Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim oğlum kucağa çok alıştı bıraktığım anda huysuzlanıyor ama bi şekilde alıştırmam lazım oyalayıcı sakinleştirici bir şeyler arıyorum öneriniz varmı
Ben bebeğimi uyuturken youtubeden ninni açıyorum belki sende sakinleştirmek için deneyebilirsin bepanthol babynin kanalına bakabilirsin mesela güzel ninniler var

Kızlar benim oğlum kucağa çok alıştı bıraktığım anda huysuzlanıyor ama bi şekilde alıştırmam lazım oyalayıcı sakinleştirici bir şeyler arıyorum öneriniz varmı

Elektrik süpürgesi sesi acayip sakinleştiriyo :) ama sonradan alışma durumu varmış

Anladım canım küçük bebekle çok zorluyodur tabi ama iyi olmuş bence ikisi birden büyür gider. Bende de çikolata kisti vardı o yüzden benim de zor oldu hamileliğim doğumdan sonra korunsam mı korunmasam mı ben de muallaktayım açıkçası bu arada sancımı oluyor bilmiyorum ama benim de geceleri karnımın ortasında ağrılarım oluyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun artık
Sadece klomenle mi 4 yumurtan oluştu? E süper bi şey bu. Hepside çatlama boyutuna gelmiş zaten catlatma ignesi sayesinde 4 tane catlamis yumurtan olacak. E tabi bu durum hamile kalma şansını yüzde yüz yapmasa da epeyce bir arttırır. Bir yumurtayla hamile kalma ihtimali yüzde 15 olduguna göre bu durumda şans yüzde 60'a cikmis oluyor. Ki tüp bebekte bile o şans yüzde 50dir dua edelim de yumurtalarinin hepsi kaliteli olsun bakarsın ikiz bebeklerin olur aşılamamı yapacak yoksa kendiniz mi değerlendireceksiniz bu dönemi?

Canım bende klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ilk bebeğime. İkinci hamileliğim normal oldu. Evet sevinebilirsin çünkü benim her seferinde sadece 1 yumurtam büyüyordu. 6. denemede hamile kaldım sanırım. Allahım kalbine göre versin cancan

Canım ben normal doğumun mucizesine inanıyorum çok. Kadının bedenide yeniden doğuyor sıfırlanıyor. O yüzden normal doğuracaksan bence korun eğer hemen ikinciyi istemiyorsan bak bana gör halimi

dün belim durduk yere tutuldu adım atsam canım yanıyor yatamıyorum bile acımdan, doktorum cumaya kadar yok ulaşamıyorum ağrı için önerileriniz var mıdır?

Canım ben normal doğumun mucizesine inanıyorum çok. Kadının bedenide yeniden doğuyor sıfırlanıyor. O yüzden normal doğuracaksan bence korun eğer hemen ikinciyi istemiyorsan bak bana gör halimi
Yok canım hemen istemiyorum Şimdilik normale doğru gidiyoruz bakalım. Annem başta olmak üzere sezaryen olmam için beni manipüle etmeye çalışan bir sürü insan var, son dakka onlardan etkilenmeyip normal dogurabilirsem, bu durumun dediginiz gibi rahmimin yenilenmesi açısından çok iyi olacağına inanıyorum

Benden bi tane daha
Biz de beklemedeyiz.
Nedir bizimkilerin rahatlığı anlamadım ki
Dışarısı xok sıcak diye çıkmak istemiyorlar sanirim:))

Ama sizin az kalmis ya 4 5 gune insallah yaninizda bebisiniz
Regl agrisisina sizisina benzer bazen bende de oluyor geceleri ama başka bir şey yok. Hayirlisiyla sağlıkla gelsin minnaklar. Doguranlari görünce çok özeniyorum, kızım da gelip gidip soruyor kaç gün kaldı diye

Allah razı olsun ya çok teşekkür ederim ne güzelsiniz:) inşallah darısı başıma olsun benim de :)))))))

ya inşallah hayırlıca yakın zamanda doğarlar. bende çok aktif kalmaya çalışıyorum. Rabbim kolaylaştırsın.
cinsel birliktelikte öneriliyor ama kadının orgazm olması daha tetikleyiciymiş. spermler rahim ağzını yumuşatarak yardımcı oluyormuş, aaa bir de meme uçlarının uyarılması da doğumu başlatabiliyormuş. Ay iyi geldi aklıma

Son düzenleme:
Birliktelik kısmı mümkün değil benim için eşim öğretmen ben ailemin yanına geldim doğum için meme uçlarının uyarılması işe yarayabilir ama denenebilir doktorunuz çatı muayenesi yaptı mı bazen o da başlatabiliyormuş. Benim doktorum doğum başladığında yapacağım çatı muayenesini dedi

dün belim durduk yere tutuldu adım atsam canım yanıyor yatamıyorum bile acımdan, doktorum cumaya kadar yok ulaşamıyorum ağrı için önerileriniz var mıdır?
Bel - sırt egzersizleri çok iyi geliyor. Size yolladığım videodaki egzerizleri hergün istisnasız yapıyorum. 22.haftamda çok fena sırt ağrılarım başlamıştı bu egzersizleri yapmamla tak diye kesildi ve o gün bugün çok şükür bel sırt ağrısı yaşamıyorum. Size de tavsiye ederim

Bel ve sırt ağrıları için

Benimki yapmak istedi yaptırmadım. Bende doğumda yapılmasından yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…