- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.254
- 333
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #59.841
Hayırlı olsun canımmmKızlaaaaaar ben geldiiiiim
Çatır çatır doğurdum diyom bizimkilereiyiyim birazdan ayrıntıları yazcam
Kız bura yazdım o kadar kaçırdın demekkiHaaaa hadi yaaa o zaman bildiğime iyi oldu
Ne zaman oldu kızzzz anaaağğğğ hiç habrr vermedin hastanedeyim falan diyeeeSelam kızlar sonunda bebisimi bende kucağıma aldım
Hahahaha ederim tabiiKız bura yazdım o kadar kaçırdın demekkiağrın, kasılma veya su gelmesi lazımmış kuzum. Ama sen nişan gelirse haber et yinede doktoruna
Hayirli olsun sağlıkla buyut bol bol sutlerin olsun insallah, pat diye geldi minnos, boylesi daha iyi oldu aslinda planlanan gün olsaydi basima neler gelick diye dusunmekten heyecandan daha cok gerilirdin, seni dusunmus minikEveet gelelim şimdi olayakalp atışı var ama sabit bi çizgi çiziyor nst de dediler. Onun için alalım hemen sezeryana dedi doktorum.
Damar yolumu anestezistler açtı çok şükür korktuğum gibi olmadı. Aynı şekilde sonda da uyuşunca takıldı. Belden vurdukları iğneyi bile 3.de ancak vurabildiler artık o da damar yolu gibiymiş heralde bişey dediler de anlamadım o ara stres ve korkudan. Uyuştuktan sonra asla ve asla dokunmalarını bile hissetmedim. Sürekli Rabbi yessir okudum. Bebek hemen çıkıyor zaten dikim aşaması biraz sürüyor.
Hemen odaya geldim yeme içme yok 6 saat. 6 saat sonunda kalkış ve sadece sıvı şeyler içiliyor gaz çıkana kadar.
İlk kalkış benim için zor oldu ağladım ama kişiden kişiye değişiyor karşımda benden önce olan gayet rahat kalkıp yürümüş.
Yürürken çok acı oluyor yatağın etrafındaki demirlerden destek alınca bi tık daha iyiydim. Sadece bu kısım beklediğim gibi olmadı
2 saatte bir göğsümü tutturup arkasından mama veriyoruz. Sütüm yok ama sıkınca hafif damla şeklinde geliyor gibi.
Anestezi uzmanı 10 gün boyunca yatarken düz yatacaksın, günlük 5 litre su, 4 5 adet kahve ve 2 3 bitter çikolata yiyeceksin dedi. Sanırım bu kadar diyeceklerim
Bu haziran bebeleri afacan cikti pat diye geliyolar, hayirli olsun saglikla buyut bol bol sütler olsun insallahSelam kızlar sonunda bebisimi bende kucağıma aldım
Ben en cok gordugunde ne hissettin agladin mi bebik ne yapti disari cikinca falan onlari merak ediyorumŞu an çok yorgunum dinlenir dinlenmez tüm detayları anlatcam inşallah öptüm hepinizi
Ay harika sahane bi dogum olmus buTeşekkür ederim canım
Malum cuma akşamı nişanım gelmisti. Dün gece düzenli sancilarım başladı. Evde 3 dakikada 1 gelene kadar bekledim. Hastaneye geldigimizde 7cm acilmam vardı. 1saati biraz geçe dogum gerçekleşti. Dikiş yok. 3,750gr doğdu tosunum.
7dakikada ikinma aşaması sürdü. Sürekli ağlayan,memeyi zor tutan bir bebeğim var şu an
Amiiin bende variiimYa şu kolay doğum bizlere de nasip olsun inşallah canım çok sevindim eeJou Bi sen kaldın Bi ben bence
Hahahaha yokk asıll baya konuşmalar olcakk gazdı uyumuyordu durmuyorduuHayirli olsun sağlıkla buyut bol bol sutlerin olsun insallah, pat diye geldi minnos, boylesi daha iyi oldu aslinda planlanan gün olsaydi basima neler gelick diye dusunmekten heyecandan daha cok gerilirdin, seni dusunmus minik
Bu haziran bebeleri afacan cikti pat diye geliyolar, hayirli olsun saglikla buyut bol bol sütler olsun insallah
Ben en cok gordugunde ne hissettin agladin mi bebik ne yapti disari cikinca falan onlari merak ediyorum
Ay harika sahane bi dogum olmus buepidural falan yoktu dimi tamamen normal dogum, hay masallah sana da bebise de
Amiiin bende variiimBende normal dogum bekleyip korkudan ödü patlayanlardanim
Daha cok var galiba dogurmayan, bnm 26 haziran diyo benle beraber bikac kisi daha vardi o gunlerde ama erken gelirler bu bebikler de heralde
Kizlar dogurunca kimse kalmadi deyip buralari terketmeyin he
Ayy maşallah gözün aydınTeşekkür ederim canım
Malum cuma akşamı nişanım gelmisti. Dün gece düzenli sancilarım başladı. Evde 3 dakikada 1 gelene kadar bekledim. Hastaneye geldigimizde 7cm acilmam vardı. 1saati biraz geçe dogum gerçekleşti. Dikiş yok. 3,750gr doğdu tosunum.
7dakikada ikinma aşaması sürdü. Sürekli ağlayan,memeyi zor tutan bir bebeğim var şu an
Hayırlı olsunnTeşekkür ederim canım
Haziranın ilk haftasını atlatabilirsek kalanlar olarak bir liste yapalım yalnız hissetmeyizAmiiin bende variiimBende normal dogum bekleyip korkudan ödü patlayanlardanim
Daha cok var galiba dogurmayan, bnm 26 haziran diyo benle beraber bikac kisi daha vardi o gunlerde ama erken gelirler bu bebikler de heralde
Amin sağ olunYaaaa maşallah ne güzel bir doğum olmuş
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
Amin sağ ol canım darısı size artıkHangi ara hiç haber de vermedinhayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini e detaylar Nerde
İnşallah sizlerde çabucak dogurursunuzYa şu kolay doğum bizlere de nasip olsun inşallah canım çok sevindim eeJou Bi sen kaldın Bi ben bence
Teşekkür ediyorumAaa hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıklı bir hayat diliyorum tontişe.
Benim son 1 hafta çok ağrılı geçiyordu zaten. Dün de ara ara ama düzensiz şiddetli sancılar giriyordu. O zamanlar açılmaya başlamış galiba çünkü gece birden çok şiddetli başladı sancilarım evde 2 saat oyalandim maksimum,2 saatte birden 7 cm olmamıştır diye düşünüyorum. 6dan sonrası zorlu baya ama sürekli gececegini ağrıların beni bebeğime daha çok yaklaştırdiğıni düşündüm,epiduralsiz oldu. Çok teşekkür ederim darısı bekleyen hamile annelerimizin başına inşallahVay beeeresmen kaya kaya gelmiş senin bebek doktor 7 cm acilman olmuş dese sevincten kafayı yerim heralde nasıl geçti peki kac cmden sonra zorlamaya başladı seni, epiduralsiz oldu sanırım
Bu arada gözün aydın canım, darısı bekleyenlerin başına
İnşallah canım,hastaneyi inletiyor sesi ama tutturmakta çok zorlanıyorum:)Yaaa çok iyi ne güzel hep istediğim doğum şekliydimaşşallah bebişe bizimki bir aydır öyle meme için ağlıyor ama tutmuyorda zamanla düzelir inş :)
Ikinma zor ama normal doğumun en sevdiğim zamanı diyebilirim. Sancı çekme kısmı daha zorlayıcı7 cm mi maşallahhh kuzum iyi açılmış gitmişsinıkınma zor mu ya o durumda bebişede bir maşallahhh
Verecek gibi olmadı ki kuzum,sizlerin duasiyla gitmeyi çok isterdim ama baya şiddetli sancilarla gittim hastaneye gözüm bir şey görmedi o anNe zaman oldu kızzzz anaaağğğğ hiç habrr vermedin hastanedeyim falan diyeee
Çok teşekkür ederim,evet epiduralsiz olduHayirli olsun sağlıkla buyut bol bol sutlerin olsun insallah, pat diye geldi minnos, boylesi daha iyi oldu aslinda planlanan gün olsaydi basima neler gelick diye dusunmekten heyecandan daha cok gerilirdin, seni dusunmus minik
Bu haziran bebeleri afacan cikti pat diye geliyolar, hayirli olsun saglikla buyut bol bol sütler olsun insallah
Ben en cok gordugunde ne hissettin agladin mi bebik ne yapti disari cikinca falan onlari merak ediyorum
Ay harika sahane bi dogum olmus buepidural falan yoktu dimi tamamen normal dogum, hay masallah sana da bebise de
Teşekkür ederim,İnşallah sizleride Rabbım bir avazda kurtarsınAyy maşallah gözün aydıninşallah bende dikişsiz kurtulurum ya ne güzel rahat doğum olmuş darısı bizlere
Cogumuz acemiyiz ztn ilk bebek, buralarda sorup dururz artikHahahaha yokk asıll baya konuşmalar olcakk gazdı uyumuyordu durmuyorduu
Doguranlar dogurmayanlar anca beraber kanca beraber, tecrubeye ihtiyac var bnm ilk bebek hicbse bilmiyoomHaziranın ilk haftasını atlatabilirsek kalanlar olarak bir liste yapalım yalnız hissetmeyiz
Seninki 3 haziranda dimi canım normal olmazsa benimki de bence öyleAmin inşaallahhh Bence bizz sakin sakinn gidelimm kuzumm hiç kimseyii şimdi panik etmeyelimm
Bende normali bekliyorum gece hiç rahat değildim heralde doğurmuyorum dedim ama yok sabah rahatladımHayirli olsun sağlıkla buyut bol bol sutlerin olsun insallah, pat diye geldi minnos, boylesi daha iyi oldu aslinda planlanan gün olsaydi basima neler gelick diye dusunmekten heyecandan daha cok gerilirdin, seni dusunmus minik
Haziran anneleri topiginin sahibesini de kaptırdık mi simdi mayisaEveet gelelim şimdi olayakalp atışı var ama sabit bi çizgi çiziyor nst de dediler. Onun için alalım hemen sezeryana dedi doktorum.
Damar yolumu anestezistler açtı çok şükür korktuğum gibi olmadı. Aynı şekilde sonda da uyuşunca takıldı. Belden vurdukları iğneyi bile 3.de ancak vurabildiler artık o da damar yolu gibiymiş heralde bişey dediler de anlamadım o ara stres ve korkudan. Uyuştuktan sonra asla ve asla dokunmalarını bile hissetmedim. Sürekli Rabbi yessir okudum. Bebek hemen çıkıyor zaten dikim aşaması biraz sürüyor.
Hemen odaya geldim yeme içme yok 6 saat. 6 saat sonunda kalkış ve sadece sıvı şeyler içiliyor gaz çıkana kadar.
İlk kalkış benim için zor oldu ağladım ama kişiden kişiye değişiyor karşımda benden önce olan gayet rahat kalkıp yürümüş.
Yürürken çok acı oluyor yatağın etrafındaki demirlerden destek alınca bi tık daha iyiydim. Sadece bu kısım beklediğim gibi olmadı
2 saatte bir göğsümü tutturup arkasından mama veriyoruz. Sütüm yok ama sıkınca hafif damla şeklinde geliyor gibi.
Anestezi uzmanı 10 gün boyunca yatarken düz yatacaksın, günlük 5 litre su, 4 5 adet kahve ve 2 3 bitter çikolata yiyeceksin dedi. Sanırım bu kadar diyeceklerim
Gözünüz aydın, güle güle büyütün inşallahTeşekkür ederim canım
Maşallah barekallahTeşekkür ederim canım
Gözün aydın canıım tebrik ederimSelam kızlar sonunda bebisimi bende kucağıma aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?