Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

teşekkür ederim ufaktan denemeye çalıştım, umarım banada iyi gelir

İlk 25le başladım sonra 30 şimdi 60 yavaş yavaş da 70 çıkarıyorum 1 saatte zorla yiyor çoğu zaman . Emzirmek istediğin zaman nedense bir iki alıp hemen uykuya dalıyor. Ben yinede sürekli tutmaya çalışıyorum Biberona alışmasın diye. Benimde yara olmuştu sürekli kremledim emzirmedim bir kaç gün. Eşime bugün pantolon gömlek ütüledim kot tişört giy git diyorum arkadaşların yanına bakımlı olmak lazım diyor. Ee benim halim neden böyle ben neden bakımlı olamıyorum diyorum. Bu halim için onlarca para vermiş zaman harcamış baya uğraştık çünkü miniğe hamile kalmak için oyüzden öyle diyor :)

Sacalrmi her dus sonrasi yatacaksam bile ya fon ya düzleştirici yaaprdm kabario diye smdi sacomi birak yuzunu zor yikiyorm desem yeri dus aldkmi uzerjmi destekle giydmmi azckga kuruttumu sacimi tepwden de bi topuz yapinca dunyanin en güzel kadiniyam diyesm gelio

Bence öyleee

Tabiki en güzel kadınıyız valla bende topuz yapıyorum en güzel kurtarıcı en azından kötü durmuyor :)

Selam kızlar bebişlerle hayat nasıl gidiyor? Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun bebişleri.Yapacaklara da kolaylıklar diliyorum.
Bizim burada belediye hoşgeldin bebek çantası veriyor.Doğum yaptığınız yerdeki belediyeye bir uğrayın isterseniz.İçeriği bayağı dolu.

Benim normal tarihim 6 temmuz ama bahsettiğim sebepten ötürü mecbur 3 hafta önce olcak. İlk doğumumu da sayarsak 3. Olcak. Büyük ihtimalle cuma akşam 7 gibi yatışım olcak o akşam rahim ağzına balon yerleştirip içini suyla doldurup 2 cm açılma sağlamaya çalışcaklar sabaha kadar kalcak o balon. Sabah balonu çıkartıp 9 gibi suni sancı vermeye başlıcaklar her şey yolunda giderse akşam 10 11 arası doğumum olur diye düşünüyorum. Geçen seferde böyle oldu ama beni uyarmışlardı eğer gece 12ye kadar doğum olmazsa suni sancıyı kesicez ertesi sabah tekrar başlıcaz 3 gün içinde doğurmazsan başka bir sancı denencek en son çare sezaryen diye. Ne kadar sürceği açılmaya, doğumun başlamasına bağlı. Beni ilk iki doğumda da akşam 8-9 gibi alttan muayne ettiler açılma ne kadar diye sabaha anca doğurursun dediler ikisi de 1 saat içinde başladı. Sabahtan akşama 5-6 cme anca ulaşıyorum sonra bir saat içinde 10 cme ulaşıp doğumum başlıyor. İnşallah bu seferde öyle olur hatta daha da kolay olur. Bir avazda doğuralım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Sen türkiye'de misin? Tr de genelde bu işlemi uygulamıyor doktorlar o yüzden sordum.

Yaa ne güzel bir belediyeymiş o :)

Toparlansın bir an önce de sevelim yaw anca yedir uyut modundayım:)
Böyle rahat kız.O zaman da sürekli kucak istiyorlar.Keşke hep böyle gitse modundayım ben de
Ama benim oğlum da kucak bebesi daha şimdiden yatırınca susmuyor kucakta tutacaksın.Gündüz uyuyor gece 2 gibi uyanıp 4 e kadar yatmıyor.Uykusuzluktan şikayetim var:) Bir de memeyi zar zor veriyordum ememiyordu hiç neredeyse. Arada sağarak verdim o yüzden.Bugün iyi gibi bakalım büyüdükçe alışırlar emmeye de uyku düzenine de.

Aaa balon filan ilk lez duyuyorum
acı verici birşey değil mi?Neden bu kadar kayılar sezeryan çok mu kötü birşey ki.

Benimki de gece kucak istiyor gündüz uyanık olsada kendi halinde takılıyor. Ben dayanamayıp kucağıma alıyorum güvende hissetsin beni hissetsin diye benimki 40 gün oldu hala tam emmiyor

Senmi gidiyorsun diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…