Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oohhh ne güzell işte herkes tabi farklı yaşıyor ilkgünler zaten ağrılı geçiyorr ama atlatıyorsun sonuçta ömürlük değil o ağrılarr
İlk doğumumda 10 gün boyunca kalkamamıştım.Aşırı da kanamam olmuştu.Bunda kanama da regl gibi maşallah diyeyim.Ama yine de normal doğum en iyisi süreç bakımından.Keşke elimde olabilseydi.

İlk doğumumda 10 gün boyunca kalkamamıştım.Aşırı da kanamam olmuştu.Bunda kanama da regl gibi maşallah diyeyim.Ama yine de normal doğum en iyisi süreç bakımından.Keşke elimde olabilseydi.
Amann normal doğumdada çok kötü ya ben yapamazdım

Alalh nasip ederse kız

Bakteri uruyor diyorlar çok onerilmiyor

Benimki de aynı valla 9 aydır onlayım bide evin dibinde hemen hastane o yüzden şu an değişmek istemşyorum başka birini kaldıramam iyi kötü onunla geçirdik herşeyi

Hadi gözün aydın maşallah bizimde öyle olur umarım
Önceden kaynatıp pamuğu ıslatsak buz dolabı poşetine koysak olur sanırım dimi?
Bakteri ürer diyorlar o şekilde de. Termosun varsa ona kaynatıp koyabilirsin hastane için

Aslında keşke haftaya suni sancı falan verse de doğursam beklemesem diyorum ama ne kadar dogru bilemiyorum . Doktor kabul eder mi onuda bilmiyorum ama çatı muayenesi gerekliydi bence neden yapmadı anlam veremedim
İlk dogumumda çatı muayenesi benim de olmadı, tam 40+0da bir acizliğina bakalım dedi, baktı acilmam varmış ve dogurttu. Hiç öyle çatı sohbeti olmadı yani. Olabiliyor demek ki.
Ya sizi nst ye koyuyorlar mı her gittiğinizde beni bu zamana kadar hiç koymadı bu kadın nst ye farzmı girmek onu da bilmiyorum ama . Sebebi ne olaki merak ta etmiyor değilim
Beni de hiç nstye sokmadı henüz doktorum. Çok hareketli, rahim ağzın da kapalı gerek yok dedi, gerek görürsem ptesi nstye alirim dedi. Kızımda 37.haftada nstye sokmaya başlamıştı halbuki aynı doktor bilemiyorum
Kızlar epizyotomi kesigi için lokal anestezi uyguluyorlar mı acaba? Varmı daha önce normal doguran?
Bana iğne yapmıştı alt tarafa bir yere hatirliyorum:) makası da gördüm ama nasıl ve ne ara kesi attı anlamadım tabii

Valla ilgisizliğinden mi bilmiyorum ama bana sürekli bi sorunun anormal hissettiğin bişey varmı diye soruyor karşılığında bişeyler yapıyor özeller hep böyle galiba

Valla ilgisizliğinden mi bilmiyorum ama bana sürekli bi sorunun anormal hissettiğin bişey varmı diye soruyor karşılığında bişeyler yapıyor özeller hep böyle galiba
Yok kız bende özele gidiyorum. Doktordan kaynaklanıyor büyük olasılık. Ama işte her doktorun stili farklı hasta ve hamilelikten hamileliğe değişiyordur. Hiç aklını bulandırma demekki bunu uygun gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…