Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ne kadar bekledin canım nişandan sonra? Düzensiz ağrılarım var ama düzene girince gidicem hastaneye
Haber edebiliyorsan canım doktoruna haber et. Bana öncesinde doktorum nişanın gelirse korkma bel, kasık ağrısı, sertleşme, düzenli kasılma veya su gelirse banyonu yap gel demişti. Ben yinede nişan gelince haber ettim. Kontrollerim 3 güne düştü

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla geldi çok şükür bebeğin kilosunda ultrasona göre sapma çok oldu mu acaba

Bende evde rahatça gecirmek istiyorum hastane ortamı ne kadar kontrol altında olsan da bunaltıcı olabiliyor tabi bi sancim suyum gelirse hemen hazırlanıp çıkarım insallah

Doğum yapanlardan bir fikir istiyorum. Kızlar hastane çantanızda neleri kullandınız en çok neye ihtiyaç duydunuz. Fazladan bişi varsa çıkarmak istiyorum
Göğüs pedini az al mesela ben ilk doğumda doldurmuşum gereksiz şimdi 3 4 çift aldım sadece. Bebek bezi 1 paket alan var oda saçma 10 tane yeter bence. Daha sonra bebeğe kiyafetide abartmadim bu defa çünkü zaten 1 veya 2 gün kalırsın en fazla çocuk kirletmiyo bile üstünü ama nolur nolmaz 3 takım bence normal. Ben birde bu defa mama kaşığı aldım sütümü verirsem sağıp 2 3 damla bile olsa

Canım hayırlı olsun bebiş nasıl sen nasılsın neler yaşadığını sende kısaca anlatırsın artık bize
Teşekkür ederim canım
Malum cuma akşamı nişanım gelmisti. Dün gece düzenli sancilarım başladı. Evde 3 dakikada 1 gelene kadar bekledim. Hastaneye geldigimizde 7cm acilmam vardı. 1saati biraz geçe dogum gerçekleşti. Dikiş yok. 3,750gr doğdu tosunum.
7dakikada ikinma aşaması sürdü. Sürekli ağlayan,memeyi zor tutan bir bebeğim var şu an

Yaaaa maşallah ne güzel bir doğum olmuş

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Ya şu kolay doğum bizlere de nasip olsun inşallah canım çok sevindim ee Jou Bi sen kaldın Bi ben bence

Çok sevindim. Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın, bebeğinizin yolu hep açık olsun. Sağlıkla inşallah. Süt için kimseyi dinlemeyin, stres olmayın. Bol su içip denemeye devam. Uyuyabildiğinizde uyuyun biliyorum zor ama biri bebeğin başındayken 2 saat uyusanız kar. Zaten 2 saatte bir doyurmak gerektiğinden insan çok uyuyamıyor. Siz kendinizi ne kadar rahat ettirirseniz bebek de o kadar rahat eder.

Aaa hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıklı bir hayat diliyorum tontişe.

Vay beee resmen kaya kaya gelmiş senin bebek doktor 7 cm acilman olmuş dese sevincten kafayı yerim heralde nasıl geçti peki kac cmden sonra zorlamaya başladı seni, epiduralsiz oldu sanırım

Bu arada gözün aydın canım, darısı bekleyenlerin başına

Yaaa çok iyi ne güzel hep istediğim doğum şekliydi maşşallah bebişe bizimki bir aydır öyle meme için ağlıyor ama tutmuyorda zamanla düzelir inş :)

Anladımm canımm demekki sancı falan olması gerekir boyle anlamamıştım

İyi bari göğüs pedini bende 4 tane aldım, 3 tane 5 Li takım yaptım, extra 1 tulum ve 2-3 zıbın koydum, 7 ağız mendili 2-3 çorap koydum bebek için 10 tane bez koymuştum az gelir mi diye bir 10 tane daha koymuştum onu çıkarayım o zaman. Battaniye (3), müslin bez (1) tane koydum. Şu kaşıklı anne sütü verilen şeyden koydum (kaynattım ılık suda yıkayın yazıyordu ama bişi olmaz heralde )

7 cm mi maşallahhh kuzum iyi açılmış gitmişsin ıkınma zor mu ya o durumda bebişede bir maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…