Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
Emmesinde sorun olursa zaten söylerim anne şimdilik sıkıntı yok de geç.Bu konu asla kapanmayacak kuzum.Her gören kadın sütün varmı emiyor mu diyecek.Onlara göre normal o kuşak öyle sen kulağını tıka duymazlıktan gel bebeğine kendine odaklan boşver.

Duymamazlıktan geliyorum ama hergün olunca insan bulanıyor işte

1 çay kaşığı kimyona sıcak su ekliyosun canım.Genelde çekilmemiş kimyon kullanıyordum.Rezene kimyon çayı da yapabilirsin arada canım.

Hipp in rezene çayından içiyorum sadece. Onuda kullanırım ozaman Yemeklere koyuyorum ama çayı daha etkili olur sanırım

Bende önceden başlamak istiyorum ya etkili olursa
Du bakalm bn iceyim aksamda carsambaya yazarm cogalio mu zaten akiyor bnm suan sutyen takmadgm icin akimda cogalma olursa derm olamzsada derm ona gore alirsn istersen beybi ama yorumlara bakarak aldm genele yaramis ama

Çarşamba 16.30 kuzum
Ayyy benim de kontrolüm çarşamba
Çok heycanlı
Durum ne şuan acaba
Kız yazmıştım gece
Kızlar
Hastaneden dönüyorum
Nstde 2 tane sancım çıktı.
Açılma yok amaaaa
Rahim ağzı tam yumuşamış
Yani ne demek bu Dedim.
Demekmiş ki artık açılmaya hazırım. 3 gün sonra yine çağırdı nişan su gelmezse tabii. Yoksa acil gel dedi
Hiç bilmiyorum canım ama benim özellikle üçüncü doğumda odemim çoktu,doğuma giderkende çıktığımda da. İlk doğumda bir tek ne ödem,ne karın bir şey kalmamıştı doğum sonrası.
Allah Allah inşallah bunda olmaz kuzucum
Maşallah ne güzel. Devamı gelir yavaş yavaş inşallah yani 3 cmden sonra ne kadar sürer açılma hiç kestiremiyorum valla yaa
Maşallah prensese
Kız ne 20 kemiği... bütün kemiklerin kırılıyor
Şaka şaka kızz olur mu öyle şey. Öyle olsa kimse bi daha doğurmazdı rahat ol sen akışına bırak. O kendi gelecek zaten sen sadece nefes egzersizlerine çalış
Oooo maşallah maşallah açılan açılana
Yani nstye koymaması çok saçma olmuş. Neyse sağlıkla gelsin bebiş
Aynennn aynı şekilde devamm haftaya cuma ben kızimı görmeyee
Oyyy haftaya cuma dimiiii
Kızzzzzz ne ediyon sen Allaşkınaaaaa
Kalk dobarlan kendine gel
Hadi listeyi bi daha kontrol et ve bitir bu işi dostum
Benim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
Ayyyyyhhh ben şiştim burda yaaa
Sonunda sabrını taşırıp ters cevap alacak oh olcak

Yaaa ne güzel anlatmışsın
Ben ara ara sorayım sen anlat hep askerlik anısı gibi
En çok şuna güldüm yaaa
Sene 2022 ben yine normal doğuruyorum koptum vallahaaa
Ne güzel maşallah hepimizin hep güzel anıları olsun inşallah
Kokulu kokulu öperim yektayı da seni de çok

Uff amannn yok emzirmiyorm de kim çocuğunun ac kalmasini istee ki. Belki oda iyi niyetle soruyordur belki ama bu donemde boyle sorular bunaltiyordur insani. Esine soyle kuzum annesini kirmadan desin yada sen söyle. ALLAHTAB BNM KAYNANAM BI AY SONRA GELIO

Yok emzirmiyorum aç aç duruyor diyecen neyse sen takmamaya çalış kuzu napacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…