- 2 Ağustos 2013
- 38.458
- 129.742
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #59.901
Anaaaam hadi gözün aydınSelam kızlar sonunda bebisimi bende kucağıma aldım
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah sağlıkla geldi çok şükürbebeğin kilosunda ultrasona göre sapma çok oldu mu acaba
Amiin Allah razı olsunÇok sevindim. Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın, bebeğinizin yolu hep açık olsun. Sağlıkla inşallah. Süt için kimseyi dinlemeyin, stres olmayın. Bol su içip denemeye devam. Uyuyabildiğinizde uyuyun biliyorum zor ama biri bebeğin başındayken 2 saat uyusanız kar. Zaten 2 saatte bir doyurmak gerektiğinden insan çok uyuyamıyor. Siz kendinizi ne kadar rahat ettirirseniz bebek de o kadar rahat eder.
Aynen bi yönden iyi olduHayırlı olsun canımmm1 Hazirana kadar ne olacak diye düşünmene fırsat kalmadan nst ye diye gidip doğurdun ne güzel maşaallah bebek nasıl ne hissettin oraları anlatmadın müsait olunca biraz bahsetsen...
Bebek iyi çok şükür 3 kilo doğdu boyunu bilmiyorum
Valla böyle olması daha iyi oldu gerçekten daha çok panik olurdum. Şaşırdım gördüğümde gözlüğüm yoktu tam göremedim de ağlamadım ama ben duygusuzHayirli olsun sağlıkla buyut bol bol sutlerin olsun insallah, pat diye geldi minnos, boylesi daha iyi oldu aslinda planlanan gün olsaydi basima neler gelick diye dusunmekten heyecandan daha cok gerilirdin, seni dusunmus minik
Bu haziran bebeleri afacan cikti pat diye geliyolar, hayirli olsun saglikla buyut bol bol sütler olsun insallah
Ben en cok gordugunde ne hissettin agladin mi bebik ne yapti disari cikinca falan onlari merak ediyorum
Ay harika sahane bi dogum olmus buepidural falan yoktu dimi tamamen normal dogum, hay masallah sana da bebise de
Amiiin bende variiimBende normal dogum bekleyip korkudan ödü patlayanlardanim
Daha cok var galiba dogurmayan, bnm 26 haziran diyo benle beraber bikac kisi daha vardi o gunlerde ama erken gelirler bu bebikler de heralde
Kizlar dogurunca kimse kalmadi deyip buralari terketmeyin he
Valla ya resmen mayıs olduHaziran anneleri topiginin sahibesini de kaptırdık mi simdi mayisa
Guzel gunlerde büyütün yavrunuzu inş.
Merak ediyorum boyu kilosu nasıl, doktorun tahmin ettiği gibi mi her şey?
Amin inşallahMaşallah canım çok şükür sen de kucağına aldın sağlıkla kızını.Hayırlı evlat olsun inşallah
Pompa yok maalesef hastanede de yok heralde hiç demediler. Ama bir kaç saattir gelmeye başladı az az tutuyor çok şükürKuzu süt için 1 kez de olsa pompayla sağmayı dene istersen süt kanalları açılsın.
Bebiş 3 kilo boyunu sormadım dahaMaşallah canım benim ne güzel doğumun olmuş. Güle güle sağlıklı bol uykulu ve sütlü günlerde büyüt prensesini
Biraz da bebişle ilgili detay ver bakalım
Kaç kilo kaç cm
Yenidoğan kıyafetler oldu mu?
Kokusunu missss gibi çektin mi içine
Annelik nasıl bi şeymiş nelee hissettin anlatsana biraz
Ooowww çok iyi yaaa hadi gözün aydın dikkat et iyice de hepsini ver canım
Hadi Senin de gözün aydın
Bizim bebeler pek bi rahat. Tembel mi yoksa sabırlı mı desem
Aman Allahım kız ne diyon sen ne ettin seeennnn
Sen nasıl bensiz doğurursun hem de 1 saatteayyy şaka bi yana çok güzel olmuş doğumun maşallah barekallah canım
Hayırlı sağlıklı uzun ömür versin Rabbim ikinize de
Bende bendegerçi şu an açılma başlamış dese bile razıyım tık yok bende hâlâ
Eveeeet Allah razı olsun
Ahahah valla ya mayısta doğurdum resmenValla ne yalan söyleyeyim
Senin doğurduğunu okuyunca çok güldüm be
Konu sahibesi olarak mayısda doğurdun diye çok dalga geçesim var
Ama çok mutlu olduğum için bir şey demeyeceğim
Allah anneli babalı büyütsün cnm
Bizim bebelerin hepsi çok erkenci çıktı
Hiçbiri vaktini beklemedi
Yaaa çok sevindim sırayla hepimiz çatır çatır doğuruyoruz
Ama MaşaAllah seninki mükemmelmiş