Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarrr ben den beyaz mı sarı mı ne sümüksü akıntı geldi idrara çıkmıştım şimdiiiiiiiiii ne demek acaba dr foto atsam ayıp mı korktum da ya

Anam bu kız evde doğurur demedi demeyin benim halam kesesiyle halının üstüne düşürmüş bebeği ebeyi bile bekleyememiş kesesini ben yırttım der
Annem beni 5850 gr doğurmuş. Normal doğumla. 41 dikiş yemiş. Erkek kardeşimle aramızda 1.5 yaş var, onu evde ebe gelene kadar kendi doğurup beklemiş. sezeryan olcam ya evde doğuramam.

Jou sarı sümüksü akıntı da normal değil canım nişan olabilir,nişan değilse de enfeksiyon belirtisi olabilir.
Sarı renk normal değildir.
Kimileri normal diyo vallahaa canım öyle değil bu başka bi akıntı enfeksiyon akintiyı bende anlarımm sümüksü gibi dicem doktora 1haftadır var

İnternette
Kızlarrr ben den beyaz mı sarı mı ne sümüksü akıntı geldi idrara çıkmıştım şimdiiiiiiiiii ne demek acaba dr foto atsam ayıp mı korktum da ya
internette aratsana canım. Sabah ben görsellerde hamilelik nişanı diye arattım ordan karşılaştırdım da nişan olabileceğine ayıktım.

Benim var bikaçgündür internetten aynısını baktımm bi yorumdada nişan değil bu normal yazılanlar vardı nişan pembe ve kırmızı gelirmjş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…