Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla maşallah helal olsun o kiloya dikişsiz doğum 7 dk ıkınma ayakta alkışlıyorum
O zaman bombayı söylüyorum,benim bebeyi yanlış tartmışlar tam 3,920gr geldi çocuk doktoru tartti,ameliyathanede yanlislik olmuş dedi
Yaaa doğurmussun yaaa olsun sağlikla aldınn allahımm bahtı açık ömrü uzun olsun
Amin sağ ol Joucuğum darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza olsun
Ay maşallah barekallah Allahım aynısından nasip et
İnşallah daha da kolay bir doğumunun olur canım
maşallah canım, gözünüz aydın böyle anlatınca sen bir an önce basitcene doğurasım gelmedi desem yalan olur
Teşekkür ederim,senden de güzel bir doğum hikayesi gelecek eminim
Allah razı olsun canım,vallah sıramı da sana verdiydim de bebe durmadı

Amiinn balummm

Maşallah, ultrasondaki kilosundan nekadar farklı çıktı acaba?

Bencede ya ben zayıf hamile kaldım yani zayıf dediğim ideal kilomda kaldım şimdi çok şükür yaklaşıyorum bi 8 kg daha giderse. Bide bazı kişiler emzirirken baya acıkıyo o bende yok sendr varmı
Ay inşallah fatmişim ya
Vay anasını sayın seyirciler kız nasıl doğurdun valla maşallah rahmin oldukça esnek olmalı

Bnmde acildi oburiks gibiyim on kilo almistim cok sistim ben sezeryandan sonra dun akşam hala soguma girdigim kilodaydm
Ay doğumdan sonra bendede acaip bi ödem oluştu o ara tartılmadım ödem geçince tartılayım dedim şuan sen tartılsanda doğru sonuç vermez ödem de oluyo çünkü kuzu

3 bebeden sonra esnemiş zaar

Cogumuz acemiyiz ztn ilk bebek, buralarda sorup dururz artik

Doguranlar dogurmayanlar anca beraber kanca beraber, tecrubeye ihtiyac var bnm ilk bebek hicbse bilmiyoom
Canım kısmet olursa benim ikinci olcak ama bende acemilik cekiyorum stresten galiba birazda,yalnız deilsin 2 gündur agrim var akıntım bugün daha farklı arttı koyulastı kendimi dinliyorum hicbisey hatirlamiyorum çünkü

Evett 3 haziran kuzumm seninki normalmi bekleniyor
Hele çarşambaya kadar bekleyelim dedi doktorum aslında kararı bana bıraktı ama 4 yıl sonra hamile kalmışsın riske de atmayalım kıymetli bebek bu dedi eşim de boşver sezeryan olsun diyor bilemedim ki bence cumaya alalım der gibi

Reactions: Jou
Bi de her bebegin mizaci farkli oluyo, ilk bebekte yapilanlar ikincide tutmuyo bazen ondandir acemilik, üstünden zaman da gectiyse unutur insan tabi, artik burda herkes birbirine sorup ögrenicek biseyler deneye yanila bi sekilde, hayirlisiyla gelsin de bebeklerimiz

Aynen benim ilk çocuk 20 yaşında şuan çocuk demekte ne kadar doğru olur bilemedim bide dediğin gibi farklılikta olabilir, Amin canım inşallah alırız kucaklarımızada bebeleri rahatlarız biraz

Valla ne yalan söyleyeyim
Senin doğurduğunu okuyunca çok güldüm be
Konu sahibesi olarak mayısda doğurdun diye çok dalga geçesim var
Ama çok mutlu olduğum için bir şey demeyeceğim

Allah anneli babalı büyütsün cnm
Bizim bebelerin hepsi çok erkenci çıktı
Hiçbiri vaktini beklemedi
Selam kızlar sonunda bebisimi bende kucağıma aldım

Yaaa çok sevindim sırayla hepimiz çatır çatır doğuruyoruz
Ama MaşaAllah seninki mükemmelmiş
Allah anneli babalı büyütsün cnm

Heeee niye normal istemedi eşin birşeymi oldu kuzu hangi normalde birşey yaşarsın etkilenirsin ya o bakimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…