Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vallaha dolaba dolma sarıp koymak ve halıları yıkamaya vermek dışında herşey hazır
Ohoo sen baya hazırsın sağlıkla sıhhatle gelebilir. Biz daha temizliğe bugün başladık kv şuan mutfağı temizliyor bende kızımı uyutmaya çalışıyorum temizlik işi bitince oğlumun kıyafetlerini yıkama ütüleme işine başlıcam daha

İyi bari en sonuncu değilim

Başınız sağolsun canım.Güzel düşünmüşsünüz. Ömrü uzun ve güzel olsun inşallah.
.

Eve geldim bugün ben de. Dün akşam ve bu sabah birer saat nst çektiler. Bu sefer güzel çıktı çok şükür. Ultrasonla ayrıntılı bir şekilde kalbine baktı doktor o da iyiydi taburcu ettiler ama pazartesi tekrar nst çekilecek. Haftada birden ikiye çıkardılar randevuyu herhalde bir iki hafta da böyle tamamlanacak. Bebek küçük olduğu için riske atmak istemiyorlar bir sıkıntı olursa erken doğuma almak gerekebilir diye. Güzelce ilerlesin de şu bir iki haftayı da sağlıkla sıhhatle atlatırız inşaallah.

Çok geçmis olsun canım benimm rabbim sağsalim kucağına nasip etsin inşallahhh nekadar kontrol okadar iyi zaten sen güzelce beslenmene bak

Selam kızlar bende bugün hastaneden geldim Dr sezeryan için gün verdi sonunda banada Jou direk 3 Haziran dedi Bende tamam dedim sabah 8:30 da olacak kısmetse gelmişken tahlillerinde yaptır dedi 3 saat onların çıkmasını bekledim anestezi uzmanıyla görüştüm bi sorun yok çok şükür eve geldim pert oldum bu sıcakta nst de aksi gibi bebeğin hareket edesi gelmedi de salı günü bidaha çağırdı oyüzden eve geldim kıpır kıpır inadına

Aayyyyy kızzz gerçektennmiiiii ohaa hiç beklemiyordumm iyi senden istedi benden herhalde salıgünü isticek kan tahlilleriidaha hiç istemedii bide saatler bile belli değill benimm sen benden önce giriceksin o zaman kesin
Ayyy kızzz bi bakarsın odalarımız karşıliklı sezaryenmi olcak kaç kilo oldu oğlann

Sorma çok sıcakk kuzu bende hala ter içinde kaldım gene boyle olmazdı burası şaşırdımda kaldımmm

Benimde hep nst ye bağlaninca çok hareketli oluyo resmenn eve gelince bukadar yok

Son düzenleme:
Kızlar selam ben Mayıs annelerinden geldim orda 1-2 kişi haricinde herkes doğurdu ben de 39+4 oldum tık yok. Normal doğum bekliyordum ama bugün suyu biraz azalmış Pazartesiye kadar gelmezse sezaryen dedi. Doğumu başlatacak veya kolaylaştıracak öneriniz var mı ben sezaryenden korkuyorum biraz

Squat egzersizi yapabilirsin mesela
Hakında hayırlısı olsun inşaallahh

Evet bugün yapayım onu ay inşallaahh hepimizin siz de 39 olmuşsunuz var mı belirtiler felan
Canim benim normal pozisyonu almadı maaleseff totosu terss doğsun şaplatacam zatenn
Normalde 18 hazirandı benim 1 hafta önden gittigim için tarihi erkene alındı sezaryen olcam gelecek cuma günü

Bu testlerin bu kadar uzun sürede çıkmasına sinir oluyorum
Benim duyum gelince hastaneye yatırdılar ya yatım saat içinde çıktı bütün sonuçlar
Madem yapılabiliyor ne diye bu kadar uzuyor madem

Ben 1 kere nstye girdim hamilelik boyunca ya
gerçi birde hastaneye yatırdıklarında bağlamışlardı şimdi hakkını yemeyeyim doktorun
Doktorlar hurma yemeyi ve son 2 haftadaysan gün aşırı cinsel ilişkiye girmeyi tavsiye ediyorlar genelde
Bence doktoruna bir danış canım

Reactions: Jou
Benimde 3 cü olcak hahaha bukadar gireceğimi bende beklemiyordum gerçekten
Bizim hastane 2 saate çıkıyor anca

Hoşgeldiniz ben henüz doğurmadım öyüzden bilgi veremeyecegim ama maşallah bizimkiler de tam tersi hepsi mayıs annesi oldular

Reactions: Jou

Başınız sağolsun canım. Babanenin ne
guzel ismi varmış öyle. Şahsen ben Zümrüt'ü daha çok begendim

Yaaa oksapar kullanınca epidural olmuyor mu dedi doktorunuz? Ben de kullaniyorum bakalim yrn sorucam doktoruma, acaba o ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…