Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu arada aklınızda bulunsun dün gece çok rahat ettim hiç ağlamadı bizim ki. Çünkü full youtubedan elektrik süpürgesi sesi dinledik baya rahatlatıyor miniği
Oooo iyimiş yaaa elektrik süpürgeyede ilkkez duydum normal derin müziklerle daldığını düşünürdüm

Kızlar ben doğurdum şükürler olsun. Bebeğim gayet iyi fakat benim ağrılarım çok fena. Spinal oldum. Bu aşırı şiddetli ağrılar ne zaman geçer? ağrı kesici iğne yapıyorlar ama fayda etmiyor
Aaaa bende diyorumm bugün biri doğurcaktı 8 9 gibi kimdi diyorum süreklii gözün aydınn

Doktoruna söyledinmi çok ağrım var ilaçta fayda etmiyor diye belki daha iyi bi serum takarlar oturdukça ağrı olabilirr yürüyüş etmen lazım hep hemşireler yardımcı olması lazımdı

Canim zaten 38 sayılırım 37+5 ne bileyim ya acaba sezeryan mı olurum ki 41. Haftaya kadar bebek 4 kiloyi geçer tahminimce ozaman normal doğum zorlaşır mı bilmiyorum ki
Bence zorlasırrr her rahim açıklığı aynı olmuyorr mesela benimki zorlasirmış rahmim hep aynı ultrasondada uzun kısalma yok benim arkadaşımda normale kadar pozisyondu ama catıda hiç açılma olmadı mecburen sezaryen oldu

Kızlar ben doğurdum şükürler olsun. Bebeğim gayet iyi fakat benim ağrılarım çok fena. Spinal oldum. Bu aşırı şiddetli ağrılar ne zaman geçer? ağrı kesici iğne yapıyorlar ama fayda etmiyor

Canım hayırlı olsun, yatarken ve kalkarken çok ağrı olduğu için ben hep oturdum yatmaya korkuyordum bol bol yürümeye çalış canım

Reactions: Jou
Gözün Aydın cnm Allah anneli babalı büyütsün
Bende spinal oldum
Fakat hastanede çok şiddetli ağrılarım olmamıştı. Zaten beni ertesi gün çıkardılar hastaneden.
Ertesi gün akşama doğru başladı ağrılar hemşireden iğne istedim
Henüz 5 saat geçmiş dedi ve iğneyi tekrarlamadı. Beni o şekilde taburcu ettiler

Asıl ağrıları evde çekmeye başladım
Eğer imkanınız varsa 2 gün kalın hastanede
Bizim burda 20-22 saat dolar dolmaz çıkarıyorlar hastaneden

Yada eve gelip yapacak bir tanıdığın yada imkanın varsa ağrı kesici olarak iğne yazdır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…