Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlaaaaaar ben geldiiiiim

Çatır çatır doğurdum diyom bizimkilere iyiyim birazdan ayrıntıları yazcam
Hayırlı olsun canımmm 1 Hazirana kadar ne olacak diye düşünmene fırsat kalmadan nst ye diye gidip doğurdun ne güzel maşaallah bebek nasıl ne hissettin oraları anlatmadın müsait olunca biraz bahsetsen...

Hayirli olsun sağlıkla buyut bol bol sutlerin olsun insallah, pat diye geldi minnos, boylesi daha iyi oldu aslinda planlanan gün olsaydi basima neler gelick diye dusunmekten heyecandan daha cok gerilirdin, seni dusunmus minik
Selam kızlar sonunda bebisimi bende kucağıma aldım
Bu haziran bebeleri afacan cikti pat diye geliyolar, hayirli olsun saglikla buyut bol bol sütler olsun insallah
Şu an çok yorgunum dinlenir dinlenmez tüm detayları anlatcam inşallah öptüm hepinizi
Ben en cok gordugunde ne hissettin agladin mi bebik ne yapti disari cikinca falan onlari merak ediyorum
Ay harika sahane bi dogum olmus bu epidural falan yoktu dimi tamamen normal dogum, hay masallah sana da bebise de
Ya şu kolay doğum bizlere de nasip olsun inşallah canım çok sevindim ee Jou Bi sen kaldın Bi ben bence
Amiiin bende variiim Bende normal dogum bekleyip korkudan ödü patlayanlardanim
Daha cok var galiba dogurmayan, bnm 26 haziran diyo benle beraber bikac kisi daha vardi o gunlerde ama erken gelirler bu bebikler de heralde
Kizlar dogurunca kimse kalmadi deyip buralari terketmeyin he

Hahahaha yokk asıll baya konuşmalar olcakk gazdı uyumuyordu durmuyorduu

Ayy maşallah gözün aydın inşallah bende dikişsiz kurtulurum ya ne güzel rahat doğum olmuş darısı bizlere

Hayırlı olsunn öyle güzel anlatmışsın ki çok kolaymış gibi geldi şu an. Yalnız 4. çocukta iyi cesaret 3 dakikaya kadar beklemişsin ben cesaret edemezdim daha hızlı ilerliyor diyorlar ya iyi yolda filan olmamış

Merhaba hanımlar. Ben de Haziran annesi olacağım. Sezaryen tarihim 29 haziran ama bebeğim doğum kanalına inmiş. Leğen kemiğimde duruyormuş. Doktor aşağıda dedi .ama nst de sancı da çıkmadı, rahim ağzında açıklık da yok .sizin doğum kanalına girdikten sonra ne kadar surede doğdu bebeğiniz? Doğum kanına girmesi bu haftalarda normal mi onu da bilmiyorum

Haziranın ilk haftasını atlatabilirsek kalanlar olarak bir liste yapalım yalnız hissetmeyiz

Yaaaa maşallah ne güzel bir doğum olmuş

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
Amin sağ olun
Hangi ara hiç haber de vermedin hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini e detaylar Nerde
Amin sağ ol canım darısı size artık
Ya şu kolay doğum bizlere de nasip olsun inşallah canım çok sevindim ee Jou Bi sen kaldın Bi ben bence
İnşallah sizlerde çabucak dogurursunuz
Aaa hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıklı bir hayat diliyorum tontişe.
Teşekkür ediyorum
Benim son 1 hafta çok ağrılı geçiyordu zaten. Dün de ara ara ama düzensiz şiddetli sancılar giriyordu. O zamanlar açılmaya başlamış galiba çünkü gece birden çok şiddetli başladı sancilarım evde 2 saat oyalandim maksimum,2 saatte birden 7 cm olmamıştır diye düşünüyorum. 6dan sonrası zorlu baya ama sürekli gececegini ağrıların beni bebeğime daha çok yaklaştırdiğıni düşündüm,epiduralsiz oldu. Çok teşekkür ederim darısı bekleyen hamile annelerimizin başına inşallah
Yaaa çok iyi ne güzel hep istediğim doğum şekliydi maşşallah bebişe bizimki bir aydır öyle meme için ağlıyor ama tutmuyorda zamanla düzelir inş :)
İnşallah canım,hastaneyi inletiyor sesi ama tutturmakta çok zorlanıyorum:)
7 cm mi maşallahhh kuzum iyi açılmış gitmişsin ıkınma zor mu ya o durumda bebişede bir maşallahhh
Ikinma zor ama normal doğumun en sevdiğim zamanı diyebilirim. Sancı çekme kısmı daha zorlayıcı
Ne zaman oldu kızzzz anaaağğğğ hiç habrr vermedin hastanedeyim falan diyeee
Verecek gibi olmadı ki kuzum,sizlerin duasiyla gitmeyi çok isterdim ama baya şiddetli sancilarla gittim hastaneye gözüm bir şey görmedi o an
Çok teşekkür ederim,evet epiduralsiz oldu
Ayy maşallah gözün aydın inşallah bende dikişsiz kurtulurum ya ne güzel rahat doğum olmuş darısı bizlere
Teşekkür ederim,İnşallah sizleride Rabbım bir avazda kurtarsın

Hahahaha yokk asıll baya konuşmalar olcakk gazdı uyumuyordu durmuyorduu
Cogumuz acemiyiz ztn ilk bebek, buralarda sorup dururz artik
Haziranın ilk haftasını atlatabilirsek kalanlar olarak bir liste yapalım yalnız hissetmeyiz
Doguranlar dogurmayanlar anca beraber kanca beraber, tecrubeye ihtiyac var bnm ilk bebek hicbse bilmiyoom

Bende normali bekliyorum gece hiç rahat değildim heralde doğurmuyorum dedim ama yok sabah rahatladım

Haziran anneleri topiginin sahibesini de kaptırdık mi simdi mayisa

Guzel gunlerde büyütün yavrunuzu inş.
Merak ediyorum boyu kilosu nasıl, doktorun tahmin ettiği gibi mi her şey?

Gözünüz aydın, güle güle büyütün inşallah
Normal doğum bekleyen olarak gıpta ile okudum, darısı başımıza olsun inşallah, biz kalanlar da sağlıkla alalım evlatlarımızı kucagimiza

Maşallah barekallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…