Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İyi bari babaanne ile anlaşıyorsa. Bundan sonrası çok iyi olsun sizin için

Hala halletmedim annemde kalabilirim ya da wc nin üstüne klozet bağlanıyormuş onu yaptırabiliriz

Zekta1 yektayi buldu bizi unuttu

Ya o bütün kuralları bozdu.Artk herşey doğum başlangıcı olabilir diyoruz
Kıız bu bebe istiyor hep koynumda uyusun elimi tutsun yemeğimi hızlı hızlı yiyorum iki yudum çay içemiyorum telefonu elime alıp şurda boş boş takıldığım zamanlar hey gidi
Kız ben de tribe girdim kendi kendime acaba ağrım var bebek de acayip hareketli hiç sanmıyorum ama
Hahahah benden sonra herkes tetikte

Ay hakkaten bende @Zekta ya onu soracaktım
Kuzu yüz üstü yatabildin mi hemen doğumdan sonra
Bi de kaç kilo verdin
Kuzu yüzüstü yatmadım henüz gerçi ben daha uyumadım bile doğru düzgün tam dalamıyorum ya bide alt tarafımda ödem oldu bu depend de pişirdi beni sanırım kiloma henüz bakmadım çünkü acaip ödemim var balon gibi her yerim doğuma 84 le girdim işte

Ya sen olaydın valla ne güzel pırt diye atıverdin zzekta kaç kilo gitti anlatsana biraz. Miden falan düzeldi mi

Al
benden de o kadar.Ikincilerde hormonlar farklı çalışıyor o zaman.Normal durumda bile zor nefes alıyorum çatı ağrısından aylardır bacağı bile ayıramıyorum ki nasıl ileri gideyim
bende daha basit olur sanıyordum ama hayaller hayatlar oldu neyse ki az kaldı inşallah normale döneriz

Kuzu şuan ödem var bende tartılmadım tabii midem falan gayet iyi tüm belirtiler son buldu
Ödem 2 haftaya tamamen geçer canım merak etme. Son doğumum sonrası benimde aşırı odemim vardı kendi kendine geçti şükür,bol su iç sütüne de faydası olur hem :)

Kız hele bi yatsana yüzüstü bizim yerimize de

Bi de normal doğumda niye ödem olur ki Amazing family
Kuzu şuan ödem var bende tartılmadım tabii midem falan gayet iyi tüm belirtiler son buldu
Kızzzz hemilelik sıkıntıları hoooop diye gidiveriyor mu doğumdan sonra?

Bi de senden rica etsem doğum nasıl başladı? Öncesinde kaç gün sancın oldu? Ve sancıların tarifi? Falan bi daha detay verir misin kuzu pliiizzzz

Heyecandan mı uyuyamıyorsun canım. Hadi inş güzel bi kavuşma olur Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…