Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben doğurdum şükürler olsun. Bebeğim gayet iyi fakat benim ağrılarım çok fena. Spinal oldum. Bu aşırı şiddetli ağrılar ne zaman geçer? ağrı kesici iğne yapıyorlar ama fayda etmiyor
Gözün Aydın hayırlı uğurlu olsun Ağrılarını doktoruna söyle canım.. bitter çikolata, sütsüz şekersiz kahve iyi geliyor ağrılara diyorlardı baş ağrısı için mi geçerli sadece bilmiyorum. İnşallah en kısa sürede ağrıların geçer

Hadii yaaa yememiz lazım yani boyna

Valla anlamadım kuzu bende mi öyle oluyor normaldemi öyle bilemedim çok emziremiyorum sürekli kendim sağıyorum az yiyincede öyle oluyor herhalde
Kızlar ya özellikle doğum yapanlar Bebişlerin altlarını temizlerken kaynamış su ile ıslatılan pamukla mı yapıyorsunuz?

Pamukla temizliyorum ama çeşmede sıcak suyla ıslatıyorum canım

Canim benim normal pozisyonu almadı maaleseff totosu terss doğsun şaplatacam zatenn
Normalde 18 hazirandı benim 1 hafta önden gittigim için tarihi erkene alındı sezaryen olcam gelecek cuma günü
Oyy yesinler canları nasıl isterse öyle geliyorlar resmen benimkinin pozisyonu da normal ama nasip neyse o oluyo işte kolay doğumlarımız olsun buraya yazınca rahatladım biraz

Hurma yiyorum birkaç gündür ama 8-9 tane yemek lazımmış hemen gidip yemeye başlıyım doktorum hiç öneride bulunmuyor sezaryen yapma yatkınlığı var zaten her fırsatta onu söylüyor bakalım kısmet
Hoşgeldiniz ben henüz doğurmadım öyüzden bilgi veremeyecegim ama maşallah bizimkiler de tam tersi hepsi mayıs annesi oldular
Hoş buldum teşekkür ederim bu seneki bebişler hızlı çıktı ya orda da nisan annesi çoktu

O sadece baş ağrısı için geçerli cnm
Ben yalnızca 3 bardak sade nescafe içtim
2.5 litrede su içtim
MaşaAllah Gram baş ağrısı olmadı bende

Önemli olan sıvı alımıymış zaten
1-2 bardak kafein yeterliymiş

Oyy yesinler canları nasıl isterse öyle geliyorlar resmen benimkinin pozisyonu da normal ama nasip neyse o oluyo işte kolay doğumlarımız olsun buraya yazınca rahatladım biraz
Vallahaa nasip nasılsa öyle geliyolar canım yaa
Iyi yaptınn rahatladın

Abooo yandık desenee
6 ay diyet yok bize
Yalnizzz bugüne kadar indimi heryerin

Kızlar ya özellikle doğum yapanlar Bebişlerin altlarını temizlerken kaynamış su ile ıslatılan pamukla mı yapıyorsunuz?
Ben pamukla silmeyi düşünüyorum canım çantamıza kutu ve pamuk koydum gül suyu da koydum ıslak mendili 40 ı çıktıktan sonra kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…