- 9 Ekim 2021
- 6.131
- 12.598
- 198
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #59.861
Valla maşallah helal olsun o kiloya dikişsiz doğum 7 dk ıkınma ayakta alkışlıyorumTeşekkür ederim canım
Malum cuma akşamı nişanım gelmisti. Dün gece düzenli sancilarım başladı. Evde 3 dakikada 1 gelene kadar bekledim. Hastaneye geldigimizde 7cm acilmam vardı. 1saati biraz geçe dogum gerçekleşti. Dikiş yok. 3,750gr doğdu tosunum.
7dakikada ikinma aşaması sürdü. Sürekli ağlayan,memeyi zor tutan bir bebeğim var şu an
Evett 3 haziran kuzumm seninki normalmi bekleniyorSeninki 3 haziranda dimi canım normal olmazsa benimki de bence öyle
ahahah biyandan iyidirr kızzz ablalar abiler doğdu bizim küççük kalcakkk gunler konusundaCogumuz acemiyiz ztn ilk bebek, buralarda sorup dururz artik
Doguranlar dogurmayanlar anca beraber kanca beraber, tecrubeye ihtiyac var bnm ilk bebek hicbse bilmiyoom
Yaaa doğurmussun yaaa olsun sağlikla aldınn allahımm bahtı açık ömrü uzun olsunAmin sağ olun
Amin sağ ol canım darısı size artık
İnşallah sizlerde çabucak dogurursunuz
Teşekkür ediyorum
Benim son 1 hafta çok ağrılı geçiyordu zaten. Dün de ara ara ama düzensiz şiddetli sancılar giriyordu. O zamanlar açılmaya başlamış galiba çünkü gece birden çok şiddetli başladı sancilarım evde 2 saat oyalandim maksimum,2 saatte birden 7 cm olmamıştır diye düşünüyorum. 6dan sonrası zorlu baya ama sürekli gececegini ağrıların beni bebeğime daha çok yaklaştırdiğıni düşündüm,epiduralsiz oldu. Çok teşekkür ederim darısı bekleyen hamile annelerimizin başına inşallah
İnşallah canım,hastaneyi inletiyor sesi ama tutturmakta çok zorlanıyorum:)
Ikinma zor ama normal doğumun en sevdiğim zamanı diyebilirim. Sancı çekme kısmı daha zorlayıcı
Verecek gibi olmadı ki kuzum,sizlerin duasiyla gitmeyi çok isterdim ama baya şiddetli sancilarla gittim hastaneye gözüm bir şey görmedi o an
Çok teşekkür ederim,evet epiduralsiz oldu
Teşekkür ederim,İnşallah sizleride Rabbım bir avazda kurtarsın
Maşallah canım çok şükür sen de kucağına aldın sağlıkla kızını.Hayırlı evlat olsun inşallahEveet gelelim şimdi olayakalp atışı var ama sabit bi çizgi çiziyor nst de dediler. Onun için alalım hemen sezeryana dedi doktorum.
Damar yolumu anestezistler açtı çok şükür korktuğum gibi olmadı. Aynı şekilde sonda da uyuşunca takıldı. Belden vurdukları iğneyi bile 3.de ancak vurabildiler artık o da damar yolu gibiymiş heralde bişey dediler de anlamadım o ara stres ve korkudan. Uyuştuktan sonra asla ve asla dokunmalarını bile hissetmedim. Sürekli Rabbi yessir okudum. Bebek hemen çıkıyor zaten dikim aşaması biraz sürüyor.
Hemen odaya geldim yeme içme yok 6 saat. 6 saat sonunda kalkış ve sadece sıvı şeyler içiliyor gaz çıkana kadar.
İlk kalkış benim için zor oldu ağladım ama kişiden kişiye değişiyor karşımda benden önce olan gayet rahat kalkıp yürümüş.
Yürürken çok acı oluyor yatağın etrafındaki demirlerden destek alınca bi tık daha iyiydim. Sadece bu kısım beklediğim gibi olmadı
2 saatte bir göğsümü tutturup arkasından mama veriyoruz. Sütüm yok ama sıkınca hafif damla şeklinde geliyor gibi.
Anestezi uzmanı 10 gün boyunca yatarken düz yatacaksın, günlük 5 litre su, 4 5 adet kahve ve 2 3 bitter çikolata yiyeceksin dedi. Sanırım bu kadar diyeceklerim
Kuzu süt için 1 kez de olsa pompayla sağmayı dene istersen süt kanalları açılsın.Eveet gelelim şimdi olayakalp atışı var ama sabit bi çizgi çiziyor nst de dediler. Onun için alalım hemen sezeryana dedi doktorum.
Damar yolumu anestezistler açtı çok şükür korktuğum gibi olmadı. Aynı şekilde sonda da uyuşunca takıldı. Belden vurdukları iğneyi bile 3.de ancak vurabildiler artık o da damar yolu gibiymiş heralde bişey dediler de anlamadım o ara stres ve korkudan. Uyuştuktan sonra asla ve asla dokunmalarını bile hissetmedim. Sürekli Rabbi yessir okudum. Bebek hemen çıkıyor zaten dikim aşaması biraz sürüyor.
Hemen odaya geldim yeme içme yok 6 saat. 6 saat sonunda kalkış ve sadece sıvı şeyler içiliyor gaz çıkana kadar.
İlk kalkış benim için zor oldu ağladım ama kişiden kişiye değişiyor karşımda benden önce olan gayet rahat kalkıp yürümüş.
Yürürken çok acı oluyor yatağın etrafındaki demirlerden destek alınca bi tık daha iyiydim. Sadece bu kısım beklediğim gibi olmadı
2 saatte bir göğsümü tutturup arkasından mama veriyoruz. Sütüm yok ama sıkınca hafif damla şeklinde geliyor gibi.
Anestezi uzmanı 10 gün boyunca yatarken düz yatacaksın, günlük 5 litre su, 4 5 adet kahve ve 2 3 bitter çikolata yiyeceksin dedi. Sanırım bu kadar diyeceklerim
Normalde 1 kez oluyorKuzum hayırlı olsun atlattın çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başınaemdikçe gelir sütün kuzum benim de damla damla geliyordu. Normalde bele iğneyi 1 defa mı vuruyorlar benim 4 - 5 defa yapmışlardı
Kuzu ben sanırım 18 kg falan almıştım çok iştahlı bi hamilelik geçirdim ama doğumdan sonra biraz azaldı iştahım yine öğünlerimi atlamadım öyle dikkatte etmedim kilo vermek için açıkcası dediğim gibi en etkili emzirmekMaşallah cnm ne güzel vermişsin toplamda kaç kilo almıştın yediklerine dikkat ettin mi acaba
Evet.Emzirmek ayrıca rahmin de çabuk toparlanmasını sağlıyor.Bütün kilomu sadece emzirerek vermiştim bunda da aynısı olur umarımGider valla kuzu emzirmek müthiş etkili ya ben inanmıyodum çok
Bence vücuda çok faydalı bi olayEvet.Emzirmek ayrıca rahmin de çabuk toparlanmasını sağlıyor.Bütün kilomu sadece emzirerek vermiştim bunda da aynısı olur umarım
Teşekkür ederim canım
Malum cuma akşamı nişanım gelmisti. Dün gece düzenli sancilarım başladı. Evde 3 dakikada 1 gelene kadar bekledim. Hastaneye geldigimizde 7cm acilmam vardı. 1saati biraz geçe dogum gerçekleşti. Dikiş yok. 3,750gr doğdu tosunum.
7dakikada ikinma aşaması sürdü. Sürekli ağlayan,memeyi zor tutan bir bebeğim var şu an
Normalde 1 kez oluyor
Yerini bulamıyorlar sanırım bana da 2 kez denediler
Çok normalHahahaha ederim tabii
Vallahaa dalmışım bazen geçiyorum balım
Aynen bende cnm başlarda hızlı kilo aldım malesef toplamda 23 kiloKuzu ben sanırım 18 kg falan almıştım çok iştahlı bi hamilelik geçirdim ama doğumdan sonra biraz azaldı iştahım yine öğünlerimi atlamadım öyle dikkatte etmedim kilo vermek için açıkcası dediğim gibi en etkili emzirmek
Ay maşallah barekallahTeşekkür ederim canım
Bnmde acildi oburiks gibiyimKuzu ben sanırım 18 kg falan almıştım çok iştahlı bi hamilelik geçirdim ama doğumdan sonra biraz azaldı iştahım yine öğünlerimi atlamadım öyle dikkatte etmedim kilo vermek için açıkcası dediğim gibi en etkili emzirmek
Maşallah canım benim ne güzel doğumun olmuş. Güle güle sağlıklı bol uykulu ve sütlü günlerde büyüt prensesiniEveet gelelim şimdi olayakalp atışı var ama sabit bi çizgi çiziyor nst de dediler. Onun için alalım hemen sezeryana dedi doktorum.
Ooowww çok iyi yaaa hadi gözün aydın dikkat et iyice de hepsini ver canımKızlar bu arada doğumdan sonra 9 günde toplamda 11 kg gitti benden valla baya güzel gidiyomuş kilo boşuna stres yapmışım
Hadi Senin de gözün aydınNişanım geldi bu sabah ama başka bi belirti yok sadece ara ara bi hafif sancı oluyor ama düzenli değil evdeyim şimdilik eğer su veya düzenli sancim olursa hastaneye gidicem :)
Aman Allahım kız ne diyon sen ne ettin seeennnnTeşekkür ederim canım
Bende bendeVay beeeresmen kaya kaya gelmiş senin bebek doktor 7 cm acilman olmuş dese sevincten kafayı yerim heralde nasıl geçti peki kac cmden sonra zorlamaya başladı seni, epiduralsiz oldu sanırım
Bu arada gözün aydın canım, darısı bekleyenlerin başına
Hayırlı olsun canım hoş gelmiş bebiş.Teşekkür ederim canım
AynennnÇok normalbende özellikle cvp yazınca arada olan mesajları göremiyorum sanırım değişik bir şey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?