Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim kadar canın tatlımıdır bilmiyorum ama ben kan verirken bile mızmızlayan biriydim taki bebeğimi kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalana kadar. O ara onu kaybetmektense herşeyi çekerim ben dedim ve eşliğim oldu o ara . Sakın kendini kasma doğum evet zormuş ama kimse ölmediğine göre bizde ölmeyiz demi yanlız değilsin korku gelince aklına beni getir benden daha korkak biri var de kendine teselli ver benimde az kaldı

Onu nerden aldın süt yapıcı çayı yaaa bende alayimm doğar doğmaz içiyormuyuzkii

Humananın çayı çok fazla şekerli. Hipp in bir tık daha az şekerli içimi daha rahat canım bilgin olsun

Reactions: Jou
Evettt haftada 220 gram alıyo yani doğuma ladar olur 3600 senin ki gibi tonton yanaklı gelcek
Oy yerim onu etli butlu tütülü bi prenses olucak
Benim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
Off seni öyle iyi anlıyorumki sütüm var emziriyorum kv diyor ki göğüslerin çok küçük hiç dolmamış ev sıcak bebeği 2 kat giydirmişim baddaniyeye sar üşür diyo ya tamam iyi niyetli ama vallahi emredici herşey batıyor zaten bunaldım durmuyor bebek doğru düzgün bide sürekli yetersizmişim gibi hissettiriliyo
Senin için üşenmedim yazdım bebeyi emzirirken şimdi bana soruyolar anlat nasıl oldu diye direkt böyle giriyorum cümleye.. tabi kuzu valla ben çok acemiydim bi anda olunca 0 bilgiyle gittim merak eden olursa her detayı üşenmeden anlatırım yaşadığımın yaşanmasını istemem

O yetersizlik hissi bende hep var hatta oyüzden sürekli ağlayasım geliyor. Birde böyle saçma sapan şeyler olunca cidden dayanılacak gibi olmuyor bazen. Göğüslerin küçük olmasıyla sütün dolmasının ne anlamı var ağızlarına kürekle vuralım en iyisi :)

Yarın ki şanslı kim acaba:))
Ben degilim gibi gozukuyor yinede buyuk konusmamak lazim hic belli olmaz Allah korusun, bugun gittim kontrole ben nstye bagladilar sanci fln cikmadi cok sukur, dursun daha zaten, heryerlerim agriyo ama son gunune kadar bile dursa mukemmel olur

Kızımı oğluna verebilirimm

Dimi of bilmiyorum herşey batıyor lohusalık kapatılsın
Kızımı oğluna verebilirimm
Ay sen verirsinde ben almazmıyım kıııız

offf offf ben de öyleyim işte. kan aldırırken biri elimi tutmazsa aldıramam. serum için damar yolu açılırken hüngür hüngür ağlıyorum. sancılarım olduğu için açılma kontrolü yaptırmak zorunda kaldım hastane ayağa kalktı. şu an sancılansam bile açılma kontrolü olucak korkusuyla gidemiyorum hastaneye. işte böyle korkak olunca insan doğumdan da korkuyo.
şu an bugünnki gündemim genital bölgeye ağda yaptırma korkusu. artık kendim temizleyemez oldum, mecburum ağda yaptırmaya ama ödemden orası bile şiş vaziyette, etim çok hassas. normalin 2 katı acıyacak diye korkumdan strese giriyorum. ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…