Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız bu sol tarafın derdi ne acaba benimde sol ayak şiş sol çatı ağrıyor yazdıklarının hepsi mevcut kanepeden kalkıyorum bi 10 saniye bekliyorum yürümek için felçli gibi tövbe estağfurullah
Aha ben yerinden kalkinca ilk bikac adim 80 yasima gidip geliyorum, sonra aciliyorum yavas yavas

eyvahlar olsun umarım en kısa sürede alışır ve güzel arkadaşlar olurlar

bende 3 tane var 3ü de kucak aşığı şımarıklar nasıl olacak hayatımız kestiremiyoruz

Kız bu sol tarafın derdi ne acaba benimde sol ayak şiş sol çatı ağrıyor yazdıklarının hepsi mevcut kanepeden kalkıyorum bi 10 saniye bekliyorum yürümek için felçli gibi tövbe estağfurullah
Ayy ayni ben bnde felcli gibiym nasl agrim var sol da var bir sknti ama ne bnce mantıklı bir aciklamasi vardir ama ne

eyvahlar olsun umarım en kısa sürede alışır ve güzel arkadaşlar olurlar

bende 3 tane var 3ü de kucak aşığı şımarıklar nasıl olacak hayatımız kestiremiyoruz

Oo sizin işiniz daha zor canım hangi birisine ilgi göstereceksiniz:) umarım kıskançlık olmadan atlatabilirsiniz

Heee alışıyosun zamanla ya dahada tecrübeli oluyosun annenler gittimii

Yok canım çok şükür burada 3 hafta daha kalır sanırım evde destek olması lazımmış çünkü ev işi yemek olaylarını en azından düşünmüyorsun birde güvende hissediyorsun kendisi ya yanlış bişey yaparsam korkusu olmuyor

Reactions: Jou
Oo sizin işiniz daha zor canım hangi birisine ilgi göstereceksiniz:) umarım kıskançlık olmadan atlatabilirsiniz

bizim işimiz hep zordu ama hepsi ayrı bir aşk, sıraya giriyorlar sevilmek için umarım kıskansalar bile çabuk alışıcaklar bizde birinin kabul etmesi ve yaklaşması yeter diğerleride gelir peşinden

sen o yüzden ara ara kedi bebiş güncellemesi yaparsan bana çok sevinirim

O kadar iyi anlıyorum ki seni.Ilk doğumumda annem geldiğinde de aynısını yapmıştı.Ki annemin diz kapaklarında sorunu vardı zor yürümesine rağmen.

Ayy vallahaa ne iyi kuzuu iyice iyi toparlanıyorsun vallahii süperrr

Evet kuzum ama ne bileyim o süreç işte düşündükçe fenalık basıyo dünden beri hele içim çok daralıyor ya niyeyse . Kendimi dışarı atıom

Kuzum Allah aşkına bizim şu an ki stresimizde yeri mi yani bu tarz şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…