Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bn bunu annem kızıma bakmak için bizde kaldığında yaşadım canım. Aynen öyle her şeyi bırakıyorlar ya çocukl ilgilenmiyordu bile hizmet bekliyordu fln .

doğum yapacak olan benim stresten geceleri yatamaz oldum. bizim ki sanki kendi doğuracak bi tripler, bi afra tafralar. hiç böyle değildi resmen nazara geldi adam.
bi de üstelik senin ona ilgi göstermeni fln bekliyo dimi. Bizde de aynı durumlar işte tartışmıştık işte beyfendi benden özür bekliyormuş. Karı gibi küsüyo bi de . Bilmiyorum yani ilk kızımda yanımda yoktu Doğu görevindeydi ama kafam daha rahattı ya . Bunda yanımda da n’oluyo sanki

Benim kaynanam da bunu yapıyorsa hoşgeldin bunaltıcı sorular. Kayınvalidem her gün ama hergün hiç üşenmeden emzirip emzirmediğimi soruyor. Hergün aynı cevabı almasına rağmen gerçekten bunaldım
Yok emzirmiom de ya niye emzirmesin insan sütü varken fln soru mu bu yani. Sanki sen emzirmeyin onun ağlamasından zevk alıyorsun fln.
Bnm ki de gelirdi başıma dikilirdi bn emzirirken resmen incelerdi. Salak kafam niye tepki vermemişim hiç. Bu sefer yaparsa dicem. Bi de çocuk her ağladığında mama getirin sütün yetmiyo aç derdi . Çocuk mamayı kusuyo tok gaz sorunu çöktü ama yok anlamıyordu

Ya da işlerine gelmiyo düşünmek kuzum. Bilmiyorum y sanki bn babamın evinden getirdim çocuğu bebeği . Wall acımayacaksın hiç birine be. Offf çok feministim bu ara
bende benimkine aşırı kızgın olduğumdan feminist damarlarım baskın bu günlerde valla onun çocuğunu taşıyorum, üstelik Allah biliyo ya hiç hazır değildim anne olmaya, daha evlenir evlenmez hamile kaldım eşimin sorumsuzluğu yüzünden. yaşadıklarımı görünce kendisi de bin pişman oldu ama boşuna yani. olan bana oldu. ilk zamanlar benimle birlikte oturup ağlayan dertlenen benle birlikte sabahlara kadar yatamayan adam gitti yerine başka biri geldi.
tribinden tavrından geçilmiyo beyimizin. mazereti de nedir, annemin yanında ona kızıyomuşum, laf söylüyomuşum. ulen kirli çamaşırını bile annem yıkıyo şu an, ben hiçbir iş yapamaz oldum. kadın görmüyo mu senin yaptığın sorumsuz hareketleri. hey Allahım ya. erkekler büyümüyo maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…