Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hipp in rezene çayından içiyorum sadece. Onuda kullanırım ozaman Yemeklere koyuyorum ama çayı daha etkili olur sanırım
Rezene bebeğe uyku da veriyor canım bilgin olsun.Gece vs uyandırmakta zorluk çekiyorsan haftada birkaç gün iç istersen.Hamilelik ayrı doğum ayrı emzirme ayrı bitmiyor arkadaş

Du bakalm bn iceyim aksamda carsambaya yazarm cogalio mu zaten akiyor bnm suan sutyen takmadgm icin akimda cogalma olursa derm olamzsada derm ona gore alirsn istersen beybi ama yorumlara bakarak aldm genele yaramis ama
Maşallah senin süt sıkıntın olmayacak o zaman canım şimdiden akıyorsa.Benm doğumda gelmişti damla damla.

Hayırlisıyla celsuunnn bebe

Annemin hastene işleri, evin temizliği derken kaldı kuzum.Bugün kalan eksikleri tamamlar yarın da kişisel temizliği hallederim inş.

Söyledim canım o sormadan sen söyle emzirdim diye konuşmasını engelle ama yine konuşmasına şahit olursa laf söyler
Yok emzirmiyorum aç aç duruyor diyecen neyse sen takmamaya çalış kuzu napacan

Öyle yapıyorum canım kalbini kırmak istemiyorum çünkü
Rezene bebeğe uyku da veriyor canım bilgin olsun.Gece vs uyandırmakta zorluk çekiyorsan haftada birkaç gün iç istersen.Hamilelik ayrı doğum ayrı emzirme ayrı bitmiyor arkadaş

Ay demek ondan mı hiç uyanmıyor gece uyandırıp beslemek bir facia çünkü :) valla hepsi ayrı bir dert :)

o kadar gıcık oluyorum ki şu duruma, bende içimi dökmek istedim sen yazınca. benim ilk çocuğum olacak, 30. haftadan beri erken doğum riskim vardı, hastanede yatmak zorunda kaldım, bir ton ilaçlar kullandım şu süreçte. şu an 37+2 deyim. benim eşim de başlarda çok dikkat ediyordu, ben biraz iş yapınca kıyamet koparıyordu. şimdi artık iyice ağırlaştım ağrıdan sancıdan ödemden hareket edecek halim kalmadı. annem geldi istanbuldan 1 aydır bizde kalıyor. adam annemi görünce afedersin götü başı saldı, kendi kirli çorabını dahi yerden kaldırmaz oldu. anneme karşı mahçup ediyo beni böyle kendini saldıkça. zaten benim stresim bana yetiyo, bi de herifin dağınıklığının peşinde geziyorum

yok bacım yok illa iş tanımını net bi şekilde yapman lazım. yoksa düşünemiyolar akıllarına gelmiyo

Ya bnm ki bak mutfakta hiç bişe yapmaz anlamaz ama temizlik fln yapar yani hakkını yemeyeyim de. Ama yani bir haftadır aramız limoni çok kırgınım desteğe en çok ihtiyacım zamanlarda böyle uzatması
doğum yapacak olan benim stresten geceleri yatamaz oldum. bizim ki sanki kendi doğuracak bi tripler, bi afra tafralar. hiç böyle değildi resmen nazara geldi adam.

Ay inşallah hepsini okurum kız yeterki güzle geçsin ben o acıyı ağrıyı deneyimlemryi gerçekten istiyorum bi yandan korksamds neye benzediğini merak ediyorum .

Reactions: Jou
Ay ne bileyim benzeten de yirmi kemiği mi kırılmış da benzetmiş ona anlamadım yani
Relax olmaya çalışıyorum doktor da çok olumlu konuştu ters bi durum da yok kilo da yeterli hayırlısıyla bakalım nolucak .

canım kızlar,
aylardır sizi genelde sessizce takip ettim. çok zor bi hamilelik geçirdim çok zorlandım vücudum çok güçsüz kaldı hamileliğe karşı. çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğu gördük. 27 mayıs cuma yaniiii 4 gün sonra ben de Uğur böceğimi alıcam kucağıma. İletişime geçmesem de sizlerin konuştukları yazdıkları ama zaman zaman çok güç verdi. Güzel haberlerinizi okudukça ben de mutlu oldum
Süreçle ilgili kendime gelir gelmez yazıcam sizlere çünkü o bilinmezliği ben de yaşıyorum şu an. İnsan iyi şeyler duymak istiyor, gerçek hikayeleri dinlemek istiyor. Dua edin bu bacınıza da. Çok korkuyorum çünkü doğumdan

Kızlar gelen suymuş. Zaten acayip birşey. Sancım var biraz. Açıklık 1 cm daha
Ne ara suyun geldii laaa ben göremedim nerdesin hastanedemi

Canım hiç korkma hernekadar pozitiff düşünürsen vücutt okadar iyi olurr negatif düşünürsen çökersin hiç gerek yok kendini böyle yıpratmaya gerçekten bakk allahımm acılarını ağrılarını dindirsin herşey guzell olcak diceksinn öyle gidiceksin ayy öyle olcak ay böyle olcak sakın düşünme kim nederse desin ağzına bitane çarpp kimse senden kendinden değerli değill onlar yaşamıyo senin hayatını sen yaşıyorsun buyüzden pozitiff enerjisiyle düşünüp doğuma gidersen ağrıların bile iyi olur tamam acı olcak hiçbirşey için acı olmayan yokkii bak ben sezaryen olcam hiç korkmuyorum eninde sonunda mecbur olacamm birşekilde ordan çıkacakk sadece çok heyecanlıyımm gün yaklaştıkça doğuma giderken sümmessebiyleyesserahu oku doğurana kadar bu dua cok önemliymiş sancılarını dindirir allahh yardım ediyorr 2 kuzenim regl ağrısıyla doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…