Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız bu sol tarafın derdi ne acaba benimde sol ayak şiş sol çatı ağrıyor yazdıklarının hepsi mevcut kanepeden kalkıyorum bi 10 saniye bekliyorum yürümek için felçli gibi tövbe estağfurullah

Şimdi kendimi söylemeyim isterseniz göz doktoruna gidince bile panik oluyorum. Geçen hafta kan alacaklardı her zaman aldırdığım hemşire yoktu tek o bulabiliyor çünkü tek yerde. Ağlayacaktım elimin üstünden aldılar. Ondan sonra araştırmaya başladım damar yolu açmadan sezeryan olunuyor mu diye düşün açmayın diyecektim

bi doğursam en cok burun etlerim rahatlayacak benimde havalarda bi sıcak bi soğuk olunca hemen tıkanıyor.

kızlar hastane için ortalama kac tane bebek bezi koydunuz herşey tamam bi bez koymadım hala
10 tane 1numara, 8 tane 2 numara ama o 8 tane 2 numarayı çıkarıp biraz daha 1 numara koyabilirim

Gelin sarılalım

Selam kızlar nasılsınız? Ben haziran annesi olacağım bu gidişle zaten 2 günden mayıs olacaktık ama gelmeye niyeti yok
Valla yuvarlanmaya devam neyse takas etmiş olduk bizden size geçenler var
E bebekte var humana canım bende kullanmıştım birde Momstok Anne Sütü Arttırıcı 60 bu var buda gerçekten süt arttırıyor
Yorumlara baktım da memnun olan çok kişi var. Tadı nasıl peki ben hiç içemem böyle bitkisel şeyleri. İyiyse bundan alayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…