Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayynebilimm çokta abartılıyorr gibi geliyo bana böyle şeylerr ya
Yeni yeni öğreniyorum her şeyi Ama kimden duysam ilk böyle yapılmış. Mesela bir yerde dinledim en iyisi su altında yıkayıp hafif dokunuşlarla yumuşak bir havlu ile dokundurarak sert bir şekilde olmadan silmekmiş.Pişik felanda olmuyormuş. Yaz ayı birde bizde bebeğe alışınca bence mantıklı geldi

Reactions: Jou
Bende sürekli değil arada gül suyu ile silerim dedim marka hatırlamıyorum canım pamukları ıslattın ya o gün kullanacaksın canım yoksa bakteri üretiyormuş yani kullandığın kadar ıslatacaksın

Bende sürekli değil arada gül suyu ile silerim dedim marka hatırlamıyorum canım pamukları ıslattın ya o gün kullanacaksın canım yoksa bakteri üretiyormuş yani kullandığın kadar ıslatacaksın
Aynen onu hiç hesaplamamışım en iyisi şişeye koyup anında ıslatıp kullanmak. Saolasın

Eskiden anneler boylemi ederdi sankiii olmadı temiz şişe su alırızz onlan yıkarızz böyle de abartılıyor gibi geliyo bana zaman zaman böyle şeyler çiktı
Tabiii yaz olunca yıkanması çok kolay olcak
Ohh serin serinn

Aslına baktığımız da kadının kendi de biraz kişilik olarak öyle gayet güleryüzlü bi insan normalde ilgisiz kesinlikle değil napam doğurma ya az kaldı mecburum ona

En önemlisi muayene odasına girip çıktığında seni memnun ve tatmin ediyorsa gerisi boş Güven önemli doktorda
Yani olağanüstü bi ilgi beklemiyorum yeterince orta halli ilgili çok ilgili doktorla hiç karşılaşmadım . Ha aile hekimimin hemşiresi kadar ilgili mi asla kız her hafta arıyor telefonla gel kan ver nasılsın vs vs

Gerçektenbakalım nasıl olacak kız karşılaşırız illa2650 bebeğin kilosu geçen haftayla aynıydı ama de çok takılma haftasına göre sıkıntı yok dedi hata payıda yüksek dedi aman artık sınır kiloları geçti ya dert etmiyorum bende salı bende gidicem nst ye belki önce orda karşılaşırız kız

Reactions: Jou
Biz gene 9 da nstye uğrayacaz kuzum sen kaçta ugrarsınn
Senden bugüne nasıl istedi benden hiç istemedi tahlillerii

Benimki de aynı valla 9 aydır onlayım bide evin dibinde hemen hastane o yüzden şu an değişmek istemşyorum başka birini kaldıramam iyi kötü onunla geçirdik herşeyi
Dogum vakti geldi zaten kuzum olumsuz bir şey getirme aklına her şey güzel olur inşallah

Tamam kuzum gelmiyor hala süt
Süt için dinlenmiş olman çok önemli. Bebek uyudukça yatıp dinlenmeye çalış ve sütün gelmediği için stres yapma. Bebeğine ten tene temasta çok etkili mutlaka günde 2 kez yap. Bir de sıcak duşta göğsüne masaj yap sabunsuz. Geriye kalan da düzenli beslenmek ve bol su tüketmek. Gelir inşallah canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…