Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ayy rahatladım yazdıklarını okuyunca. 2 sezaryanınım olduğu halde korku ve tedirginlik var ama sizlerin yazıkları sayesinde boşuna stres yaptığımı anlıyorum. depend konusunda 2 gece kalacağım lohusa pedi ile deneyeceğim bende ölese. sütün gelmesi için bol bol gün kurusu kayısı, hurma ye kuzu. hastane için lohusa içeceği yapıp götüreceğim hurma ve gün kurusundan bende. ilk hamileligimde cok faydasını görmüştüm.

canımmmm. . Ya o zmn illa doğum sonrası başlayacağız yani çaya fln. Öncekinde ilk günler zorlandığım için bu sefer erken gelsin diye bişe ler kullanmak istiom ama bilgim yok. yarın kontrolüm var dr a sorsam acaba

Depend kullanmadım evde kullanmadıklarım da emzirme yastığı tam bir saçmalıkmış. Reflü yatağını da kullanmadım.
Depend kullandım ( hatta hala kullanıyorum)
Reflü yatağı olmazsa olmazım
Bugünde emzirme yastığı almayı planlıyorum

Bence ihtiyaçlar kişiden kişiye farklılık gösteriyor
Bu yüzden öncesinde almak yerine
Doğumdan sonra ihtiyaca yönelik alınmalı
Bez için gece eczaneye eşimi gönderdim
Reflü yatağını eve geldikten 2 gün sonra aldırdım yine eşimi gönderip

Mesajları karışık okuyorum vakit buldıkça
Benim gece yarısı suyum geldi hemen depend giydim olmasaydı napardım bilmiyorum hastaneye gidene kadar şırıl şırıl hala gidiyordu bence (benim için depend şart)
Reflü yatağını ve emzirme yastığını kullandım hala kullanıyorum da iyi ki aldım dedim hep

11 günlük oldu bebeğim
2300 kg doğdu
Son 3 gündür çok ağlıyor sürekli kucağımda uyuyor o da yarım yamalak
Mama veriyorum biberonla Tommy tippiee antikolik
Hastanede iş gün verdik emmeye uyanamıyordu şekeri düştü mama golden goat keçi sütlü olan
Meme de veriyorum bir emiyor mir emmiyor
Sütümü sağıp biberonla da veriyorum

Reactions: Jou
Ben hastanenin verdiği bezden sonra normal pede geçtim. Yetiyor bana. Aldığım beşik eğimli hale geliyor ondan kullanmadım sanırım reflü yatağını ama bana çok da olmazsa olmaz gelmedi. Emzirme yastığı da çok fark yaratan bişe gibi değil ama ihtiyaçlar kişiden kişiye değişiyor haklısın

Kuzu doktor ilaç vermedimi süt yapsın diye bide başlarda az geliyo benimde öyleydi sen emmesede zorla meme reddi yaşamasın benimkide kafayı çeviriyodu fizik kurallarına aykırı bi şekilde zar zor ağzına soktum

Kızlar süt için hangi çayları içiyorsunuz

Ben hipp in anne çayını bitirdim humana aldım şimdi onu kullanıyorum. Hipp daha az şekerli içimi daha kolay humana 10 küp şeker atıpta bardağa çay içiyormuşssun hissi var :) birde kimyon tohumunu çok öneriyolar onuda alacağım inş :)

Vuuuu iyiki almadım onu ama dependi getirmeyeyimmi acep

Lazım olursa napıcan :) bana lazım oldu mesela olanlar da var hııı:) bence al kalsın hastane çantasında her ihtimale karşı zaten çok pahalı bişi diil.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…