Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam kızlar sonunda bebisimi bende kucağıma aldım
Anaaaam hadi gözün aydın
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla geldi çok şükür bebeğin kilosunda ultrasona göre sapma çok oldu mu acaba
Çok teşekkür ederim çarşamba günü 2900 demişti. 3 kilo doğdu
Amiin Allah razı olsun hiç uyumadım daha uykum yok resmen
Hayırlı olsun canımmm 1 Hazirana kadar ne olacak diye düşünmene fırsat kalmadan nst ye diye gidip doğurdun ne güzel maşaallah bebek nasıl ne hissettin oraları anlatmadın müsait olunca biraz bahsetsen...
Aynen bi yönden iyi oldu

Bebek iyi çok şükür 3 kilo doğdu boyunu bilmiyorum hala şaşkınım benim mi bu bebek diyorum. Daha yeni yeni alabiliyorum emzirmek için tam temas edemedik yavrumla ağrılardan dolayı
Valla böyle olması daha iyi oldu gerçekten daha çok panik olurdum. Şaşırdım gördüğümde gözlüğüm yoktu tam göremedim de ağlamadım ama ben duygusuz
Haziran anneleri topiginin sahibesini de kaptırdık mi simdi mayisa

Guzel gunlerde büyütün yavrunuzu inş.
Merak ediyorum boyu kilosu nasıl, doktorun tahmin ettiği gibi mi her şey?
Valla ya resmen mayıs oldu boyunu sormadım daha kilosu 3 kiloymuş. Çarşamba 2900 demişti cumartesi doğdu 3 kilo
Maşallah canım çok şükür sen de kucağına aldın sağlıkla kızını.Hayırlı evlat olsun inşallah
Amin inşallah
Kuzu süt için 1 kez de olsa pompayla sağmayı dene istersen süt kanalları açılsın.
Pompa yok maalesef hastanede de yok heralde hiç demediler. Ama bir kaç saattir gelmeye başladı az az tutuyor çok şükür
Bebiş 3 kilo boyunu sormadım daha yenidoğan kıyafetleri bi tık büyük oldu. Hala inanamıyorum ama sanki benim bebeğim değil gibi geliyor
sweetgirlcandy anammm sende mi doğurdun topiğimizin gülü
Gözün aydın canım
Eveeeet Allah razı olsun
Ahahah valla ya mayısta doğurdum resmen Allah razı olsun canım benim

Kasılmalar eşliğinde bende bekliyorum bu gün aşırı kasılmam vardı kızlar sabahtan akşama kadar karnım taş gibiydi ama ne ağrı ne sızı beklerim

Aynen benim ilk çocuk 20 yaşında şuan çocuk demekte ne kadar doğru olur bilemedim bide dediğin gibi farklılikta olabilir, Amin canım inşallah alırız kucaklarımızada bebeleri rahatlarız biraz
Oo 20 mi, masallah size, hersey unutulmustur simdiye tabi, tamamen bastan basliyosunuz

Amiin Allah razı olsun canım,hepimizin dogum hikayesi çok özel ❤
Doğumu nerede yaptınız acaba? :)
Ankara üniversitesi tıp fakültesinde

Kendime gelemedim gıı bi hapşuyla doğurcam diye nasıl demirlere asıldıysam omuzlarım çok acıyor,kas yaptım resmen
Hahahaha hapşuyla amaa çok güzel doğurdun kuzu vallaha takdirr ettimm illede dedin banada normal et normall ett kendini yırttınnn beni yırtamadınn emmii

Selam kızlar nasılsınız ? Anca kendime geliyorum ben. Hastaneden çıkarken 5 di sarılık, iki gün sonra 8.2 oldu. En son perşembe 10.5 oldu yarın kontrol var bebek öyle görünmüyor ama . Rh uyuşmazlığımız var diye hala kontrol altında , benim gibi olan var mı doğurup ??

Kızlar bende tık yok kasılmalar durdu ama regl ağrısı gibi ağrı var sadece alt tarafta nedir bu dogum mu değil mi anlam veremiyorum doguracak gibi de degilim doktora gitmek gerekir mi acaba ya

Hahahaha hapşuyla amaa çok güzel doğurdun kuzu vallaha takdirr ettimm illede dedin banada normal et normall ett kendini yırttınnn beni yırtamadınn emmii
Yok ya öyle ille normal olsunculardan değilim benim ki bir dost tavsiyesi sadece
Bebeğini sağlıkla kucağına alda canım gerisi önemli değil

Cnm bnm ilk doğumumda olmuştu ama daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam 19 du 3 gün küvezde kaldı oyüzden kabus gibi geçirmiştim seni çok iyi anlıyorum oyüzden senin daha değerleri düşük kontrol altında en azından inşallah düşer değerleri mama takviyesi yap sütün az olabilir korkulacak bir durum değil ama insan anneliğin ilk günleri çok tedirgin oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…