- 26 Kasım 2018
- 722
- 1.100
- 113
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #59.281
Valla sordum dün 38+2yim malesef kanamaya karşı epidural yapmıyormuş. Bebeğin kilosuna göre hareket edicez şimdilik 3,5 kg eğer 4 olursa zorunlu sezeryana alıcak. Zorlamıcak beniBaşınız sağolsun canım. Babanenin ne
guzel ismi varmış öyle. Şahsen ben Zümrüt'ü daha çok begendim
Yaaaoksapar kullanınca epidural olmuyor mu dedi doktorunuz? Ben de kullaniyorum bakalim yrn sorucam doktoruma, acaba o ne diyecek?
Allah razı olsunBaşınız saolsun sweetcim Allah rahmet eylesinzümrütte güzel bir isim adıyla sağlıcakla gelsin Hangisi başta olucak Zümrüt mü?
Allah razı olsun canikomBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah canım benim
Zümrüt çok güzel isim gerçekten
Hayırlı sağlıklı upuzun ömrü olsun Ahsen Zümrüt kızımızın
Erken miii? İnandık mı? Haaaayırrrr
Var mı bi gelişmeeeeeeKızlar akşam 5te kontrolüm var.
Bakalım var mı bi gelişme
Bende öyle düşündümAy teşekkür ederimçok büyümüş maşallah ama daha 38. Haftadayim doğuma kadar dahada kilo alırsa sezeryan yapar herhalde doktor bi stres yaptım sanki
Ben hissedemiyorumGünaydiin, kizlar kim göbegini hissedemiyodu, bugun kasinirken farkettim bnm de gobek deligimin cevresi de fln his yok ya da azalmis gibi, normal zamanki gibi degil, gobek deligim de disari firladi ztn
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canım
Maşallah kuzuya gözün aydınKızlar ben kontrolden çıktım. Bebek 3600 gram olmuş çatı muayenesi oldum uygunmuş çatım. Ama ben 4 yıl sonra hamile kaldığım için riske atmak istemiyorum çarşamba tekrar bakalım dedi tabi o zamana kadar normal doğurabilirmişim yoksa da sezeryan yaparım ama 40. Haftaya kadar beklemem dedi
Humana mama mı veriyorsun? 2 küçük kaşık çok az değil mi ya biz yeğenime 30 cc yapıyorduk mamayı 15 cc falan içiyordu aşağı yukarıKızlar sütüm yok denecek kadar az
Humana veriyorum hemşire 2 küçük kaşık dedi ama ağlıyor doymuyor biraz daha versem zarar olur mu aç mı kalıyor diye üzülüyorum
Ay giremedim saatlerdir
Hadi gözün aydınKızlar ben doğurdum şükürler olsun. Bebeğim gayet iyi fakat benim ağrılarım çok fena. Spinal oldum. Bu aşırı şiddetli ağrılar ne zaman geçer? ağrı kesici iğne yapıyorlar ama fayda etmiyor
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canım.Güzel düşünmüşsünüz. Ömrü uzun ve güzel olsun inşallah.
.
Listede yok kiOoo yap canımm hayırlı yürüyüşler
Buaradasweetgirlcandy
Nicki melek123456789 du değişti listede değerlendirr aşkom
Hadi gözün aydınSelam kızlar bende bugün hastaneden geldim Dr sezeryan için gün verdi sonunda banadaJou direk 3 Haziran dedi Bende tamam dedim sabah 8:30 da olacak kısmetse gelmişken tahlillerinde yaptır dedi 3 saat onların çıkmasını bekledim anestezi uzmanıyla görüştüm bi sorun yok çok şükür eve geldim pert oldum bu sıcakta nst de aksi gibi bebeğin hareket edesi gelmedi de salı günü bidaha çağırdı oyüzden eve geldim kıpır kıpır inadına
Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım. Babanenin ne
Yaaaoksapar kullanınca epidural olmuyor mu dedi doktorunuz? Ben de kullaniyorum bakalim yrn sorucam doktoruma, acaba o ne diyecek?
Normal doğumda ki kesik için mi? Valla kuzenimin eşi iğne ile uyuşturup dikiyorlar demiştiKızlar epizyotomi kesigi için lokal anestezi uyguluyorlar mı acaba? Varmı daha önce normal doguran?
Merbaba hoş geldinizBende Haziran annesiyim insaAllah .muhtemel doğum tarihim 10haziran .bakalım tam tarihinde gelecek mi
Gece bile üzerimi örtmüyorum üşütüyorum muhtemelen canım ama olsun doğuma yormak daha tatmin edici şu anSıcaklardan terleyip üşütüyor olabilirsin
En sevmediğim doktor tipi valla. Bebisi öğrendiğimde özel bir hastaneden randevu aldım. Muayene odasına girdim anlattım,geç bir ultrason bakalım dedi. Bebek iyi kalp atımı var 1ay sonra gel dedi. Niye geldin der gibi bir muamele hissettim. 1 dk ancak sürmüştür. Ben sormadan hicbirsey açıklamadı. Gıcık oldum ayYok giriyorum içeriye oo maşallah çok iyi görünüyorsun diyo geç bi bakalım bebeğe ultrasona bakıyor plasenta rahim ağzı vs bi sıkıntın varmı diyor yok diyorum hop tamam gidebilirsintüm diyalog bı
Belirli bir süre sonra düzene giriyorlar evetBu kadar fayda edeceğini bilseydim önceden yapardım ya okadar uykusuz kaldık :) yavaştan birde düzene giriyor sanırım kırkı yaklaşınca öyle hissettim ben
Oksapari 24 saat önceden keserse olur ama normal doğumun ne zaman başlayacağı belli olmadığı için riske girmemek adına yapmıyor olabilirlerBaşınız sağolsun canım. Babanenin ne
Lokal anestezi uygulaniyor zaten hepsini sanci gelince yaptıkları için sen anlamıyorsun ben hemsireyim doktorun eline makası aldığını bile biliyorum ama beni ne ara kesti onu kaçırdım düşün yaniKızlar epizyotomi kesigi için lokal anestezi uyguluyorlar mı acaba? Varmı daha önce normal doguran?
Yaa öyle mi. Anestezi uygulamıyorlar diyen var hastaneden hastaneye değişme gibi bir durum olamaz değil mi? Çünkü dikiş acısına falan katlanılabilecegini sanmıyorum kimse dayanamaz diye düşünüyorumOksapari 24 saat önceden keserse olur ama normal doğumun ne zaman başlayacağı belli olmadığı için riske girmemek adına yapmıyor olabilirler
Lokal anestezi uygulaniyor zaten hepsini sanci gelince yaptıkları için sen anlamıyorsun ben hemsireyim doktorun eline makası aldığını bile biliyorum ama beni ne ara kesti onu kaçırdım düşün yanio arada ikinmaya odaklanmistim
10 cc verebilirsin canım bir sıkıntı olmaz.Oğluma 1 kez verdiler doğduğu gün o da 10 cc idi.Kızlar sütüm yok denecek kadar az
Humana veriyorum hemşire 2 küçük kaşık dedi ama ağlıyor doymuyor biraz daha versem zarar olur mu aç mı kalıyor diye üzülüyorum
Yok kız 5-6 tane ye bana doktorum direkt kendi söyledi adetindeHurma yiyorum birkaç gündür ama 8-9 tane yemek lazımmış hemen gidip yemeye başlıyımdoktorum hiç öneride bulunmuyor sezaryen yapma yatkınlığı var zaten her fırsatta onu söylüyor bakalım kısmet
Hoş buldum teşekkür ederimbu seneki bebişler hızlı çıktı ya orda da nisan annesi çoktu
Iyi yaptınn zatenn geleceği varsa gelirrrKızlar bugün kendimi aştım. İlk kez bir odayı dip köşe temizledim,koltuk sildim. Bir de üzerine yürüyüş yaptım. Bu gece doğmazsa doğurana kadar devam edicem böyle,iş tutunca ağrılarımida unuttum valla
Oohhh ne güzell işte herkes tabi farklı yaşıyor ilkgünler zaten ağrılı geçiyorr ama atlatıyorsun sonuçta ömürlük değil o ağrılarrBiz taburcu olduk kızlar.Her hamileleik gibi her doğum da farklıymış.Bu sezeryanım çok rahattı.Ilk gün ağrı çok oldu baska da hissetmedim.Yürümem de doğrulmam da oldukça rahat geçti çok şükür.
Bende ıslak mendili sonraki zaman için düşünüyorum. Pamuk aldım ıslatıp buz dolabı poşetine koysak olur mu? Gül suyu saf olarak mı tatlım ne marka aldın ve direkt mi sürüceksin hiç duymadım merak ettim. Ben genelde yüzümü siliyorum Gül suyu ile..Ben pamukla silmeyi düşünüyorum canım çantamıza kutu ve pamuk koydum gül suyu da koydum ıslak mendili 40 ı çıktıktan sonra kullanacağım
Önceden kaynatıp pamuğu ıslatsak buz dolabı poşetine koysak olur sanırım dimi?Ben ilk bebeğim de kaynamış su ile yapiyordum bi şişeye koyup suyu. Günlük kaynatmaya calisiyordum
Bende genelde üşütünce ishal oluyorum. Mağlummm hamileliğin son aylarında terleme ataklarıda başladıGece bile üzerimi örtmüyorum üşütüyorum muhtemelen canım ama olsun doğuma yormak daha tatmin edici şu an
En sevmediğim doktor tipi valla. Bebisi öğrendiğimde özel bir hastaneden randevu aldım. Muayene odasına girdim anlattım,geç bir ultrason bakalım dedi. Bebek iyi kalp atımı var 1ay sonra gel dedi. Niye geldin der gibi bir muamele hissettim. 1 dk ancak sürmüştür. Ben sormadan hicbirsey açıklamadı. Gıcık oldum ay
Belirli bir süre sonra düzene giriyorlar evet
Oyy ne güzel sen doğurdun bebisi düzene bile soktun,bir de ben dogursaydim
Onu sen bana sorrr 3 gündürrr ter akıyo heryerim hiç is etmedenBende genelde üşütünce ishal oluyorum. Mağlummm hamileliğin son aylarında terleme ataklarıda başladı
Ya zaten 4 taneyi zor yiyorum çok geliyoYok kız 5-6 tane ye bana doktorum direkt kendi söyledi adetinde
Totosunu silerkenmi yanii kaynatcaz suyu öyle silcez öylemi ilkkez duydum bende sanıyorum normal suyu kaba koyup ıslayıp silmekBen ilk bebeğim de kaynamış su ile yapiyordum bi şişeye koyup suyu. Günlük kaynatmaya calisiyordum
Ayyy bende öyleyim şıp şıp ıslanıyor üstüm hormonlar ve sıcaklar şu ay da bile yetti. Ağustos olsa napıcaktıkOnu sen bana sorrr 3 gündürrr ter akıyo heryerim hiç is etmeden
Evet kuzum suyu kaynatıp ıslatıyoruz pamuğu.. Ben daha önce duydum ama bilenlerden emin olmak istedimTotosunu silerkenmi yanii kaynatcaz suyu öyle silcez öylemi ilkkez duydum bende sanıyorum normal suyu kaba koyup ıslayıp silmek
Sormaaa iyiki diyorum haziranda geliyo bu ölmuştüm.benAyyy bende öyleyim şıp şıp ıslanıyor üstüm hormonlar ve sıcaklar şu ay da bile yetti. Ağustos olsa napıcaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?