Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gel yaz sessiz takip etme biz iyi motive ederiz kendimiz de korksak

Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla al kucağına bebeğini korkun uçsun gitsin

canım o kadar tatlıdır ki benim. o yüzden şu 9 ayda aşırı derece yıprandım hem fiziksel hem ruhsal olarak. şimdi artık doğum işine geldi sıra, acı çekmeyi kimse istemez ama benim gibi canı çok tatlı insanlar hiç hiç istemez
Allah hepimizi bir nefeste kurtarsın, acılarımızı azaltsın da bebelerle güzel ilgilenelim, o ilk günlerin tadını güzel çıkartabilelim inşallah.

Reactions: Jou
Kızlar gelen suymuş. Zaten acayip birşey. Sancım var biraz. Açıklık 1 cm daha
Suni mi vereckler su geldigi icin birakmazlar artik kuzum. Saglikla gelsin inşallah agrin sizin en az seviyede olur hissetmezsn gunun minigi geceye dogru gelecek ozman saglikla sihatle gelsin.

Amin canm korkma. Kiz nie korkuyosn bebislerimize kavuscaz o mis gibi kokuyu cekicez. Agri sizidan korkuyorsan zaten felaket agri cekiyorm ben bacak agrisi ha onu cekmisim ha dikis inşallah cok gzl olacak
ben de öyle. kasık ağrısı, bel ağrısı, bacak ağrısı, hele göbeğim ve bacaklarım o kadar kötü çatladı ki o çatlaklar ağrıyo, gece sabaha kadar kaşınıyo. ödem zaten almış başını gitmiş vaziyette. hem bi an önce bitsin, bebeğim kucağımda olsun bedenim rahatlasın istiyorum. hem de doğum sürecinden ve sonrasındaki o dikiş acıları, ilk ayağa kalkış, yürüyüş vs gözüme çok korkunç geliyo.
Allah yardımcımız olsun

Bnmde catlak olmadi ama fena odemim var burnm bile şiş sol ayagim mayali hamur gibi. Kemik agrisi desen felcli gibiyim neremi tutsm elimde kalıyor bazen basamiyirm ayakalrmin uzerine bacakalr tutmuyor. Hepimizdeki olagan seyler ama diyirm ha bu agriyi cekmisim ha dikis agrisi bebede girmeyince yola alallm dedi dr. Alsn ennaznfan bi dikis agrimiz olur. Bebegn telasina onuda unuturuz inşallah. Korkma hic sonu ne gzl olacak minnos minnos bebeyi görünce hepsi gececk inşallah

sen benden 1 gün önce doğurcan, kendine gelir gelmez yaz buraya kurban olayım moral olsun bana da

Inşaallahh canım nediyeyim umarım çabuk atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…