Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben coktan başladım ya sürmeye
Zor zor kuzuu nasil herkes ameliyat olur siser sonr aiyileştikçe iner buda öyle birşeyy kadın olmak çokzor
Bmde öncesinde surdm hep suan bi kutu bitti incia dan dibini siyiriom ama ikinciyi baska bisi alaym diyorm. Arkadasm kremleyp hep strec koparp koymus dunden beri onu denedm yumusak tutuyor en anzdan kuruyup gerilmjyor ama olmadi gümüş kapak bakp alcaz

Reactions: Jou
Kızlar, bgn en korktuğum şeylerden biri olan çatı muanemi oldum. Acıyacak diye kendimi o kadar şartlamışım ki doktor muane ederken hemşirenin kolunu sıktım sıkı sıkı ama hiiiç acımadı valla, acımayınca da ayrı bir şok oldum açılmam yokmuş belki onun icin acımamıştır bilemedim benim gibi korkan varsa korkmasın diye yazmak istedim

Evettt amaa suyum fazla diye fazla almiş gözüktü 8 kilo almiş oldum
Benim de suyum çok fazla. E biz doğumdan sonra hepsini veririz kiiii o zamaaann
Ne yaşamış acaba o kadar
Yok kuzu bence doğurmadı hamile günlüğünde günü dolduğu için bence sistem kendiliğinden doğurmuş moduna aldı. Ama inşallah en kısa sürede doğumu olur sağlıcakla Bugün kontrole gidecekti.
Aaaa hiç aklıma gelmedi bak senin dediğin gibiymiş
Yok kızlar doğurmadım bugün. Ama 5 güne kalmaz dedi doktorum gelmesi yakın insaallah şimdi eve geldim
Kızzz
Doktor ne dedi ne dedi anlatsana çabuuuuk
Açılma sancı vs var mı

Hadi geçmiş olsun canım
Yok açılmayla alakası yok acımanın
Ben defalarca oldum. Acı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen yine de canım yandı her seferinde
Demek ki sen çok rahat normal doğurursun

Masallaj hepinizin günü belli biz daha 35+4 Haftadayız 2 haziranda randevumuz var özelden devlete gectim. Devlet tıklım tıklım bir ay önceden aldıgım randevuyla gideceğim yine. Kendimi normal doğuma o kadar odakladım ki hic diğer türlü evrene mesaj göndermiyorum bile sizin de gününüz belli masallah. Size baktıkça imreniyorum ben tam haziran annesi olacağım herhalde benim gibi 36 isleyen yok mu ya hepiniz karnınız burnunuzdasınız. Utanmamıslar bide mayısta doğuranlar var ayıp

Kızlar doktordan geldik
Benim kız sarılıktı iyice düşmüş değeri
Şuan 8.2 çok şükür

Salı günü işitme testi var sağ kulağı normal sol kulağı normal değil çıkmıştı önceki testte
Salı günü tekrar bakılacak
Onuda bir atlatsaydık hayırlısıyla

Birde benim bebiş hem anne sütü hemde mama alıyor biberonla.
Mamayı sarılık yüzünden günde bir max 2 kez veriyorum. Çünkü sütüm de yeterli gelmiyor henüz
Ve meme reddi yaşanmaya başlayacak gibi duruyor
Doktor bugün biberonu bırak ya şırıngayla yada kalık biberonla besle dedi

Ben çok istedim epidural ama yapmıyormuş. Sen şanslısın amin inşaAllah ikimiz içinde kuş gibi hafif bir doğum olur.

Hemde fazlasıylaa

Çatı muayenede acı oluyor mu oluyosa normal doğum da zorlaniyo musun normalde? Hiç bilmiyorum bunları ilkte sezeryan olunca

Hiç bilemiyorum ki, normal doğumda her türlü zorlanıyorsundur tabi ki önemli olan açılmanın çabucak ilerlemesi ve doğumunun çabucak olması bence. Çatı muanesinin acılı gectigini soyleyen de var acısız gectigini soyleyen de. Benim ilk cati muanemdi ve sadece doktorun parmak sokup cikarmasi disinda bir sey hissetmedim. Artik her hafta alttan bakıcam dedi belki bu muanede zorlamamistir bakalim haftaya nasıl olacak :)

Haaa öyle bi emeykiii sıpa demekkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…