Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar 36+3 hamileyim bikac gundur mesanemde resmen bicak saplanir gibi bir acı oluyor.ayaktayken yuruyemez hale getiriyo,bunu icinizden yaşamis olanlar var mi? kontrolume 4 gun var daha

Kizlar 36+3 hamileyim bikac gundur mesanemde resmen bicak saplanir gibi bir acı oluyor.ayaktayken yuruyemez hale getiriyo,bunu icinizden yaşamis olanlar var mi? kontrolume 4 gun var daha
Ben ben ben korkma bana da aynıları oluyor doğumun yaklaştığının habercisi

Evet gördüm. Kaliteli bir şey mi diye merak ettim. Bebeğim dört aylık. Ona göre bir şey araştırıyorum da fiyatlar uçuk her yerde. Bebek sevecek mi o da belli değil

Valla yuvarlanmaya devam neyse takas etmiş olduk bizden size geçenler var

Yorumlara baktım da memnun olan çok kişi var. Tadı nasıl peki ben hiç içemem böyle bitkisel şeyleri. İyiyse bundan alayım hemen
Momstok çok güzel poşet çay gibi şekersiz içiyordum ben günde 3 kere yanında ceviz badem falan yedim daha iyi olurmuş bayan öyle demişti..humana kendinden tatlı ama bu değil bitki çayı gibi aynı gerçekten yani bide içerken evet işe yarıyor sütüm oluyor psikolojisi inan aslında vücudu uyarıya geçiren o pozitif düşünce oluyor ben hep olumlu düşünürek içtim canım umarım fiskirircasina sutlerimiz olurrrr benim oğlan emmedigi için uçla sagarak zor zor 1 yaşına kadar emzirdim sütüm çoktu ama işte emmedi memeyi uyarmadi zamanla azaldı sütüm inşallah kızım hapur hupur emer ahtım var

Bebe baskı veriyordur canım benimde hergün oluyor

ayaza nasılsın kuzu bugün devam ediyor mu?
Yürürken doğuracam ayakta diye korkuyorum ama yatınca bir şey yok şükür.Hareketleri hem arttı hem şiddetlendi. Vurduğu yerden ses geliyor. Sürekli telkinde bulunuyorum çarşambaya az kaldı, sürpriz yapma kızım diye. İştahım bildiğin sıfıra indi. Bütün gün 1 bardak sütle bir kase lor yedim sadece. Canım hiçbir şey istemiyor. Tuvaletim baya çoğaldı. Resmen karnım bi küçüldü. Hamile kaldığım kilodan 500 gr yukarıdayım.

Benim cumartesi günü oldu bide bugün yine oldu. Ayakta çok durunca mı oluyor yalancı sancı mı bilemiyorum. Benim bir de belden popoya hafif sancı oluyor o dediğin olurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…