Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı bennnnnn

ilgi istiom evet ki gerçekten severim bn ilgi alaka fln gerçi her kadın sever de . İlgi istioooommm Jou söyleyin şu adama
en çok ilgiye aç olduğumuz dönemdeyiz. doğum yapmak üzereyiz onun stresi, vücudumuz komple değişmiş, kilo almışız, bambaşka biri olmuşuz. ödemiydi ağrısıydı her türlü cefasını çekiyoruz sürecin. ilgi alaka gösterip biraz şımartacaklarına daha bi de kendileri ilgi bekliyo.

son kontrolüne gittiğinde alır canım. benim de daha yeni çekildi ekg, kan testleri falan da yapıldı. hatta eski kan sonuçlarımı da istedi doktorum dosyanda bulunsun dedi
Gerçi doktor beni haftaya çağırmıcaktı ozamanda bi bakalım dedi yanii ekg neoluyor
Benim hastane sistemden belli zaten hiç almadım sonuçları sistemden bakıyolardı

Ayy ayni ben bnde felcli gibiym nasl agrim var sol da var bir sknti ama ne bnce mantıklı bir aciklamasi vardir ama ne
Evet ya neden sol acaba
Aaa niye tahlil aldı benden almadı birşey
Pıhtılaşmaya falan bakıyorlar kuzu karaciğer enzimlerine falan sezeryan olacaz ya. Ama benim ekg ye bakmadılar mesela

Reactions: Jou
Gerçi doktor beni haftaya çağırmıcaktı ozamanda bi bakalım dedi yanii ekg neoluyor
Benim hastane sistemden belli zaten hiç almadım sonuçları sistemden bakıyolardı
senin kalp atışlarını çeken bi alet. göğsüne, ellerine ve ayak bileklerine bi zımbırtı takıyolar, 2 dk kadar bağlı kalıyosun, bitti gitti

Reactions: Jou
Bişey deyim mi ben 1 Hazirandan önce doğurcam sanki valla bugün 4 gibi iş yerine gittim çıktık markete gittik markette popodan ve karından yine bi sancı ama arka arkaya. Aha dedim bu sefer geliyor heralde eve geldim dinlenince geçmezse gitcem nst ye

Vallah kizlar benimde agrim var. Sanci degil ama belimin sol tarafi kasigima ve ara ara bacagima vuruyo boyle. Anlamadim. Ilk hamileligimde 6. ayimda olmustu boyle tas dusurmustum insallah tas degildir bebis geliyodur. Sanki biri daha tek tarafli belden agriyo diyip dogurmustu yanlis hatirlamiyosam.

Bunu teslim aldınız mı? Nasıl bir şey?

Bunu teslim aldınız mı? Nasıl bir şey?
Evet oldu baya alalı.. 5m bir cins kumaş türü bebeği annenin önüne sabitliyor. Kullanıp memnun olanlar var, kimiside memnun değil.. Bebek belirli bir kiloya gelene kadar kullanılabiliyormuş. Evde, dışarda vs.. Bende daha deneyimleyemedim. İnstagramda aynı isimle sayfaları var.

Ya benimle aynı günnn ben de korkuyorum hayırlısı ile gelsinler minnoşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…