Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahaha bekle kızzz benimde hiç sancım yoktu bugün
Anam benim var var ama sanki bos sanci oyle hissediyorum. Kiz senin gunun belli sanci gelmesede olur benim sanciya ihtiyacim var boyle geldiginde kodumu otuttursun ahanda doguruyom diyebileyim. Ama yok benim sancilar anca karnimi kasiyo belimi biraz rahatsiz ediyo o kadar manyak manyak isler

sweetgirlcandy şırınga ile besle demişler ama anne bebek uyumunda asla önermiyorlardı tehlikeli die sadece kaşıkla vermemi istiyorlardı. Sıcak su torbası ile geziyordum ben ilk başlarda doktor laktamax verdi onu kullandım birde sürekki anne çayı içiyordum. O sıcak su torbasının baya faydasını gördüm. 2 saatte bir sürekli emmesede ben sağmaya çalışıyordum. Öyle öyle 2 cc den 30lara çıkarmıştım. Birde aç bırakma kendini çok fazla etkisi oluyor süte

Doğuran analarımız bişi sorcam şu karikatürdeki yeni anneler gibi sizin saçınız başınız da darmadağın üzerimizde mama ve kusmuk kalıntıları oluyor mu gün içinde :) şuan ben öyleyim de hayır birde fırsat bulduğumda duşa girip saçımı yapıyorum çeki düzen veriyorum kendime o halim yarım gün bile sürmüyor :)

Ben sormuştum sweetcim saoalsın Eşim pazar günü yeter hadi deyip kapattırdı valizi arabaya koydu

Kuzum ayva varsa evde ayva çekirdeğini suda mı ne bekletip jelini sürüyorlarmış iyi geliyormuş ama tam tarifi bilmiyorum aklında olsun.

Kuzum ayva varsa evde ayva çekirdeğini suda mı ne bekletip jelini sürüyorlarmış iyi geliyormuş ama tam tarifi bilmiyorum aklında olsun.

Çekirdeklerin üzerine biraz su ekleyip bir kaç gün bekletiyor jöle gibi oluyor bende yapıp sürmüştüm

Gunaydin kizlaaaar Ben yine bildiginiz gibi sanci kalmadi bugun de doguramadim
Niye doğurmak istiyorsunuz ki? Daha dolu dolu 2 haftanız daha var
Amiiinnn :) Arkadaşlar klomen+ovitrelle ile gebe kalmış ve doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmış olan anneler var mıdır aramızda ki bir şey sorsam :)
Ben o şekilde hamile kalmadım ama vakti zamanında dediğiniz bu işlemleri yaptırmıştım, siz sorun bakalım ben yardımcı olamasam bilr olabilecek birileri çıkar muhakkak

Soranda bendumm aşkomm

Cok agirlastim canim benim bide bir yasina daha dun girmis bir bebisim var. simdi diyceksin o bebekle ne sastin da hamile kaldin. Haklisin ama pkolu oldugum icin ilacsiz hamile kalamiyorum diye korunmadik. Adet gordugum ilk ay hamile kaldim. Pisman degilim ama artik iskence gibi oldu bebegin pesinden kos evin temizligi camasiri yemegi derken yetisemez oldum tam. Ha bide her gece sanci cekip uyuyamama gibi bi durum var 4 gundur. Gunduz bisey yok gece sancim basliyo saka gibi. Umarim aciklayici olmustur. ☺☺

Hahahha bellide sancıda olabilir yani sezaryende olsa ağrısız gidiyorum ama cok sükür ya

Bugünü ful temizlik ve çamaşır günü ilan ettim o Ayaz bu hafta buraya gelecek akşamda sıcak banyo. Kişisel temizliğimide yaparım saçtı baştı derken gelir heralde vicdansız değildir o kadarda
Biz en son doğurcaz galiba kaç gündür garip garip ağrılar var gelen giden yok uyku zaten kalmadı oturarak uyuyorum biraz, doğsada gece en azından bebeyle uğraşsam

Hadi 40 ı atlattın vallahaaa nasıl girdimi düzene

Yani düzen denilen tam nedir idrak edemedim jou. Hala prematüre halinden çıkamadı sanırım. Sürekli uyuyor 3 saatte bir uyku halinde yedirmeye çalışıyorum.

Reactions: Jou
Ayyyy bu ay ilk kez klomen kullandımmm 5 aydır normal olmamıştı şimdi dün kontrolde doktor 20 yumurta olmuş 4 tanesi 22mm çok güzel çok süper falan dedi hep sevinmeliyim dimi yani ihtimal yüksek midir bu ay bilmiyorum ki heyecanlandım /)

Kızlar bu arada doğumdan sonra 9 günde toplamda 11 kg gitti benden valla baya güzel gidiyomuş kilo boşuna stres yapmışım
Merhaba güzel günler de büyütün bebeğinizi sessiz sessiz takip edenldrdenim bende bir ayda eski kilonuza dönersiniz havalar zaten sıcak bol bol su için hem süt yapar hem de zayıflamanıza iyi geliyor

Ben de hurma yemeye başladım günlük 5bin adım atmaya çalışıyorum ev işi de yapıyorum ağır olmamak şartıyla. Bugün kontrolüm vardı bebeğim doğum pozisyonunda ama henüz kanala inmemiş. Ben de bunun için neler yapabilirim diye düşünüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…