- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 34
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #57.861
Ahhh insallh kuuzm.Aynen benimde temizlik işleri kaldi bu akşam halledicem
İnşallah hemencik bol bol gelir sütün ben tadini da çok severdim günde 1fincan içerdim çeşit çeşit almistim ve de. Faydasini sende görürsün umarim
Aaa smdi doguran yokmu diycektm hadi saglikla gelsin kuzucukkkkBenim suyum geldi hastaneye geçiyorum. Su sanırım bu durmuyor çünkü
Benim suyum geldi hastaneye geçiyorum. Su sanırım bu durmuyor çünkü
Emmesinde sorun olursa zaten söylerim anne şimdilik sıkıntı yok de geç.Bu konu asla kapanmayacak kuzum.Her gören kadın sütün varmı emiyor mu diyecek.Onlara göre normal o kuşak öyle sen kulağını tıka duymazlıktan gel bebeğine kendine odaklan boşver.Benim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
1 çay kaşığı kimyona sıcak su ekliyosun canım.Genelde çekilmemiş kimyon kullanıyordum.Rezene kimyon çayı da yapabilirsin arada canım.Kimyon çayı nasıl yapıyorsun
Emmesinde sorun olursa zaten söylerim anne şimdilik sıkıntı yok de geç.Bu konu asla kapanmayacak kuzum.Her gören kadın sütün varmı emiyor mu diyecek.Onlara göre normal o kuşak öyle sen kulağını tıka duymazlıktan gel bebeğine kendine odaklan boşver.
1 çay kaşığı kimyona sıcak su ekliyosun canım.Genelde çekilmemiş kimyon kullanıyordum.Rezene kimyon çayı da yapabilirsin arada canım.
Bende önceden başlamak istiyorum ya etkili olursaHadi bir sorupersembe dogun var ama sezeryanda biraz gec geliyormus süt hummana nin sut yapici cayini aldm smdiden baslasam gunde bi bardak persembeye çoğalir mi acaba sütüm @madammor şafak 2
Du bakalm bn iceyim aksamda carsambaya yazarmBende önceden başlamak istiyorum ya etkili olursa
Ayyy benim de kontrolüm çarşambaÇarşamba 16.30 kuzum
Kız yazmıştım geceDurum ne şuan acaba
Allah Allah inşallah bunda olmaz kuzucumHiç bilmiyorum canım ama benim özellikle üçüncü doğumda odemim çoktu,doğuma giderkende çıktığımda da. İlk doğumda bir tek ne ödem,ne karın bir şey kalmamıştı doğum sonrası.
Maşallah ne güzel. Devamı gelir yavaş yavaş inşallahKızlar günaydın 36+3 teyim . Dün akşam şiddetli kasılmalar oldu gece 4 e kadar apar topar hastaneye geldik. 3 cm açılma varmış ama net de sancı çıkmadı. Geri yolladi doktor eve. 3 cm açılma sonrası ne zaman geliyor bebek yaklaşık. 2 hafta bulduğu olur mu
Maşallah prenseseKontroldan geldim kızlarrr
Sancım falan herşey normal çıktı
38+2 olmuşum kilosu 3.220 boyuda 50 cm
Maaleseff gene dönmedii ters totosu haftaya çagırmıcaktı ama genede bi bakalım dedi salı günü işte kontrole suyuda normale döndü fazla değiil artık çok şükür
Tarihi konuştuk 6.6.2022 olsa diye çok gec olur riske atmayalım dedii baya hesapladı şey etti
Kasılmalarım falan sertleşmesi bana çok normal dedii herşey yolunda allahıma şükürr
Kız ne 20 kemiği... bütün kemiklerin kırılıyorAağğyyyy ki ne ağğyy korku ve heyecan ilk doğum
Dün kayınvalidemle muhabbet ederken anne çok ağrılı bişey mi 20 kemiğin kırılması gibi bişeymiş dedim kim uydurdu onu korkma kızım hiç öyle bişey değil filan dedi biraz rahatladım teselliye ihtiyacım vaağğprrr
Oooo maşallah maşallah açılan açılanaKızlar ben de gittim bugün doktora. Aslında çarşambaydi kontrolüm ama bugüne aldım ben, genital bölgede biraz ağrım vardı çünkü. Neyseki bir sorun yok çok şükür. 2cm de bende açılma var. Ağrın olursa gel dedi. Nstye girmeden dogurucam herhalde ben de:)) Bebisin keyfini beklemeye devam bakalim:))
Oyyy haftaya cuma dimiiiiAynennn aynı şekilde devamm haftaya cuma ben kızimı görmeyee
Kızzzzzz ne ediyon sen Allaşkınaaaaa2 gün sonra doğuracağım ve ne hastane çantam hazır ne yatağımız hazır ne çocuğun ismi hazır ne de kişisel bakımımı yaptım.Çok güzel gerçektenBendeki bu rahatlık neden acaba:)) Kalkıp çantamı hazırlayayım en iyisi.
Ayyyyyhhh ben şiştim burda yaaaBenim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
AyyyyyBenim suyum geldi hastaneye geçiyorum. Su sanırım bu durmuyor çünkü
Yaaa ne güzel anlatmışsınYatılıyo kıız ay çok garip oldum
Hala altıma kaçırıyorum bitek bu kaldı inşallah kalmaz
Şimdi doğum nasıl başladı ya buda askerlik anısı gibi oldu neyse sene 2022 bigün yine normal doğuruyorum
Kuzu şaka bi yana böyle hafif sancılarım vardı bu son hafta ama günde bi kere falan oluyodu birde bebeğin hareketleri azalmıştı bu net eminim yani sonra işte doğuma gittiğim gününün sabahı wc de sümük gibi baş parmak kalınlığında akıntı gördüm ilk sonrada adet ağrısı gibi ağrım oldu belime yani kuyruk sokumuda olabilir sanki bi yük biniyodu ha bide afedersin büyük tuvaletim var sanıyorum ama gidiyorum bişey yok geçiyo sonra tekrar geliyo ama zamanı çok düzensizdi bazen 10 bazen 20 bazen 1 saatte yokladı neyse biraz uyuyayım geçer dedim uyudum uykudan sancıyla uyandım kalktım yürüdüm yok geçmiyo bi ara geçti baya bi zaman gelmedi sonra kalktım duş aldım çünkü içime kurt düştü duş alınca çok rahatladım ama sağlık ocağında hemşire çağırmıştı oraya gittim geldim sancım yine başladı derken dr yi aradım gel dedi bakalım ultrasona falan soktu normaldi herşey gelmişken çatına bakalım dedi neyse alttan bir muayene etti ben gittim orda canım nasıl yanıyo ama dr bi durdu surat ifadesi değişti kübra senin 5 cm açılman var dedi nasıl yani dedim valla dedihemen yatışını yapalım ben çok korkuyorum şuan yapamam dedim nasıl yapamazsın dedi 5 cm i evde çekmişsin zaten yolu yarılamışsın nasıl dayandın falan derken odaya aldılar bi eşim bi ben işte evden eşyalar geldi neyse beni nst ye bağladılar sancım 100 e vuruyo sersemleştim sonra suni sancı verdiler ben orda birtim yatağı ısırmaya çalıştığımı hatırlıyorum epidural sordular baştan istedim yengem isteme dedi beni dinle hiç
Gerek yok vazgeçti o ara sancı azalıyo birden artıyo 60 a çıkıyo Allahım kabus gibiydi çok şükür kısa sürdü 3 buçuk gibi gittim işte sancıları artınca 5 gibi kollarıma girip doğumhaneye götürdüler bana ameliyat kıyafeti bile giydiremediler kendi tişörtümle doğum yaptım resmen
Sonra sancın vurduğu zaman başını göğsüne daya yandaki demirlerden tutup olabildiğimce ıkın dediler ama kesinlikle nefes egzersizi yapın ben çok pişman oldum nefes alıp vermeyi ayarlayamadım resmen baya bi ıkındım olmadı sonra kaldırdılar beni bi kaç hareket yaptırdılar bacaklarım uyuşmuş artık oturmak istiyorum dedim ama hemşireler ebe falan acaip iydi biri su içiriyo biri masaj yapıyo bir konuşup sakinleştiriyo sonra işte tekrardan her sancıda ıkındım doktor diyo bak saçları gözüküyo ara vermeden ıkın ıkın ıkın diyo ben bi gaza geldim var gücümle içimden hadi diyorum dayan çok az kaldı dayan ve o anda kafası çıktı ben kuş gibi oldum ama inanırmısın hala avuç içlerim kıp kırmızı ölsem unutmacağım bir gün oldu
AhahahaKızlar bu arada geçmişe dönük ben doğumdayken olan konuşmalara baktım gülmekten bitirdiniz beni zalımlar hele jou swet siz varya pelininde temizliğini gidip yapalım demesi
Senin akıyormuş yine umut var bende akma falan da yokDu bakalm bn iceyim aksamda carsambaya yazarmcogalio mu zaten akiyor bnm suan sutyen takmadgm icin akimda cogalma olursa derm olamzsada derm ona gore alirsn istersen beybi ama yorumlara bakarak aldm genele yaramis ama
Canımmm ayyyy hadi sağlıcakla gelsin minnaaakkkBenim suyum geldi hastaneye geçiyorum. Su sanırım bu durmuyor çünkü
Daha şimdi içimden geçirdim bugün doğuran yok heraldeBenim suyum geldi hastaneye geçiyorum. Su sanırım bu durmuyor çünkü
Uff amannn yok emzirmiyorm de kim çocuğunun ac kalmasini istee ki. Belki oda iyi niyetle soruyordur belki ama bu donemde boyle sorular bunaltiyordur insani. Esine soyle kuzum annesini kirmadan desin yada sen söyle. ALLAHTAB BNM KAYNANAM BI AY SONRA GELIOBenim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
Yok emzirmiyorum aç aç duruyor diyecenBenim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
Memeleri sal bak nasl akioSenin akıyormuş yine umut var bende akma falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?