Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Onuda düşündüm evde belki öyle devam ederim. Damacanada bakteri üremesine çok müsait içerisine hortum vs girdiğinden.. Altını yıkayabilirim belki.. Bakalım yaşayarak görücem Tabi herkesten fikir almakta önemli

Ay 1 yaşa kadar zor olur dediğin gibi 40 çıkana kadar ideal

Ay çok sevindim canım ya , darısı bana inşallah ikinci de daha çabuk süt gelir diyorlar da tabi yine de nasip,sana da bol süt diliyorum

Kızlar bugün başıma gelenleri anlatmak istiyorum. Dr kan sulandırıcı iğneyi beta değeri 1000 e ulaştığında başlamam gerektiğini söyledi dolayısıyla 2 günde bir betayi takip etmem gerekti. Bugün gazım var diye acile gittim hem kan vereyim hemde belki ilaç yazar dedim. Acil doktoru benden ultrason da istedi. Ultrasonda tabi bebek daha çok küçük görünmedi ama bir kist görünmüş içinde sıvı olan bir kist. Sonuçlar gecikince eve gittim acilden aradılar korktum koşa koşa gittim hemen beni kırmızı alana yönlendirdi doğumhanede ki acil doktor daha iyi bilir kesinlikle ertelenmez hemen git dedi. Size ne diyim titreye titreye gittim korkumdan. Doktor baktı tekrar ultrason çekti bebeğin görünmesi için erken dedi ama o kist dediği bebeği besleyen kese 99% dedi ki zaten sadece 2mm kist de olsa tehlikeli olma olasılığı çok düşüktür dedi. O zaman rahatladım biraz. Ama bilemedim o kese bebeğin kesesinden daha mi büyük ki bebek görünmüyor da o kese göründü anlamadım !! Aynı durumu yaşayan var mı ? Merak ediyorum

Bu arada pazar günü beta değerim 29.3 tü salı günü 81 e çıktı bugün cuma günü 450. Sizce iyi mi ilerlemesi ?

Eli kulağında az kaldı seninde canım

Kisti falan bilmiyorum da değeriniz güzel artıyor

Bugün yaptığım hareketler işe yaradı galiba az önce benden bir şey geldi yine akıntı diyerek tuvalete gittim ki ne göreyim,nişanım gelmiş
İnşallah doğumda yakındır
Ayyyy ne zamana geliyor acabaaaaa
Kızlar az önce konu açtım bebegin kilosu hakkında sordum normal dogum yapabilirmiyim diye.
Doktor 3400 gram deyipte bebegin 2700 gram dogdugu oluyormus ben şok oldum bukadar farkedecegini düşünmüyordum
Benim de nisanda doğum yapan akrabama doğumdan hemen önce 3 kilo dediler doğdu 2300 mü 2400 mü ne oldu
sweetgirlcandy benim de sezeryan tarihim belli oldu ,Allah izin verirse 06.06 ,hepimiz sağ salim atlatalim bu süreci inşallah
Anaaaam hadi hayırlı olsun amiiin amiiiin

@Jou elektrik süpürgesi sesi canım :)
Ay canım sakın alistirma sonra varya hep onunla uyumak istiyorlar ayyyy ne çektim ben biyere gidersin onsuz uyumaz zar zor vazgecirdim 3 gece berbat geçerek unutturdum çok kurtarıcı ama hep onunla uyumak istiyorlar uyurken bile o süpürge sesi çalardı

Vallahi sabahlara kadar vin vinnnn kafayı yemiştik bizde , gerçekten bağımlılık yapıyor artk onsuz uyuyamıyodu ,biz de zor biraktik

Cok yorulmayin kendinize de hal birakin doguma gircek güc kuvvet lazim
Evet evet çok haklısın ama sanki stresin dışa vurumu bu,yerimde duramıyorum resmen,eşim de diyo yeter artk diye korkuyor bu kadına birşey olacak diyoama kimse yapmasn benim gibi bel boyun ağrılarım bitmiyor

Ayyyy ne zamana geliyor acabaaaaa

Benim de nisanda doğum yapan akrabama doğumdan hemen önce 3 kilo dediler doğdu 2300 mü 2400 mü ne oldu

Anaaaam hadi hayırlı olsun amiiin amiiiin
Evet baya farkedebiliyor demekki ay hayırlısı olsun hicbirseyi kafaya takamam artık son günlerimi güzel gecireyim amann ister normal olsun ister sezaryen ne yapayım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…