Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dinleme kimseyi canım sorun olmadığı sürece bende normalden yanayım. Kolay demiycem çünkü değil ama inan bebek doğana kadar. Sonra bitiyor ve ben o kadar sancıdan sonra bebişimi kucağıma verdiler, dedimki eşime 10 tane daha olsa 10 kere daha doğururum. Ben az diyeyim sen çok anla. Ve eşimin doğumdan önce beni motive etme şekli : onlar yapabildiyse sen g*tünle yaparsın en büyük destekçim sağolsun.
Allah razı olsun ya çok teşekkür ederim ne güzelsiniz:) inşallah darısı başıma olsun benim de :)))))))
Rica ederim canım benim ilk seferde olmasa da moralini bozma. Yumurtaların büyüyorsa eğer umut var. Sen çok güzel bi anne olucaksın. Hiç birşeyin seni üzmesine izin verme hep pozitif düşün

Canım senle aynı durumdayız. Benim son adet tarihine göre doğum 24 Haziran, ama doktora göre geç döllenme 4 Temmuz tarihim. Ve 4 Temmuz üzerinden 3 hafta erken doğuma alınacağım. Onların hesabına göre 13 Haziran'da 37+0 oluyorum. O gün mü yatış yaparlar bilmiyorum. 37 dolunca dedi ama net gün vermedi. Normal doğum aynı senin bahsettiğin işlemler olacak belki de. O kısımları konuşamadık henüz. Senin bu işlem ikinci defa mı yapılacak? Çok uzun sürüyor mu? Birkaç gün arayla aynı yöntemlerle doğumumuz başlatılacak yüksek ihtimal :))

Kiş kiş de kız emaaaan hayırlısı olsun ne diyim senindemi sancıların var ?
Aynen hayırlısı inşallah. Regl ağrısı gibi ağrılar oluyo bel kalça bişeyler oluyoda gelmiyi, vallahi bunaldım daraldım otursam olmuyo uzansam olmuyo ne etcez bilmiyorum

Hahah eşinizin motive etme şekli çok iyiymiş gerçekten sırf etrafımda bu konuda beni demotive edecek birilerinin olmamasi için doğuma yalnızca eşimle gitmek istiyorum ben de. Bakalım benim eşimin performansı ne yönde olacak, yaşayıp görücez artık. Son anda hamile eşinin yanına diz çöküp ben senin acı çekmeni istemiyorum sezaryen ol diyen eşler de çok oluyormuş çünkü

Aaa aynı ben, benim eşim de öğretmen, ben de son ay ailemin yanına geldim, tipkisinin aynisi:) kocası yanında olmayanlar napsın o zaman:))

Aynen hayırlısı inşallah. Regl ağrısı gibi ağrılar oluyo bel kalça bişeyler oluyoda gelmiyi, vallahi bunaldım daraldım otursam olmuyo uzansam olmuyo ne etcez bilmiyorum
Kalk oyna dans et temizlik yap durma yerinde
Ama bence onlar için daha zor düşünsene sen ölüp bitiyosun onun elinden bişey gelmiyor. Tabi ölüp bitmek MECAZİ ANLAMDA yok öyle bişey vallah yaparız biz. Azimle osuran dağları delermiş yoksa altınamı edermiş emaaaaaan sonuçta çıkacak bu bebişler

Aaa aynı ben, benim eşim de öğretmen, ben de son ay ailemin yanına geldim, tipkisinin aynisi:) kocası yanında olmayanlar napsın o zaman:))
Ayrı olmak can sıkıcı neyse ama yanımıza gelmelerine az kaldı değil mi bebişlerle birlikte kavuşcaz inşallah eşlerimize

Nasıl demliyorsun canım, bakalım bugün eşim erken gelirse 1-2 yere daha sordurucam. Günde ne kadar içiyorsun baya faydaları var.
Kaynamış suyu üzerine direk (genelde kalın yapraklı bitkileri böyle demliyorum) İster 5 dk demle ve yaprakları çıkar at ya da yapraklar içinde kalsın o şekilde iç ben 2.sini yapıyorum. Günde 2-3 kupa kadar içilebilir. 39. Haftadan sonra da Adaçayı öneriliyor.

Saoalsın şunu bir bulup yapabilsem çok güzel olucak

Ahahah devamlı yapıyorum dün yerleri sildim sürüne sürüne bugunde ütü vs her yolu deniyorum

Suan benn salkim saçak geziyorm. Kuzum memeyi almiyor birini sagarak verdm bu kez 40 ml vardi bakmadmda her ogun ne kadr verdin sen lokk diye yuttu aldi biberonlaa verdik kasikla almadi gosulerm sis yara kanio sagip vericem bi iki gun kendine gelene kadar göğüsüm

Yani düzen denilen tam nedir idrak edemedim jou. Hala prematüre halinden çıkamadı sanırım. Sürekli uyuyor 3 saatte bir uyku halinde yedirmeye çalışıyorum.
Bnmm sipada hep uykuda gündüz gece nöbette. Zorla kaldırıyoruz beslemeye kuzum. Normal sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…