Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aslında keşke haftaya suni sancı falan verse de doğursam beklemesem diyorum ama ne kadar dogru bilemiyorum . Doktor kabul eder mi onuda bilmiyorum ama çatı muayenesi gerekliydi bence neden yapmadı anlam veremedim

Aslında keşke haftaya suni sancı falan verse de doğursam beklemesem diyorum ama ne kadar dogru bilemiyorum . Doktor kabul eder mi onuda bilmiyorum ama çatı muayenesi gerekliydi bence neden yapmadı anlam veremedim
Kontrolü yapmadan açılmaya bakmadan vermez suni sancı bence.. Çünkü benimki suni sancı vermek istemiyorum bekleyelim dedi. Her doktorun farklı uyguladığı yöntemler.. Hastadan hastaya da değişir büyük olasılık.. Biraz daha beklemede kal olmadı canım bir şey desen terste anlayabilirler. Belki haftaya yapar, kimisi doğum başlayınca yapıyormuş burda okumuşum.

Ya sizi nst ye koyuyorlar mı her gittiğinizde beni bu zamana kadar hiç koymadı bu kadın nst ye farzmı girmek onu da bilmiyorum ama . Sebebi ne olaki merak ta etmiyor değilim

Ya sizi nst ye koyuyorlar mı her gittiğinizde beni bu zamana kadar hiç koymadı bu kadın nst ye farzmı girmek onu da bilmiyorum ama . Sebebi ne olaki merak ta etmiyor değilim
32 haftadan beri her gittiğimde alıyorlar. Sancı, bebek hareketi ve kalp atışını takip eden bir cihaz.. Bir de en sonda tansiyon ölçüyorlar. Çok gerekli mi bilmiyorum. Ama ben mesela sancı hissetmiyorum son 2 NST dir 1-2 sancı çıkıyor.

Ya benim doktor da mı bi sorun var bilmiyorum ama ilk defa geçen hafta ölçtü tansiyonumu mesela. Ve nst nin adı bile geçmiyor köyde ki kadınların ki misali doğum yaptıracak bana herhalde geç şöyle tarlanın başına ağacın altına filan

ben varııııım yarın sabah 7 de yatış yapıyorum, 8.30-9.00 gibi alırız dedi doktor. Dualarınızı esirgemeyin, hala çok stresli ve korku doluyum
Oyy bebişi almışsındır kucağına
Sağlıkla büyütün
Bu arada aklınızda bulunsun dün gece çok rahat ettim hiç ağlamadı bizim ki. Çünkü full youtubedan elektrik süpürgesi sesi dinledik baya rahatlatıyor miniği
Kolik müziğiyle geçti bizim de kırkı çıkana kadar. Bir tek o sakinlestiriyordu kızımı
Ben üniversite hastanesine gidiyorum,36 hafta ve sonrası her muayenede nstye bağladılar. Nst bebeğin kalp atimina bakıyor,tako var bir de göbek üstü bagliyorlar onu da,o da sancı ölçüyor. Bu gittigimde bebegimin kalp atışları çok yüksek çıktı ilk taşikardi dedi doktor tekrar nst istedi,girdim bu sefer düzenliydi. Doktorunuza sorun içiniz rahat eder hem bir bildiği vardır illaki

Kimi arkadaşlar 37 de ilk NST ye girmişti hatta Zekta1 NST ye giremeden doğuma gitti yanlış hatırlamıyorsam
Her doktorun stili farklı oluyor

Ya sorucam bu gidişimde koymazsa artık
Bana süperman muamelesi yapıyor biraz

Ya sorucam bu gidişimde koymazsa artık
Bana süperman muamelesi yapıyor biraz
Nst neyse de tansiyon önemli ya neden ölçmüyor,ben hastaneye adımımı atar atmaz hemşireler tansiyon ölçüyor. Size soruyor mu tansiyon olctunuz mu vs diye ?

Kızlar sütüm yok denecek kadar az
Humana veriyorum hemşire 2 küçük kaşık dedi ama ağlıyor doymuyor biraz daha versem zarar olur mu aç mı kalıyor diye üzülüyorum

Nst neyse de tansiyon önemli ya neden ölçmüyor,ben hastaneye adımımı atar atmaz hemşireler tansiyon ölçüyor. Size soruyor mu tansiyon olctunuz mu vs diye ?
Yok giriyorum içeriye oo maşallah çok iyi görünüyorsun diyo geç bi bakalım bebeğe ultrasona bakıyor plasenta rahim ağzı vs bi sıkıntın varmı diyor yok diyorum hop tamam gidebilirsin tüm diyalog bı

Bu kadar fayda edeceğini bilseydim önceden yapardım ya okadar uykusuz kaldık :) yavaştan birde düzene giriyor sanırım kırkı yaklaşınca öyle hissettim ben

Nst işi erken yaa sende demekki pek sorun yokki grek duymadı benim.doğumum yakında diye getirmişti

Nst işi erken yaa sende demekki pek sorun yokki grek duymadı benim.doğumum yakında diye getirmişti
Ya her hastaneye giden giriyor ya ne bilem bende acaba bizimkinde mi bi sorun var diye düşündüm normal de sancı mancı da yok bende hiç

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…