Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben çeşme suyunu kaynatiyordum sonra bi büyük şişeye koyuyordum oda ısısında falan da olsa pamuğa döküp siliyordum kimisi ıslatıp bi kaba koyuyor ordan kullanıyor herkesin yonetemi farklı
Öyleede bakteri üretir hiç yapmamm kaba ıslak koymaya 40 gune kadar yapsan yeter bunu zaten sonra yenidogan ıslak mendillere geçerizz
Ben temiz su şişesiyle getircem hastaneye evdede kaynar su edip yaparım

Doguma yakin bi enerji geliyomus ztn, buna yuvalama evresi deniyomus, programda yaziyodu

Ben bunu yazana kadar da nişanin gelmis ztn hadi hayirlisi olsun bakalim cabucak gelsin bebis

Kızlar az önce konu açtım bebegin kilosu hakkında sordum normal dogum yapabilirmiyim diye.
Doktor 3400 gram deyipte bebegin 2700 gram dogdugu oluyormus ben şok oldum bukadar farkedecegini düşünmüyordum
Bu kadar çok farketmez 200 -250 gr farkeder bence bana 3.200 dedi dr doğduktan sonra 3.500 çıktı ama şöyle şiş doğuyolar mesela bugün çocuk dr kontrol etti aynı şuan doğduğu kiloda gayet iyi doğum kilosuna ulaşmış dedi ya kilo çokta önemli değil sürekli emzirmek inanılmaz önemli

Öyleede bakteri üretir hiç yapmamm kaba ıslak koymaya 40 gune kadar yapsan yeter bunu zaten sonra yenidogan ıslak mendillere geçerizz
Bende ilk bebeğim de 40 ı çıkana kadar kaynatıp yaptım sonra normal içme suyuyla devam bi müddet sonra da yeni doğan ıslak mendille devam ettim 1 yaşına kadar pamuk kullanmak zor hele ki ek gıdadan sonra Bu bebeğim de de 40 çıkana kadar su pamuk inşallah

Eveett okadarda gerek yok aslındaa 1 yaşina kadar temiz su bile çok kız dayanmazz biz zaten çok su içiyoruz ay bitmeden 2 damacana bitiyo yani
Okadarıda titiz etmeye gerek yok zaten kremini sürüyorsun millet bukadar ince yaptığını ben hiç duymadım

Sen oraya gerçekte doğum olucak tarihi girdin o zaman Neden o zamana ayarladılar herhangi bir sebebi var mı?
Ben bi yere bişi girmedim kız takvim makvim de yapmadım fotuma da çok sonra geldim zaten Riskli gebelik o yüzden erken doğurtcaklar beni daha önce kaybım var riske atmıyorlar.

Ay evet damacana fiyatı uçtu zaten o yüzden çeşme suyunu kaynatmak daha iyi bende ilk 3 ay yaptım sonra ıslak mendille Herkes farklı ya ama ben 40 güne kadar çok hassas olduklarını düşünüyorum ciltleri pamuk gibi narin oluyo çünkü minnakların

Aynennn öylee 40 gune kadarr edilmesi gerekk hassas vücutla ciltlerr ondan sonrasını hallederizz zaten yanii zaten bayramda istanbula gitcez oralarda bide suyla uğraşılmazz yanii

Ayy sorma zaten su da zamlandı gittikçe batırdılar bizi

Doguma yakin bi enerji geliyomus ztn, buna yuvalama evresi deniyomus, programda yaziyodu

Eki Görüntüle 3074108

Ben bunu yazana kadar da nişanin gelmis ztn hadi hayirlisi olsun bakalim cabucak gelsin bebis
Ben iki gündür temizlik yapmaktan helak oldum ya, oturamiyorm yerimde icim içime sığmıyor,gecede ağrılar başlıyor tabi yorgunluktan

Canım benim ilkinde de sütümün gelmesi uzun sürdü 45 gün mama takviye verdim sonrasında kesmiştim sendeki gibi.Bunda ilk gün biraz azdı ertesi gün normale döndü.Çok şükür dünden beri şimdilik bir sorun yok.Inşallah seninde hemen olur.

Bugün yaptığım hareketler işe yaradı galiba az önce benden bir şey geldi yine akıntı diyerek tuvalete gittim ki ne göreyim,nişanım gelmiş
İnşallah doğumda yakındır
Ahahahah alemsin Ama sen daha önce yaşadığın için sakin karşıladın Benimde geldi ana dedim bu mu oluyor ki Hemen doktora yazdım internetten arattım

Su soğuk olunca hoşlarına gitmiyor kettle al yanına:) Ben çay makinası götürdüm kahve cay yapıp yapıp içtik mis gibi.Iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…