- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #57.881
Rezene bebeğe uyku da veriyor canım bilgin olsun.Gece vs uyandırmakta zorluk çekiyorsan haftada birkaç gün iç istersen.Hamilelik ayrı doğum ayrı emzirme ayrı bitmiyor arkadaşHipp in rezene çayından içiyorum sadece. Onuda kullanırım ozaman Yemeklere koyuyorum ama çayı daha etkili olur sanırım
Maşallah senin süt sıkıntın olmayacak o zaman canım şimdiden akıyorsa.Benm doğumda gelmişti damla damla.Du bakalm bn iceyim aksamda carsambaya yazarmcogalio mu zaten akiyor bnm suan sutyen takmadgm icin akimda cogalma olursa derm olamzsada derm ona gore alirsn istersen beybi ama yorumlara bakarak aldm genele yaramis ama
Hayırlisıyla celsuunnn bebeAyyy benim de kontrolüm çarşamba
Çok heycanlı
Kız yazmıştım gece
Kızlar
Hastaneden dönüyorum
Nstde 2 tane sancım çıktı.
Açılma yok amaaaa
Rahim ağzı tam yumuşamış
Yani ne demek bu Dedim.
Demekmiş ki artık açılmaya hazırım. 3 gün sonra yine çağırdı nişan su gelmezse tabii. Yoksa acil gel dedi
Allah Allah inşallah bunda olmaz kuzucum
Maşallah ne güzel. Devamı gelir yavaş yavaş inşallahyani 3 cmden sonra ne kadar sürer açılma hiç kestiremiyorum valla yaa
Maşallah prensese
Kız ne 20 kemiği... bütün kemiklerin kırılıyor
Şaka şaka kızz olur mu öyle şey. Öyle olsa kimse bi daha doğurmazdı rahat ol sen akışına bırak. O kendi gelecek zaten sen sadece nefes egzersizlerine çalış
Oooo maşallah maşallah açılan açılana
Yani nstye koymaması çok saçma olmuş. Neyse sağlıkla gelsin bebiş
Oyyy haftaya cuma dimiiii
Kızzzzzz ne ediyon sen Allaşkınaaaaa
Kalk dobarlan kendine gel
Hadi listeyi bi daha kontrol et ve bitir bu işi dostum
Ayyyyyhhh ben şiştim burda yaaa
Sonunda sabrını taşırıp ters cevap alacak oh olcak
Gelecekk ooyyy totosunu ısırduğummAyyy bi stres ve heyecan var üstümde ister istemez yaa dua et bana hayirla gelsin
Aaa öyle mi hiç salamam ben ya yaz kış çıkarmamMemeleri sal bak nasl akiobirde bn banyoda masaj yaptm suyun altinda son iki haftadir ablam demisti memeleride salinca su bi kac gündür daha ii gelmeye başladı.
Çıkarrr kızzzAaa öyle mi hiç salamam ben ya yaz kış çıkarmam
Annemin hastene işleri, evin temizliği derken kaldı kuzum.Bugün kalan eksikleri tamamlar yarın da kişisel temizliği hallederim inş.Ayyy benim de kontrolüm çarşamba
Çok heycanlı
Kız yazmıştım gece
Kızlar
Hastaneden dönüyorum
Açılma yok amaaaa
Rahim ağzı tam yumuşamış
Yani ne demek bu Dedim.
Demekmiş ki artık açılmaya hazırım. 3 gün sonra yine çağırdı nişan su gelmezse tabii. Yoksa acil gel dedi
Maşallah ne güzel. Devamı gelir yavaş yavaş inşallahyani 3 cmden sonra ne kadar sürer açılma hiç kestiremiyorum valla yaa
Maşallah prensese
Şaka şaka kızz olur mu öyle şey. Öyle olsa kimse bi daha doğurmazdı rahat ol sen akışına bırak. O kendi gelecek zaten sen sadece nefes egzersizlerine çalış
Uff amannn yok emzirmiyorm de kim çocuğunun ac kalmasini istee ki. Belki oda iyi niyetle soruyordur belki ama bu donemde boyle sorular bunaltiyordur insani. Esine soyle kuzum annesini kirmadan desin yada sen söyle. ALLAHTAB BNM KAYNANAM BI AY SONRA GELIO
Yok emzirmiyorum aç aç duruyor diyecenneyse sen takmamaya çalış kuzu napacan
Rezene bebeğe uyku da veriyor canım bilgin olsun.Gece vs uyandırmakta zorluk çekiyorsan haftada birkaç gün iç istersen.Hamilelik ayrı doğum ayrı emzirme ayrı bitmiyor arkadaş
o kadar gıcık oluyorum ki şu duruma, bende içimi dökmek istedim sen yazınca. benim ilk çocuğum olacak, 30. haftadan beri erken doğum riskim vardı, hastanede yatmak zorunda kaldım, bir ton ilaçlar kullandım şu süreçte. şu an 37+2 deyim. benim eşim de başlarda çok dikkat ediyordu, ben biraz iş yapınca kıyamet koparıyordu. şimdi artık iyice ağırlaştım ağrıdan sancıdan ödemden hareket edecek halim kalmadı. annem geldi istanbuldan 1 aydır bizde kalıyor. adam annemi görünce afedersin götü başı saldı, kendi kirli çorabını dahi yerden kaldırmaz oldu. anneme karşı mahçup ediyo beni böyle kendini saldıkça. zaten benim stresim bana yetiyo, bi de herifin dağınıklığının peşinde geziyorumValla kız benmki aman dikakt et vs diyordu başlarda.Son 2 aydır ağır bile kaldırsam seslenmiyor.Kendine hizmet ettiriyor bir de.Evde çocuk olmasa ona ütü kahvaltı yemek vs yapmam yapmasını beklerim ama çocuk olunca mecbur yapılıyor işte.Çünkü ayakta duracak dermanım olmuyor çoğu kez ağrım çok bileklerim ayaklarım şişti çok fena.Gördüğü halde birşey demiyor
yok bacım yok illa iş tanımını net bi şekilde yapman lazım. yoksa düşünemiyolar akıllarına gelmiyoİşte erkek milleti kuzum ya İnan bak gece uyuyamıom ya bazen uyandırıp kavga ediomsen bana bugün bunu yaptın bunu düşünmedin fln diye. Ağır fln kaldırma aman o demiyorsa bile sen dikkat et kendin için. Anlamıyorlar bizi malesef yaşamadan olmuyo karşıdan.
Bnde inan kızım olmasa yemek fln uğraşmam. Geçen sabah kahvaltıyı hazırladım seslendim geldi , ocakta da tavada bile yapıyordum diyo ki e hani koymamışsın ama çağırıon. Bi sinir oldum gel de yardım et diye çağırdım belki dedim. Balkonda çamaşırlar asılı belli kurumuş topla dimi yok illa bn dicem . Yani düşünemiyorlar mı yoksa bizim payımıza düşenlerin cinsi mi böyle bilemedim
Niye emzirmeyeyimm hoşş yaniiiBenim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
doğum yapacak olan benim stresten geceleri yatamaz oldum. bizim ki sanki kendi doğuracak bi tripler, bi afra tafralar. hiç böyle değildi resmen nazara geldi adam.Ya bnm ki bak mutfakta hiç bişe yapmaz anlamaz ama temizlik fln yapar yani hakkını yemeyeyim de. Ama yani bir haftadır aramız limoni çok kırgınım desteğe en çok ihtiyacım zamanlarda böyle uzatması
Ay inşallah hepsini okurum kız yeterki güzle geçsin ben o acıyı ağrıyı deneyimlemryi gerçekten istiyorum bi yandan korksamds neye benzediğini merak ediyorum .Heeehhh belkii çok sancın olmayacakkk ama şu duayı oku doğuma gidene kadar ağrını hafifletirmiş ben herdefasında dedim burda aslında ama unutuluyo maaleseff
Sümmessebiyleyesserahu bunu çalata doğurana kadar oku hep içinden
Bunu 2 kuzenim doğana kadar hep okudu cok fazla agrı yaşamamışlar regl ağrısı gibi oda
İnşallah bol olur hepimznnnMaşallah senin süt sıkıntın olmayacak o zaman canım şimdiden akıyorsa.Benm doğumda gelmişti damla damla.
Ay ne bileyim benzeten de yirmi kemiği mi kırılmış da benzetmiş ona anlamadım yaniAyyy benim de kontrolüm çarşamba
Çok heycanlı
Kız yazmıştım gece
Kızlar
Hastaneden dönüyorum
Açılma yok amaaaa
Rahim ağzı tam yumuşamış
Yani ne demek bu Dedim.
Maşallah prensese
Allahımmm ağrını şipşaakk dindirsin kuzum inşaallahhAy inşallah hepsini okurum kız yeterki güzle geçsin ben o acıyı ağrıyı deneyimlemryi gerçekten istiyorum bi yandan korksamds neye benzediğini merak ediyorum .
Ne ara suyun geldii laaa ben göremedim nerdesin hastanedemiKızlar gelen suymuş. Zaten acayip birşey. Sancım var biraz. Açıklık 1 cm daha
Canım hiç korkma hernekadar pozitiff düşünürsen vücutt okadar iyi olurr negatif düşünürsen çökersin hiç gerek yok kendini böyle yıpratmaya gerçekten bakk allahımm acılarını ağrılarını dindirsin herşey guzell olcak diceksinn öyle gidiceksin ayy öyle olcak ay böyle olcak sakın düşünme kim nederse desin ağzına bitane çarpp kimse senden kendinden değerli değill onlar yaşamıyo senin hayatını sen yaşıyorsun buyüzden pozitiff enerjisiyle düşünüp doğuma gidersen ağrıların bile iyi olur tamam acı olcak hiçbirşey için acı olmayan yokkii bak ben sezaryen olcam hiç korkmuyorum eninde sonunda mecbur olacamm birşekilde ordan çıkacakk sadece çok heyecanlıyımm gün yaklaştıkça doğuma giderken sümmessebiyleyesserahu oku doğurana kadar bu dua cok önemliymiş sancılarını dindirir allahh yardım ediyorrcanım kızlar,
aylardır sizi genelde sessizce takip ettim. çok zor bi hamilelik geçirdim çok zorlandım vücudum çok güçsüz kaldı hamileliğe karşı. çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğu gördük. 27 mayıs cuma yaniiii 4 gün sonra ben de Uğur böceğimi alıcam kucağıma. İletişime geçmesem de sizlerin konuştukları yazdıkları ama zaman zaman çok güç verdi. Güzel haberlerinizi okudukça ben de mutlu oldum
Süreçle ilgili kendime gelir gelmez yazıcam sizlere çünkü o bilinmezliği ben de yaşıyorum şu an. İnsan iyi şeyler duymak istiyor, gerçek hikayeleri dinlemek istiyor. Dua edin bu bacınıza da. Çok korkuyorum çünkü doğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?