Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağol kuzum, amin amin , vallaha heyecanli bekleyişler
Bilmiyorum ki sweet bu gece heyecandan uyuyamam Daha önce de nişan nasıl bir şey tecrübem yoktu aslında ama gelirken hissettim. Baktigimda çamasirimda esnek seffafa yakin renkte içinde kahverengi lekesi vardı baya da fazla ve koyu kıvamlı bir şeydi peçeteyle kolayca alabildim,akıntı kadar sıvı bulaşan kıvamda değildi. Bu yüzden emin oldum nişan olduğuna.

Bebeğin iri mi canım ,ben konuyu kaçırmışım galiba sorun nedir?
Evet biraz iri bir bebekmiş suyu da fazla olunca iri olduguna karar verdi doktorum 37+5 haftalığım şuan bebegim 3400 gram mış bana biraz fazla geldi 40. Haftaya kadar daha da alırsa normal dogum yapamaz mıyım acaba diyordum da, ölçümler yanlış çıkabiliyormuş

Rahim ağzı uzunluğuna baktımı doktor hiç bi sinyal yokmu
Bugün de bakmadı maalesef
Gün belli değil kuzum normal bekliyoruz dedi açıklık başlamış
Maşallah ne güzel kaç cm açılma
Hayırlı Cumalar güzel anneler ❤
Bugün yine sancılı geçiyor benim,bir de ishal olmuşum yine bir gün ve ben doğumu bekliyorum
Hayırlı cumalar tatlım. Bi gün yine sen ve ben doğumu bekliyoruz
Kızlar ben doğurdum şükürler olsun. Bebeğim gayet iyi fakat benim ağrılarım çok fena. Spinal oldum. Bu aşırı şiddetli ağrılar ne zaman geçer? ağrı kesici iğne yapıyorlar ama fayda etmiyor
Ooo maşallah gözünüz aydın
Ayyy canım senin bu hastanede tomarla alıyor parayı. Sezeryansa nasıl oluyor da 1 gecede çıkarıyor yaaa aşırı yanlış
Kızlar epizyotomi kesigi için lokal anestezi uyguluyorlar mı acaba? Varmı daha önce normal doguran?
Tabii ki iğne ile uyuşturup öyle dikiyor hissetme falan yok
Peki benim bi sorum olacak. Hani su içmen yeterliydi rezene falan sütün fazla olması için . Öyle olmadı ya. Dün yemek az yedim sütüm hemen azaldı. Ne kadar çok yersem okadar çok sütüm oluyor
Yani 2. Oğlum da ben bi gün sadece oruç tutmayı denedim. Sütüm yarı yarıya azaldı. Aman ha yemene içmene dikkat et kuzum bol sütün olsun
Bugün yaptığım hareketler işe yaradı galiba az önce benden bir şey geldi yine akıntı diyerek tuvalete gittim ki ne göreyim,nişanım gelmiş
İnşallah doğumda yakındır
Neeeeeyyyy kızzzzz beni yalnız koyma buralarda

Lekeli koyu ve esnek kıvamlı şeffaf renkte bir şey geldi nişan olduğuna emin oldum ama bilemiyorum. Dogum ne zamana başlar ki nişanım geldiyse belki yetisirsin bana kız dur

Evet evet çok haklısın ama sanki stresin dışa vurumu bu,yerimde duramıyorum resmen,eşim de diyo yeter artk diye korkuyor bu kadına birşey olacak diyoama kimse yapmasn benim gibi bel boyun ağrılarım bitmiyor
Evt evt temizledikce topladikca iyi geliyo insana aslinda dinlenince de agriyo ztn oramiz buramiz, bu son ay zormus gercekten

sweetgirlcandy canım bugün kontrolüm vardı unutmamışsın iki gözümün çiçeği
Bende Zekta1 gibi başlayayım "bi gün ben yine doğuramadan eve dönerken..."
Bebiş 3400gr 51cm olmuş.
Suyu çok fazla sadece
Onun dışında her şey normal
Nstde 2 tane sancı çıktı ama dr kaale almadı yine. Bunlar yeterli değil dedi. Kendi sancıların sıklaşsın öyle başlasın doğum dedi biz müdahele etmeyelim dedi. Rahim uzunluğuna da açıklığa da bakmadı. Tamam bende doğalcı bi insanım ama bu daktır tam doğal tutkunu çıktı
Bekliyciiiizzz yani kızlar

Lekeli koyu ve esnek kıvamlı şeffaf renkte bir şey geldi nişan olduğuna emin oldum ama bilemiyorum. Dogum ne zamana başlar ki nişanım geldiyse belki yetisirsin bana kız dur
Bekleeee beniiiiiii
Nişan doğumun başladığını göstermez o sadece rahim ağzındaki mukusu atmıştır

Benim daktırın benzeri sana denk gelmiş desene . Kendi ağrınla gelirsin inaşlalh diye diye yolluyor beni sürekli

Maşallah kuzuma artar belki o sancı deseydin

Ay bana da beyaz geliyor kıvamlı nişan mı ki o

Evet canım ölçümlere güven olmaz aynı gün başka doktora gidince bile farklı kilo çıkabilir,çok da iri gibi değil sanki ama son haftalar daha az alıyor bence bebeklerd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…