Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok saçma bi konu büyüdü kuzum ve çok ağladım ama ilgilenmedi bile. Bilmiyorum ya kırıldım desem bile üste çıkar hemen o . Kendi bilir artık . Yazıyorum bn bunları kenara
Iş stresinden kaynaklıdırr belki kuzu kötü düşünmemek lazımm belki adam strestli nedediğini bilmiyordur
Ooo kız ne iyiymiş be walla
Hahahha keşkeee gelmesi 5 6 seneyi bulurr
Yaradı diye düşünüyorum sütüm güzeldi canım. İnş yine olur ya onun stresi basıyo bazen
Evettt ama gelmesede senin elinde olan birşeyde değill sonuçta

Bebek beziydi aşkomm anladımm ben prima alırım herhalde ya
Ben hiç prima kullanmadim canbebe molfix ilk zamanlar ama çok sizdirdi 1yaşindan sonra çooook bez degiştirdik zaten ama en memnun olduklarimdan biri baby turco oldu. Birde cildi hassas olabiliyo bazi bebişlerin aman pişige dikkat ben simdiden sudocremi aldim attim cantaya

Reactions: Jou
Hahahah rengi güzelmişş ama hemende bitiyormuş ya günd enekadar içicenkii bide 200 grammış kutusu az geldi bana
Gunde uc diyorda bn smdilik bir yada iki iceyim doguma kadar sezeryan sonrasi gaz sorununada ii geliomus. Bebek ac kalmasn simdiden sute destek verim bizim kiz bilegini oyle bi emiyordu en son gittigimde gorende anasi bisi yemio gondermiyo ona yemek sanacak yillarn açi gibiydi

Sudocrem bende aldım bavulda hahaha
Bezi bakalımm iyi gelmezse başka alırızz napalımm
Hatta gögüslerimde artık sızlamaya başladı ben şimdiden sürmeye başladım gögsüme

Hahahaha iyimiş kızzz
Aynenn fazla kaçırma barii kuzu

Canim ben hummananin çaylarini kullandim ilk zaman gercekten cok faydasi oldu bana ama zaten kendi sütüm fazla ve yağli oldugu icin sıkıntı yaşamamistim ben hiç. Sende kullan tavsiye ederim
Evetttt son 2 ....
Simdi ictim kuzum ilk defa. Sezeryanda hep gec geliyor dediler sut icin simdiden basladm bizim bebe tosbik oldugu icin yetsin sut umarm cogalir mamaya gerek duymam yarina son islerimi bitirip carsamba hazir olaym bacakalrm vs azck gelmis alayim

Sudocrem bende aldım bavulda hahaha
Bezi bakalımm iyi gelmezse başka alırızz napalımm
Hatta gögüslerimde artık sızlamaya başladı ben şimdiden sürmeye başladım gögsüme
İyi yaptin aşkoo bende ayva cekirdeklerini attim valize yara olmaya başlarsa hemen sürcem

Reactions: Jou
Yaz bakemm ağzının tadına güveniyorumm
Tadı güzel 3 ay kullandım aman aman bir faydasını görmedim.Kimyon çayı içiyordum o daha cok işe yaramıstı hem de bebeğin gazını çıkarmada faydası olmuştu.Hurma da etkili oluyor.Bestlak damlayı çok övüyorlar bu kez de onu denicem.

Simdi ictim kuzum ilk defa. Sezeryanda hep gec geliyor dediler sut icin simdiden basladm bizim bebe tosbik oldugu icin yetsin sut umarm cogalir mamaya gerek duymam yarina son islerimi bitirip carsamba hazir olaym bacakalrm vs azck gelmis alayim
Aynen benimde temizlik işleri kaldi bu akşam halledicem
İnşallah hemencik bol bol gelir sütün ben tadini da çok severdim günde 1fincan içerdim çeşit çeşit almistim ve de. Faydasini sende görürsün umarim

Kimyon çayı nasıl yapıyorsun

Anladımm bestlak damlayıda çok övüyolar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…