Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya aslında herkeste var ama bence üstüne gitmeden yenemeyiz yani ben üstüne gitmeyi tercih ediyorum edicem de korkuların beni yenmesine izin veremem

Hahhh sen benmişsin resmen kız valla bende son 3 aydır yapamıyorum o yüzden tıraş bıçağına başladım çok kötü yapıyor ama en azından daha kolay kimseye kendimi temizletemem valla tıraş bıçağıyla olduğu kadar . Bazen düzgün yapamadığım bile oluyor çünkü görmüyorum ama bu da bizim için bir imtihan zorlanıyoruz mükemmel olmak zorunda değiliz sadece az kaldı diyip teselli ediyorum kendimi sende öyle yapabilirsin dünyanın sonu değil ya

soğukkanlı insanlara o kadar özeniyorum ki. çatır çatır normal doğuran insanları ekstra tebrik ediyorum. o süreci canlı canlı ayık kafa yaşamak daha da ürkütücü
Valla o gün kan alırken benden 3 hemşire 1 ebe vardı başımda. Dedim bu insanlar nasıl normal doğuruyor helal olsun valla

soğukkanlı insanlara o kadar özeniyorum ki. çatır çatır normal doğuran insanları ekstra tebrik ediyorum. o süreci canlı canlı ayık kafa yaşamak daha da ürkütücü

Dedi ve normal doğurdu :)) olur mu olur yani :)

Dedi ve normal doğurdu :)) olur mu olur yani :)
inan ki hiç sanmıyorum doktorumu bile artık o kadar durumuma ikna etmişim ki kadıncağız normal doğumla ilgili hiçbir plan yapmıyor, tüm planlar sezeryana yönelik 5 cm açıklıkla bile gitsem normal doğum olsun demem

M -Murphy kedin bebişe alıştı mı? yaklaşıyor mu?

Kedim bebeğin ağlamasını duyunca kaçıyor:)) uzaktan şaşkın şaşkın bakıyor hala alışamadı. Birde kıskanmaya başladı kucağımıza gelmeyen minnoş eşimin göğsünde uyumaya başladı. Çünkü eşim bebeği hep göğsünde yatıyordu :)

Tamam olurr kuzumm bulabilirsem tabii ama çok şey etmiyorum ya almaya kendim yaparım rezene çayıyla kimyonu

Aslında en güzeliymiş ya alıp kendin karıştırmak bu bitsin bende öyle yapacağım

Reactions: Jou

Hadi ya okadar yani :)) heyecanla bekliyorum ozaman senin doğumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…