Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla sordum dün 38+2yim malesef kanamaya karşı epidural yapmıyormuş. Bebeğin kilosuna göre hareket edicez şimdilik 3,5 kg eğer 4 olursa zorunlu sezeryana alıcak. Zorlamıcak beni Sizde sorun bakalım nedicek

Başınız saolsun sweetcim Allah rahmet eylesin zümrütte güzel bir isim adıyla sağlıcakla gelsin Hangisi başta olucak Zümrüt mü?
Allah razı olsun Ahsen önce olcak Ahsen Zümrüt
Allah razı olsun canikom
Kızlar akşam 5te kontrolüm var.
Bakalım var mı bi gelişme
Var mı bi gelişmeeeeee
Ay teşekkür ederim çok büyümüş maşallah ama daha 38. Haftadayim doğuma kadar dahada kilo alırsa sezeryan yapar herhalde doktor bi stres yaptım sanki
Bende öyle düşündüm
Günaydiin, kizlar kim göbegini hissedemiyodu, bugun kasinirken farkettim bnm de gobek deligimin cevresi de fln his yok ya da azalmis gibi, normal zamanki gibi degil, gobek deligim de disari firladi ztn
Ben hissedemiyorum
Başınız sağolsun canım
Allah razı olsun canım
Maşallah kuzuya gözün aydın haydi bakalım tarihi belli olcak yani çarşamba
Kızlar sütüm yok denecek kadar az
Humana veriyorum hemşire 2 küçük kaşık dedi ama ağlıyor doymuyor biraz daha versem zarar olur mu aç mı kalıyor diye üzülüyorum
Humana mama mı veriyorsun? 2 küçük kaşık çok az değil mi ya biz yeğenime 30 cc yapıyorduk mamayı 15 cc falan içiyordu aşağı yukarı
sweetgirlcandy bu kız beni görmedi bana kazak örmedi
Ay giremedim saatlerdir
Kızlar ben doğurdum şükürler olsun. Bebeğim gayet iyi fakat benim ağrılarım çok fena. Spinal oldum. Bu aşırı şiddetli ağrılar ne zaman geçer? ağrı kesici iğne yapıyorlar ama fayda etmiyor
Hadi gözün aydın kalktın yürüyor musun? Ne kadar çok yürürsen ağrılar için iyi oluyor diyorlar
Başınız sağolsun canım.Güzel düşünmüşsünüz. Ömrü uzun ve güzel olsun inşallah.
.
Allah razı olsun canım
Ooo yap canımm hayırlı yürüyüşler

Buarada sweetgirlcandy

Nicki melek123456789 du değişti listede değerlendirr aşkom
Listede yok ki
Hadi gözün aydın
Allah razı olsun evet çok beğeniyordum ismini zaten
Kızlar epizyotomi kesigi için lokal anestezi uyguluyorlar mı acaba? Varmı daha önce normal doguran?
Normal doğumda ki kesik için mi? Valla kuzenimin eşi iğne ile uyuşturup dikiyorlar demişti
Bende Haziran annesiyim insaAllah .muhtemel doğum tarihim 10haziran .bakalım tam tarihinde gelecek mi
Merbaba hoş geldiniz cinsiyeti ne bebişin

Sıcaklardan terleyip üşütüyor olabilirsin
Gece bile üzerimi örtmüyorum üşütüyorum muhtemelen canım ama olsun doğuma yormak daha tatmin edici şu an
En sevmediğim doktor tipi valla. Bebisi öğrendiğimde özel bir hastaneden randevu aldım. Muayene odasına girdim anlattım,geç bir ultrason bakalım dedi. Bebek iyi kalp atımı var 1ay sonra gel dedi. Niye geldin der gibi bir muamele hissettim. 1 dk ancak sürmüştür. Ben sormadan hicbirsey açıklamadı. Gıcık oldum ay
Bu kadar fayda edeceğini bilseydim önceden yapardım ya okadar uykusuz kaldık :) yavaştan birde düzene giriyor sanırım kırkı yaklaşınca öyle hissettim ben
Belirli bir süre sonra düzene giriyorlar evet
Oyy ne güzel sen doğurdun bebisi düzene bile soktun,bir de ben dogursaydim

Oksapari 24 saat önceden keserse olur ama normal doğumun ne zaman başlayacağı belli olmadığı için riske girmemek adına yapmıyor olabilirler
Kızlar epizyotomi kesigi için lokal anestezi uyguluyorlar mı acaba? Varmı daha önce normal doguran?
Lokal anestezi uygulaniyor zaten hepsini sanci gelince yaptıkları için sen anlamıyorsun ben hemsireyim doktorun eline makası aldığını bile biliyorum ama beni ne ara kesti onu kaçırdım düşün yani o arada ikinmaya odaklanmistim

Yaa öyle mi. Anestezi uygulamıyorlar diyen var hastaneden hastaneye değişme gibi bir durum olamaz değil mi? Çünkü dikiş acısına falan katlanılabilecegini sanmıyorum kimse dayanamaz diye düşünüyorum

Kızlar sütüm yok denecek kadar az
Humana veriyorum hemşire 2 küçük kaşık dedi ama ağlıyor doymuyor biraz daha versem zarar olur mu aç mı kalıyor diye üzülüyorum
10 cc verebilirsin canım bir sıkıntı olmaz.Oğluma 1 kez verdiler doğduğu gün o da 10 cc idi.

Yok kız 5-6 tane ye bana doktorum direkt kendi söyledi adetinde

Oohhh ne güzell işte herkes tabi farklı yaşıyor ilkgünler zaten ağrılı geçiyorr ama atlatıyorsun sonuçta ömürlük değil o ağrılarr

Ben pamukla silmeyi düşünüyorum canım çantamıza kutu ve pamuk koydum gül suyu da koydum ıslak mendili 40 ı çıktıktan sonra kullanacağım
Bende ıslak mendili sonraki zaman için düşünüyorum. Pamuk aldım ıslatıp buz dolabı poşetine koysak olur mu? Gül suyu saf olarak mı tatlım ne marka aldın ve direkt mi sürüceksin hiç duymadım merak ettim. Ben genelde yüzümü siliyorum Gül suyu ile..

Bende genelde üşütünce ishal oluyorum. Mağlummm hamileliğin son aylarında terleme ataklarıda başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…