- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #59.881
O zaman bombayı söylüyorum,benim bebeyi yanlış tartmışlar tam 3,920gr geldi çocuk doktoru tartti,ameliyathanede yanlislik olmuş dediValla maşallah helal olsun o kiloya dikişsiz doğum 7 dk ıkınma ayakta alkışlıyorum
Amin sağ ol Joucuğum darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza olsunYaaa doğurmussun yaaa olsun sağlikla aldınn allahımm bahtı açık ömrü uzun olsun
İnşallah daha da kolay bir doğumunun olur canımAy maşallah barekallahAllahım aynısından nasip et
Teşekkür ederim,senden de güzel bir doğum hikayesi gelecek eminimmaşallah canım, gözünüz aydınböyle anlatınca sen bir an önce basitcene doğurasım gelmedi desem yalan olur
Allah razı olsun canım,vallah sıramı da sana verdiydim de bebe durmadıMaşallah canım benim ne güzel doğumun olmuş. Güle güle sağlıklı bol uykulu ve sütlü günlerde büyüt prensesini
Biraz da bebişle ilgili detay ver bakalım
Kaç kilo kaç cm
Yenidoğan kıyafetler oldu mu?
Kokusunu missss gibi çektin mi içine
Annelik nasıl bi şeymiş nelee hissettin anlatsana biraz
Ooowww çok iyi yaaa hadi gözün aydın dikkat et iyice de hepsini ver canım
Hadi Senin de gözün aydın
Bizim bebeler pek bi rahat. Tembel mi yoksa sabırlı mı desem
Aman Allahım kız ne diyon sen ne ettin seeennnn
Sen nasıl bensiz doğurursun hem de 1 saatteayyy şaka bi yana çok güzel olmuş doğumun maşallah barekallah canım
Hayırlı sağlıklı uzun ömür versin Rabbim ikinize de
Bende bendegerçi şu an açılma başlamış dese bile razıyım tık yok bende hâlâ
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım hoş gelmiş bebiş.
Amiinn balummmO zaman bombayı söylüyorum,benim bebeyi yanlış tartmışlar tam 3,920gr geldi çocuk doktoru tartti,ameliyathanede yanlislik olmuş dedi
Amin sağ ol Joucuğum darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza olsun
İnşallah daha da kolay bir doğumunun olur canım
Teşekkür ederim,senden de güzel bir doğum hikayesi gelecek eminim
Allah razı olsun canım,vallah sıramı da sana verdiydim de bebe durmadı
Maşallah, ultrasondaki kilosundan nekadar farklı çıktı acaba?O zaman bombayı söylüyorum,benim bebeyi yanlış tartmışlar tam 3,920gr geldi çocuk doktoru tartti,ameliyathanede yanlislik olmuş dedi
Bencede ya ben zayıf hamile kaldım yani zayıf dediğim ideal kilomda kaldım şimdi çok şükür yaklaşıyorum bi 8 kg daha giderse. Bide bazı kişiler emzirirken baya acıkıyo o bende yok sendr varmıAynen bende cnm başlarda hızlı kilo aldım malesef toplamda 23 kiloBenim ilk doğumda 9 kilo kadar almıştım ama doğumdan sonra 5kilo ancak gitmişti normal doğum yapmama rağmen tabi üzerine lohusalıkta da kilo aldım ozaman süt olsun diye diye Bunda çok kilo aldım hamileliğimde bence çok alanlar ve zayıf hamile kalanlar çabuk veriyor aldıklarını yada öyle umuyorum bilemedim bakalım yaşayıp göreceğiz artık
Ay inşallah fatmişim yaMaşallah canım benim ne güzel doğumun olmuş. Güle güle sağlıklı bol uykulu ve sütlü günlerde büyüt prensesini
Biraz da bebişle ilgili detay ver bakalım
Kaç kilo kaç cm
Yenidoğan kıyafetler oldu mu?
Kokusunu missss gibi çektin mi içine
Annelik nasıl bi şeymiş nelee hissettin anlatsana biraz
Ooowww çok iyi yaaa hadi gözün aydın dikkat et iyice de hepsini ver canım
Hadi Senin de gözün aydın
Bizim bebeler pek bi rahat. Tembel mi yoksa sabırlı mı desem
Aman Allahım kız ne diyon sen ne ettin seeennnn
Sen nasıl bensiz doğurursun hem de 1 saatteayyy şaka bi yana çok güzel olmuş doğumun maşallah barekallah canım
Hayırlı sağlıklı uzun ömür versin Rabbim ikinize de
Bende bendegerçi şu an açılma başlamış dese bile razıyım tık yok bende hâlâ
Vay anasını sayın seyirciler kız nasıl doğurdun valla maşallah rahmin oldukça esnek olmalıO zaman bombayı söylüyorum,benim bebeyi yanlış tartmışlar tam 3,920gr geldi çocuk doktoru tartti,ameliyathanede yanlislik olmuş dedi
Ay doğumdan sonra bendede acaip bi ödem oluştu o ara tartılmadım ödem geçince tartılayım dedim şuan sen tartılsanda doğru sonuç vermez ödem de oluyo çünkü kuzuBnmde acildi oburiks gibiyimon kilo almistim cok sistim ben sezeryandan sonra dun akşam hala soguma girdigim kilodaydm
Vay beee 9 gun olduAy doğumdan sonra bendede acaip bi ödem oluştu o ara tartılmadım ödem geçince tartılayım dedim şuan sen tartılsanda doğru sonuç vermez ödem de oluyo çünkü kuzu
3 bebeden sonra esnemiş zaarBencede ya ben zayıf hamile kaldım yani zayıf dediğim ideal kilomda kaldım şimdi çok şükür yaklaşıyorum bi 8 kg daha giderse. Bide bazı kişiler emzirirken baya acıkıyo o bende yok sendr varmı
Ay inşallah fatmişim ya
Vay anasını sayın seyirciler kız nasıl doğurdun valla maşallah rahmin oldukça esnek olmalı
Gunluğünü hallett3 bebeden sonra esnemiş zaar
Ultrasonda 3 gün önce bakılmıştı,3,536gr dı.Maşallah, ultrasondaki kilosundan nekadar farklı çıktı acaba?
Canım kısmet olursa benim ikinci olcak ama bende acemilik cekiyorum stresten galiba birazda,yalnız deilsinCogumuz acemiyiz ztn ilk bebek, buralarda sorup dururz artik
Doguranlar dogurmayanlar anca beraber kanca beraber, tecrubeye ihtiyac var bnm ilk bebek hicbse bilmiyoom
Hele çarşambaya kadar bekleyelim dedi doktorum aslında kararı bana bıraktı ama 4 yıl sonra hamile kalmışsın riske de atmayalım kıymetli bebek bu dedi eşim de boşver sezeryan olsun diyor bilemedim ki bence cumaya alalım der gibiEvett 3 haziran kuzumm seninki normalmi bekleniyor
Amiin çok teşekkür ederimAmazing family Allah göz aydınlığı eylesin, sağlıklı afiyetli güzel ömürleriniz olsun. Ankarada mıydın acaba, öyle hatırlıyorum ama emin olamadım.
Bi de her bebegin mizaci farkli oluyo, ilk bebekte yapilanlar ikincide tutmuyo bazenCanım kısmet olursa benim ikinci olcak ama bende acemilik cekiyorum stresten galiba birazda,yalnız deilsin2 gündur agrim var akıntım bugün daha farklı arttı koyulastı kendimi dinliyorum hicbisey hatirlamiyorum çünkü
Aynen benim ilk çocuk 20 yaşında şuan çocuk demekte ne kadar doğru olur bilemedimBi de her bebegin mizaci farkli oluyo, ilk bebekte yapilanlar ikincide tutmuyo bazenondandir acemilik, üstünden zaman da gectiyse unutur insan tabi, artik burda herkes birbirine sorup ögrenicek biseyler deneye yanila bi sekilde, hayirlisiyla gelsin de bebeklerimiz
Ultrasonda 3 gün önce bakılmıştı,3,536gr dı.
Valla ne yalan söyleyeyimEveet gelelim şimdi olayakalp atışı var ama sabit bi çizgi çiziyor nst de dediler. Onun için alalım hemen sezeryana dedi doktorum.
Damar yolumu anestezistler açtı çok şükür korktuğum gibi olmadı. Aynı şekilde sonda da uyuşunca takıldı. Belden vurdukları iğneyi bile 3.de ancak vurabildiler artık o da damar yolu gibiymiş heralde bişey dediler de anlamadım o ara stres ve korkudan. Uyuştuktan sonra asla ve asla dokunmalarını bile hissetmedim. Sürekli Rabbi yessir okudum. Bebek hemen çıkıyor zaten dikim aşaması biraz sürüyor.
Hemen odaya geldim yeme içme yok 6 saat. 6 saat sonunda kalkış ve sadece sıvı şeyler içiliyor gaz çıkana kadar.
İlk kalkış benim için zor oldu ağladım ama kişiden kişiye değişiyor karşımda benden önce olan gayet rahat kalkıp yürümüş.
Yürürken çok acı oluyor yatağın etrafındaki demirlerden destek alınca bi tık daha iyiydim. Sadece bu kısım beklediğim gibi olmadı
2 saatte bir göğsümü tutturup arkasından mama veriyoruz. Sütüm yok ama sıkınca hafif damla şeklinde geliyor gibi.
Anestezi uzmanı 10 gün boyunca yatarken düz yatacaksın, günlük 5 litre su, 4 5 adet kahve ve 2 3 bitter çikolata yiyeceksin dedi. Sanırım bu kadar diyeceklerim
Selam kızlar sonunda bebisimi bende kucağıma aldım
Heeee niye normal istemedi eşin birşeymi oldu kuzu hangi normalde birşey yaşarsın etkilenirsin ya o bakimdanHele çarşambaya kadar bekleyelim dedi doktorum aslında kararı bana bıraktı ama 4 yıl sonra hamile kalmışsın riske de atmayalım kıymetli bebek bu dedi eşim de boşver sezeryan olsun diyor bilemedim ki bence cumaya alalım der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?