Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla maşallah helal olsun o kiloya dikişsiz doğum 7 dk ıkınma ayakta alkışlıyorum

Cogumuz acemiyiz ztn ilk bebek, buralarda sorup dururz artik

Doguranlar dogurmayanlar anca beraber kanca beraber, tecrubeye ihtiyac var bnm ilk bebek hicbse bilmiyoom
ahahah biyandan iyidirr kızzz ablalar abiler doğdu bizim küççük kalcakkk gunler konusunda

Yaaa doğurmussun yaaa olsun sağlikla aldınn allahımm bahtı açık ömrü uzun olsun

Maşallah canım çok şükür sen de kucağına aldın sağlıkla kızını.Hayırlı evlat olsun inşallah

Kuzu süt için 1 kez de olsa pompayla sağmayı dene istersen süt kanalları açılsın.

Normalde 1 kez oluyor
Yerini bulamıyorlar sanırım bana da 2 kez denediler

Maşallah cnm ne güzel vermişsin toplamda kaç kilo almıştın yediklerine dikkat ettin mi acaba
Kuzu ben sanırım 18 kg falan almıştım çok iştahlı bi hamilelik geçirdim ama doğumdan sonra biraz azaldı iştahım yine öğünlerimi atlamadım öyle dikkatte etmedim kilo vermek için açıkcası dediğim gibi en etkili emzirmek

maşallah canım, gözünüz aydın böyle anlatınca sen bir an önce basitcene doğurasım gelmedi desem yalan olur

Aynen bende cnm başlarda hızlı kilo aldım malesef toplamda 23 kilo Benim ilk doğumda 9 kilo kadar almıştım ama doğumdan sonra 5kilo ancak gitmişti normal doğum yapmama rağmen tabi üzerine lohusalıkta da kilo aldım ozaman süt olsun diye diye Bunda çok kilo aldım hamileliğimde bence çok alanlar ve zayıf hamile kalanlar çabuk veriyor aldıklarını yada öyle umuyorum bilemedim bakalım yaşayıp göreceğiz artık

Ay maşallah barekallah Allahım aynısından nasip et

Kuzular sezeryan dikiş yerinin al kismi morarma ve minik minik kabarma olmus ama enfeksiyon degl gibi normal gorunuo netten baktm ama sizde de oldu mu

Bnmde acildi oburiks gibiyim on kilo almistim cok sistim ben sezeryandan sonra dun akşam hala soguma girdigim kilodaydm

Maşallah canım benim ne güzel doğumun olmuş. Güle güle sağlıklı bol uykulu ve sütlü günlerde büyüt prensesini
Biraz da bebişle ilgili detay ver bakalım
Kaç kilo kaç cm
Yenidoğan kıyafetler oldu mu?
Kokusunu missss gibi çektin mi içine
Annelik nasıl bi şeymiş nelee hissettin anlatsana biraz
Kızlar bu arada doğumdan sonra 9 günde toplamda 11 kg gitti benden valla baya güzel gidiyomuş kilo boşuna stres yapmışım
Ooowww çok iyi yaaa hadi gözün aydın dikkat et iyice de hepsini ver canım
Nişanım geldi bu sabah ama başka bi belirti yok sadece ara ara bi hafif sancı oluyor ama düzenli değil evdeyim şimdilik eğer su veya düzenli sancim olursa hastaneye gidicem :)
Hadi Senin de gözün aydın
Bizim bebeler pek bi rahat. Tembel mi yoksa sabırlı mı desem
Aman Allahım kız ne diyon sen ne ettin seeennnn
Sen nasıl bensiz doğurursun hem de 1 saatte ayyy şaka bi yana çok güzel olmuş doğumun maşallah barekallah canım
Hayırlı sağlıklı uzun ömür versin Rabbim ikinize de
Bende bende gerçi şu an açılma başlamış dese bile razıyım tık yok bende hâlâ

Hayırlı olsun canım hoş gelmiş bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…