Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam,

Benim bebiş bana önceden çok tepki veriyordu ama artık vermiyor çok nadir veriyor, bunun sebebi sanırım hem gün içerisinde çok uyumaları hem de karın içinde yerleri çok dar artık. Doktorum öyle söyledi bana, korkulacak bir şey olmadığını söyledi.

Valla hiç girmiyorum eve öyle bi gezme isteği var ki anlatamam bugün eşimin işi var arabanın biri onda diğer ikisi eğitimde çıkamadım yoksa kesin çıkardım bi yerlere giderdim
bende geziom walla bakalım sonrası nasıl olacak . Ama bn artık araba kullanırken zorlanıyorum ya trafikte baya hele zorluyo beni. Arkadaşlarla görüşeceğimiz zaman bana en yakın yerleri seçioz

Senin kaçıncı haftadan sonra gelişmesi yavaşladı canm benimki 34+2 de yavaşlamış gelişmesi sağlığı iyi olsun da ben kilosunda değilim napalm yeterki sağlıklı olsun
yalnış hatırlamıyorsam 33 felan dı belki de daha erken protein kaçağı ve tansiyon yükselmeside o haftalarda cıkmıştı ortaya. içini ferah tut Rabbimin izni ile inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın evladını
Canım merak ettim ilk bebeğin küvözde kaldı mı? Sağlık problemi olmadığı halde sırf kilosundan dolayı ek bir işlem gördü mü?
yok canım dr. gerek duymadı belki başka dr. olsaydı küvöze gerek duyardı ama sağolsun hep kilo konusunda da bizi motive etti. zaman zaman kilo alımı yavaşladığında kilo aldırıcı mama felan kulandık.

Demek ki gelmeye hazırlanıyor kuzu iyice artmış ağrıların. Bende bugün evdeyim sıkıldım valla dışarısı çok güzel
Gelmeye hazırlandığı kesin canım da ne zaman gelecek,iyice heyecanlaniyorum ağrımda olduğu için bende sıkıldım valla iyice bu yaz denize de gitmekten vazgeçtik bebiş çok küçük olacağı için hasta olur diye korkuyoruz. Artık yakın yerlerde havuz,mangal vs öyle gecircez napalim

Benimde aksine her an doğuracak gibiyim sürekli bir sancı,kasılma
Canım takvim zaten 38. Hafta içinde olduğunu gösteriyor. Erken doğum riski falan derken sen bayağı bayağı bekliycen artık gelsin diye. 39a giriyorsun e gelsin bi zahmet
Benim de senin gibi 3 gündür acaip kasılmalarım var. Bel ve kasık ağrısı. Sessiz sessiz bekliyorum. Acı eşiğim yüksek acaba ondan mı yoksa yalancı kasılmalar mı bilemedim bende. Sonuçta doğum sancısı olsa böyle olmaz. Onu biliyoruz en azından.
Eşin de köye gitmiş umarım yakındır bi şey olsa hemen gelebilecek kadar yakindir inşallah
Bende öptüm seni canım
Kızlar ben geldim, elim ayağım fena şişti parmaklarımı kullanamıyorum acıyor açıp kapatırken
Benim de öyle. Aslında vücudumda yok ama ellerimi hele sabah kapatıp açamıyorum

bende geziom walla bakalım sonrası nasıl olacak . Ama bn artık araba kullanırken zorlanıyorum ya trafikte baya hele zorluyo beni. Arkadaşlarla görüşeceğimiz zaman bana en yakın yerleri seçioz
Ben tam gaz devam valla fellik fellik sonrasında da akıllı uslu bebeklerimiz olur da çıkar çıkar gezeriz inşallah

Yakın zamanda gelir artık bu kadar belirtiye bizde yaz sonu güneydoğuya gidelim diyoruz ama henüz karar vermedik bebeğimizin huyuna göre karar vercez

Şişmek de neye bağlı acaba ya çok ilginç. Ben aynı besleniyorum ama kızıma hamileyken 6 ayliktim yüzüklerim olmuyordu, şimdi 9 aylık olmasına rağmen hala gayet güzel oluyor
Evet ya çok garip benim de yeni yeni olmaya başladı ayaklarım. Ama sol ayağım her daim şiş neden tek taraflı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…