptüm seni canım
Benim de öyle. Aslında vücudumda yok ama ellerimi hele sabah kapatıp açamıyorum
Aslında biz de mutlaka tatile gideriz diyorduk ama mantıklı düşününce 8,9 saat bebişle zor olur,bebekte sıcakta bunalır hasta ederiz diye korktuk vazgeçtik. Malum cocuk sayısı da çok oluncaYakın zamanda gelir artık bu kadar belirtiyebizde yaz sonu güneydoğuya gidelim diyoruz ama henüz karar vermedik bebeğimizin huyuna göre karar vercez
Aynı valla ablam bende böyleydim bak bebem gezmeci oldu seninki de öyle olcak diyoBen de inanılmaz gezmek istiyorum, yolda doğuracaksın diyorlar
Evet yaaa gerçekten çabuk geçiyor diyorlardı da inanmıyordumKızlar şaka maka çoğumuzun 15 gün ve daha az kaldı heee
Artık yakın yerlere falan dediğin gibi pikniktir falan yapcak bir şey yokEvet kuzum çok şükür riskli zamanlar geride kaldı
Oğluş bu sefer de bekletecek bizi herhalde gelsin diyeköyümüz yakın canım yoksa gönderir miyim hiç,zaten diyorum her an doğum olabilir hazırlıklı ol diye. Bende senin gibi düşünüyorum doğum olacak olsa illaki anlarız. Bu sancılar inşallah açılmaya sebep olurda hastanede kısa sürede dogururuz
Şu ara kalabalığa hiç gelemiyorum iyice ağırlaştım evimde yayıla yayıla yatmakta iyi geliyor bana. Çocuklar da yokken kafa dinliyorum. Beklemeye devam bakalım önce hangimiz doguracak
Aslında biz de mutlaka tatile gideriz diyorduk ama mantıklı düşününce 8,9 saat bebişle zor olur,bebekte sıcakta bunalır hasta ederiz diye korktuk vazgeçtik. Malum cocuk sayısı da çok olunca
Yaa 33 te çıkıp 37 ye kadar beklemişler çok iyi benim aslında protein kaçağı çıkmadı henüz gebeliğe bağlı hipertansiyon dedi ve sürekli yüksek kalmıyor benim tansiyonum yükseliyor 10 15 dk içinde kendi kendine düşüyor sonra tekrar yükseliyor falan oynuyor yaniyalnış hatırlamıyorsam 33 felan dı belki de daha erken protein kaçağı ve tansiyon yükselmeside o haftalarda cıkmıştı ortaya. içini ferah tut Rabbimin izni ile inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın evladını
yok canım dr. gerek duymadı belki başka dr. olsaydı küvöze gerek duyardı ama sağolsun hep kilo konusunda da bizi motive etti. zaman zaman kilo alımı yavaşladığında kilo aldırıcı mama felan kulandık.
Aynı valla ablam bende böyleydim bak bebem gezmeci oldu seninki de öyle olcak diyoperşembe günü Ankaraya gezmeye gittik eşim suyun sancın gelse napcaz diyo
Evett gözlerii açildı biyerlerii kalktııGörmüyorken ne kadar masum geliyordu bana, şimdi de bi o kadar itici
Çok şükür canım, neredeyse 2 ay kadar hastanede yattım dediğin gibi, bugünlere gelebilmek bile hayaldi aslında..Bir an önce toparlanip bebeklerine kavusursun insallah, kac hafta önce geliyolardi az daha bu kadar durdular bak cok guclu senin bebeklerin, suan sen toparlanana kadar kuvozde bakim almalari daha saglikli, her an gozetimdeler en kisa zamanda toparlanicaklar kucagina gelicekler annesi
Çok geçmiş olsun kuzu sen ve kızların çok güçlüsünüz Allahın izniyle bu günleri atlatıp kavuşursunuz
Canım öncelikle gözün aydın,yakında kavuşacaksn hiç merak etme.
Çok da geçmiş olsun hem yaşadığın süreç zordu,hem doğum anı zorlamış .
Ama hepsi geride kaldı.
Bir kaç güne bebisleri kollarına alıp evine gideceksin.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Gözün aydın canım sağ salim kavuş insallah bebeklerine⚘
Anladım canım inş en kısa zamanda sen de bebişler de toparlanır eve geçersiniz. Sakın doğum hikayen kötü diye düşünme. Bebeklerle eve geçtiğinde bu bir haftanın hiçbir önemi kalmayacak. Onları öptüğünde kokladığında her şeyi unutacaksın. Şu an benim de doğum kilosu ortalama 2 civarı olacak diye bekliyoruz çok yavaş ilerliyor büyüme. O nedenle şimdiden sıklaştı takipler. Doğunca da bir süre vermeyecekler gibi görünüyor. Yeter ki sağlıkla eve getireyim de diyorum varsın biraz ayrılık olsun ne yapalım. O kadar uzun süre bekledim ki bu bebeği şimdi her şeyi mutlu ediyor yokken elden bir şey gelmiyor yeter ki doğsunlar sağlıkla eve gelsinler hep öyle bakıyorum ben. Sen de asla moralini düşürme. İkiz annesi oldun. Zor da olsa en mutlu günün ne olursa olsun her şey yoluna girecek az kaldı
Hayırlı olsun canım bebişlerini bir an önce kollarına alırsın inşallah
Forumu çok takip edemiyorum kızlar da, hepinize çok teşekkür ederimKızlar biraz sorunlu bir gün geçirdim yazamadım sizlere @zzekta1 @EddaHayaL N Nurhafsa @scblog @Hubble-Bubble hepinizi tebrik ederim. Bebişleri ve sizleri kocaman öpüyorum
Obanada geliyo hattaa sarı sümükümsü ağrılarında eşlik ediyorsa seninde yakın o zamanDün gece tuvalete kalktığımda sanırım nişan gibi bir şey geldi benden. Şeffaf gibi beyazımsı bir şey geldi peçeteye ama uyku sersemi sabah idrak ettim. Sertleşme, kasık ağrısı hepsi var ama bana çokmuş gibi gelmiyor. Çarşambayı bekleyecek mi beklemeyecek mi çok merak ediyorum. Sabahtan beri ishalim de var. 3 kilo vermişim bir de. Ağrı çok gelmiyor diye suyum gelene kadar bekleyeceğim bakalım.
Canım ishal doğum belirtisi ama yine de sen bilirsin yarın yine de Bi doktorunu arasan mıDün gece tuvalete kalktığımda sanırım nişan gibi bir şey geldi benden. Şeffaf gibi beyazımsı bir şey geldi peçeteye ama uyku sersemi sabah idrak ettim. Sertleşme, kasık ağrısı hepsi var ama bana çokmuş gibi gelmiyor. Çarşambayı bekleyecek mi beklemeyecek mi çok merak ediyorum. Sabahtan beri ishalim de var. 3 kilo vermişim bir de. Ağrı çok gelmiyor diye suyum gelene kadar bekleyeceğim bakalım.
Sarı değildi az pişmiş yumurta beyazı gibi sümüksü idi. Normal alıntımdan daha koyu kıvamlı. Ağrım var. Özellikle çatı bölgemde baya ağrı var ama ben ameliyat olduktan sonra dikişini cımbızla alan biriyim. Acı eşiğim baya yüksek. Közü elime alabiliyorum, sen hesapla işte bünyemin manyaklığını. Nolur nolmaz diye valizi bagaja koyduk ama bekliycem suyum gelene kadar. Hareketleri baya çok çünkü. Çarşambayı bekleyecek mi cimcime görücez.Obanada geliyo hattaa sarı sümükümsü ağrılarında eşlik ediyorsa seninde yakın o zaman
Netten baktım öyleymiş. Afedersin öyle vıcık vıcık değil. Ama tuvalete her gittiğimde tuvaletimi de yapıyorum baya fazla. Ki normalde kronik kabızlık çeken biriyim. Daha aşağı inmedi hanımefendi. Kaburgamın altında oynuyor sürekli. Ama eşim bile diyor karnın kibarlaştı. 38 beden kot giyiyordum 10 gündür dünden beri 36 bedeni çıkardım onu giyiyorum. 38 düşecek gibi üstümden. Yarına değişiklik olmazsa arıycam doktoru bakalım.Canım ishal doğum belirtisi ama yine de sen bilirsin yarın yine de Bi doktorunu arasan mı
Kız kalk da git doktora açıklık olur da bilmezsin yollarda doğurmaNetten baktım öyleymiş. Afedersin öyle vıcık vıcık değil. Ama tuvalete her gittiğimde tuvaletimi de yapıyorum baya fazla. Ki normalde kronik kabızlık çeken biriyim. Daha aşağı inmedi hanımefendi. Kaburgamın altında oynuyor sürekli. Ama eşim bile diyor karnın kibarlaştı. 38 beden kot giyiyordum 10 gündür dünden beri 36 bedeni çıkardım onu giyiyorum. 38 düşecek gibi üstümden. Yarına değişiklik olmazsa arıycam doktoru bakalım.
Kizzz neeeyyy aldınmı ayyy vallahaa büyük cesaret haaSarı değildi az pişmiş yumurta beyazı gibi sümüksü idi. Normal alıntımdan daha koyu kıvamlı. Ağrım var. Özellikle çatı bölgemde baya ağrı var ama ben ameliyat olduktan sonra dikişini cımbızla alan biriyim. Acı eşiğim baya yüksek. Közü elime alabiliyorum, sen hesapla işte bünyemin manyaklığını. Nolur nolmaz diye valizi bagaja koyduk ama bekliycem suyum gelene kadar. Hareketleri baya çok çünkü. Çarşambayı bekleyecek mi cimcime görücez.
Anam bu kız evde doğurur demedi demeyinKizzz neeeyyy aldınmı ayyy vallahaa büyük cesaret haa
İşte ondan bu acılar çok normal geliyor. Acıyor ama çok acımıyor deyip devam ediyorum ben.Kizzz neeeyyy aldınmı ayyy vallahaa büyük cesaret haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?